- 28 Haziran 2016
- 3.601
- 2.658
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.581
Cnm 5.haftafa normal hatta 6 da da ben de hep ayni seyi yazuodm sanki hamile deilm die. 7. Haftadn sonra gorecm seni:)Kızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, var mı benim gibi hisseden başka, Şaka gibi geliyor
Oysaki 1. 5 hafta once yazmisttim buraya ama kimse cevap vermemistibeni de yazin bende burdayim artik..
Ya kızlar bişey sorucam sabah uykudan uyanırken geridindiğimde ayaklarımı uzatıp rahmime bıçak saplanmış gbi oluyo felaket bi acı hissediyorum daha sonra gün içindede her wc ihtiyacı duydugumda yne biraz rahmim acıyo sizdede oluyo mu
Kullanmayacm cnm ya en azndan kanama falan olmadgi surece kask agrisini da cekecm artk tas dokuyrm sanki anlamadm kiBenim de öyle oluyordu kafam ağırlaşmıştı yerden kaldıramıyordum ama geçti çok şükür, vajinal farklı fitil gibi birşey, çalışıyorsan doktorundan onu iste istersen
Cnm 5.haftafa normal hatta 6 da da ben de hep ayni seyi yazuodm sanki hamile deilm die. 7. Haftadn sonra gorecm seni:)
Ayni o beyaz yuvarlak hapin yarisini miCanim progestan insani sersemletip tansiyonu cok dusuruyo oral aliyosan yarim olcuyu vajinal kullan daha etkili olur ve yan etkilerini cok az yasarsin demisti dr bana sende oyle dene istersen.
doğru diyorsun fazla kilo da iyi değil tabi,keseyi gördünüz mü canım , ben daha kadın doğuma gitmedim, acilde yaptırdım testi, yarın da sağlık ocağında bi daha yaptıracağım b hcg artmış ise, keseyi göreceğim hafta gideyim diyorum kadın doğum doktoruna, bi daha bi daha gidip durmayayım[/QUOTE]Aramızda bir gun var
Canimm k.bakma kaynadi demekkiOysaki 1. 5 hafta once yazmisttim buraya ama kimse cevap vermemistibeni de yazin bende burdayim artik..
Ayy bende bazen uyanirken unutup bicak saplanmasiyla kendime geliyorum unutuyo insan uyku semesi sonra cin gibi oluyorum bi andaYa kızlar bişey sorucam sabah uykudan uyanırken geridindiğimde ayaklarımı uzatıp rahmime bıçak saplanmış gbi oluyo felaket bi acı hissediyorum daha sonra gün içindede her wc ihtiyacı duydugumda yne biraz rahmim acıyo sizdede oluyo mu
O bendede oluyor hapsirmaya korkuyorumDoktora gidince sor bence benimde oluyo bazen yarın kalp atışı için gidicem sorarım bide hapşırma var bende çok
Ben de de kask agrisi mide bulantisi ve tansiyon basladi bu hafta. Yoksa bunlarda yoktu 6. Haftaya kadr. Bakalm ya insallh agir gecrmeyz cok agir gecren insanlar gordm benm su an basit kalio tabi.Ben ilk zamandan beri çok bişey hissetmiyorum
Daha doğrusu burada yazılanlara bakınca benimkiler basit geliyor
Ama en kötüsü sürekli bi bulantı hali ve iştahsızlık hiç birşeyi severek isteyerek yiyemiyorum
Evet aynen canım kasık ağrılarım şuan çok kalmadı ama arada rahmimde değişik bi ağrı oluyor sankiBen de de kask agrisi mide bulantisi ve tansiyon basladi bu hafta. Yoksa bunlarda yoktu 6. Haftaya kadr. Bakalm ya insallh agir gecrmeyz cok agir gecren insanlar gordm benm su an basit kalio tabi.
