2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oysaki 1. 5 hafta once yazmisttim buraya ama kimse cevap vermemisti beni de yazin bende burdayim artik..

Canım listeye Yeni başladık sayılır.
Tabloya göre bilgilerini yazarsan eklerim

Canım sanırım bebişler büyüdükçe oluyor ağrılar
Benimde bugün şiddetli değil ama farklı ağrılarım var rahmimde

Benim de öyle oluyordu kafam ağırlaşmıştı yerden kaldıramıyordum ama geçti çok şükür, vajinal farklı fitil gibi birşey, çalışıyorsan doktorundan onu iste istersen
Kullanmayacm cnm ya en azndan kanama falan olmadgi surece kask agrisini da cekecm artk tas dokuyrm sanki anlamadm ki

Cnm 5.haftafa normal hatta 6 da da ben de hep ayni seyi yazuodm sanki hamile deilm die. 7. Haftadn sonra gorecm seni:)

Ben ilk zamandan beri çok bişey hissetmiyorum
Daha doğrusu burada yazılanlara bakınca benimkiler basit geliyor
Ama en kötüsü sürekli bi bulantı hali ve iştahsızlık hiç birşeyi severek isteyerek yiyemiyorum

Aramızda bir gun var
doğru diyorsun fazla kilo da iyi değil tabi,keseyi gördünüz mü canım , ben daha kadın doğuma gitmedim, acilde yaptırdım testi, yarın da sağlık ocağında bi daha yaptıracağım b hcg artmış ise, keseyi göreceğim hafta gideyim diyorum kadın doğum doktoruna, bi daha bi daha gidip durmayayım[/QUOTE]
Canim ben bugun 5+4 oldum.onumuzdeki persembeye aldim randevu ama yarin yine hcg vericem
Oysaki 1. 5 hafta once yazmisttim buraya ama kimse cevap vermemisti beni de yazin bende burdayim artik..
Canimm k.bakma kaynadi demekki
Ayy bende bazen uyanirken unutup bicak saplanmasiyla kendime geliyorum unutuyo insan uyku semesi sonra cin gibi oluyorum bi anda
Doktora gidince sor bence benimde oluyo bazen yarın kalp atışı için gidicem sorarım bide hapşırma var bende çok
O bendede oluyor hapsirmaya korkuyorum

Ben ilk zamandan beri çok bişey hissetmiyorum
Daha doğrusu burada yazılanlara bakınca benimkiler basit geliyor
Ama en kötüsü sürekli bi bulantı hali ve iştahsızlık hiç birşeyi severek isteyerek yiyemiyorum
Ben de de kask agrisi mide bulantisi ve tansiyon basladi bu hafta. Yoksa bunlarda yoktu 6. Haftaya kadr. Bakalm ya insallh agir gecrmeyz cok agir gecren insanlar gordm benm su an basit kalio tabi.

Ben de de kask agrisi mide bulantisi ve tansiyon basladi bu hafta. Yoksa bunlarda yoktu 6. Haftaya kadr. Bakalm ya insallh agir gecrmeyz cok agir gecren insanlar gordm benm su an basit kalio tabi.
Evet aynen canım kasık ağrılarım şuan çok kalmadı ama arada rahmimde değişik bi ağrı oluyor sanki
İnşallah kötü olmayız çok şükür bu halimize

Canim ben bugun 5+4 oldum.onumuzdeki persembeye aldim randevu ama yarin yine hcg vericem

Canimm k.bakma kaynadi demekki

Ayy bende bazen uyanirken unutup bicak saplanmasiyla kendime geliyorum unutuyo insan uyku semesi sonra cin gibi oluyorum bi anda

O bendede oluyor hapsirmaya korkuyorum[/QUOTE]
İyi bari ya herkeste oluyosa sorun yokta korktum kaç gündür içimi rahatlattın vAlla sagol :)

Kızlar nacizane fikrim gerinmekten uzanmaktan ağır kaldırmaktan uzak durun , bunlar tehlikeli hamilelikte..
Bıçak saplanması gibi ağrılar da normal , bebek yerleşiyor rahim büyüyor çünkü Benim de hapşırırken oluyor o bıçak saplanması gibi ağrı arada. Ama uzun süren ağrılarsa Dr a danışmakta fayda var tabii..

endless love napıyorsun gülüm iyi misin , nasıl gidiyor hamilelik ? Pek belirtin yoktu senin

Haklısın canım ama insan boş bulunuyo uyku sersemi :/ uzun süren bişey yok hemen geçiyo çok şükür

İyiyim canım benim ya asıl sen nasılsın :)
Seni düşününce hiçbirşeyin yok hala sadece sürekli bi mide bulantım var çıkarmıyorum ama yiyemiyorum da bide arada sanki rahmimde ağrılar oluyor. Kalp atışı duymasam hiç hamile değilim derdim

Takvimi şimdi gördüm de ne çabuk geçmiş 9 hafta yazıo :)

Hoşgeldin canım gözün aydın :)

Ben de senin gibiydim , bulantım hep vardı çıkaramıyordum sonra Reflü oldum , sana tavsiyem çıkaracağın zaman tutma kendini sal gitsin çünkü Reflü daha beter birşey
Eksi 5 kiloyla yola devam ediyorum canım , bu çarşamba ikili testimiz var , iyi sonuçlarla dönerim inşAllah

Annemin yanında olmam çok iyi oldu benim bu dönemde mecbur yiyorum şuan eksi 1 deyim daha fazla versem de olurdu aslında alacaz zaten hihihii :)
İnşallah daha beter olmam canım ya
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :) ben çok kararsızım ikili test falan yapmakta

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bnde yeni geldim ve gebeligimi bayram öncesi kan testi ile öğrendim 5.haftamda kanamam oldu daha sonrasında lekelenmeye döndü şimdi ise kesildi.Dr.gittim hemen, kesenin düzgün olmadığını ve yanında bir takım şeyler gördüğünü söyledi çok endiseliyim

Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsn cnm:) ne bereketli bi ay

Merhaba kizlar, beni de ekleyebilirsiniz :) Bu cuma kontrolum var insallah keseyi gorurum. Cok heyecanliyim, bir taraftan da endiseliyim. Cunku gogus hassasiyeti, arada olusan karin agrilari disinda hicbirsey hissetmiyorum. Umarim hersey yolundadir.. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)

Endişelenme canım Allah alacaksa alır nasibedecekse eder dikkatet bendede olmuşdu oglumda dr progestan yazdı onu kullandım hemde birden cokfazla kanamam olmustu kesin düşer demişlerdi ama tutundu yavrum şimdi 7yaşında hersöylenene kulakasma duaet Allaha bırak ve unutmaki eger embryo saglıksızsa vücut onu atmaya calısıyomuş bana öyle demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…