Canim ben bugun 5+4 oldum.onumuzdeki persembeye aldim randevu ama yarin yine hcg vericemdoğru diyorsun fazla kilo da iyi değil tabi,keseyi gördünüz mü canım , ben daha kadın doğuma gitmedim, acilde yaptırdım testi, yarın da sağlık ocağında bi daha yaptıracağım b hcg artmış ise, keseyi göreceğim hafta gideyim diyorum kadın doğum doktoruna, bi daha bi daha gidip durmayayım
Haklısın canım ama insan boş bulunuyo uyku sersemi :/ uzun süren bişey yok hemen geçiyo çok şükürKızlar nacizane fikrim gerinmekten uzanmaktan ağır kaldırmaktan uzak durun , bunlar tehlikeli hamilelikte..
Bıçak saplanması gibi ağrılar da normal , bebek yerleşiyor rahim büyüyor çünküBenim de hapşırırken oluyor o bıçak saplanması gibi ağrı arada. Ama uzun süren ağrılarsa Dr a danışmakta fayda var tabii..
endless love napıyorsun gülüm iyi misin , nasıl gidiyor hamilelik ? Pek belirtin yoktu senin
İyiyim canım benim ya asıl sen nasılsın :)Kızlar nacizane fikrim gerinmekten uzanmaktan ağır kaldırmaktan uzak durun , bunlar tehlikeli hamilelikte..
Bıçak saplanması gibi ağrılar da normal , bebek yerleşiyor rahim büyüyor çünküBenim de hapşırırken oluyor o bıçak saplanması gibi ağrı arada. Ama uzun süren ağrılarsa Dr a danışmakta fayda var tabii..
endless love napıyorsun gülüm iyi misin , nasıl gidiyor hamilelik ? Pek belirtin yoktu senin
Hoşgeldin canım gözün aydın :)Kızlar bende çok şükür hamileyim . 1 tüp bebek denemesi ilac tedavisinden sonra bebeğim doğal yolla geldi bana . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu bayram da allahım bana çifte bayramı birden yaşattı 4+5 keseyi bile gorduk çok şükür
İyiyim canım benim ya asıl sen nasılsın :)
Seni düşününce hiçbirşeyin yok hala sadece sürekli bi mide bulantım var çıkarmıyorum ama yiyemiyorum da bide arada sanki rahmimde ağrılar oluyor. Kalp atışı duymasam hiç hamile değilim derdim
Takvimi şimdi gördüm de ne çabuk geçmiş 9 hafta yazıo :)
Annemin yanında olmam çok iyi oldu benim bu dönemde mecbur yiyorum şuan eksi 1 deyim daha fazla versem de olurdu aslında alacaz zaten hihihii :)Ben de senin gibiydim , bulantım hep vardı çıkaramıyordum sonra Reflü oldum , sana tavsiyem çıkaracağın zaman tutma kendini sal gitsin çünkü Reflü daha beter birşey
Eksi 5 kiloyla yola devam ediyorum canım , bu çarşamba ikili testimiz var , iyi sonuçlarla dönerim inşAllah
Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsn cnm:) ne bereketli bi ayKızlar bende çok şükür hamileyim . 1 tüp bebek denemesi ilac tedavisinden sonra bebeğim doğal yolla geldi bana . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu bayram da allahım bana çifte bayramı birden yaşattı 4+5 keseyi bile gorduk çok şükür
Endişelenme canım Allah alacaksa alır nasibedecekse eder dikkatet bendede olmuşdu oglumda dr progestan yazdı onu kullandım hemde birden cokfazla kanamam olmustu kesin düşer demişlerdi ama tutundu yavrum şimdi 7yaşında hersöylenene kulakasma duaet Allaha bırak ve unutmaki eger embryo saglıksızsa vücut onu atmaya calısıyomuş bana öyle demişlerdiAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bnde yeni geldim ve gebeligimi bayram öncesi kan testi ile öğrendim 5.haftamda kanamam oldu daha sonrasında lekelenmeye döndü şimdi ise kesildi.Dr.gittim hemen, kesenin düzgün olmadığını ve yanında bir takım şeyler gördüğünü söyledi çok endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?