2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ben oğlumda marıncap kullandım balık yapı kapsül

Hoşgeldin canım endişelenme bende öyleyim genel olarak :)
Bilgilerini yazarsan eklerim tabiki:)

Canim ben bugun 5+4 oldum.onumuzdeki persembeye aldim randevu ama yarin yine hcg vericem

Canimm k.bakma kaynadi demekki

Ayy bende bazen uyanirken unutup bicak saplanmasiyla kendime geliyorum unutuyo insan uyku semesi sonra cin gibi oluyorum bi anda

O bendede oluyor hapsirmaya korkuyorum[/QUOTE]
Yarın gidince kesin sorucam hapşırınca sanki bişey karnımdan aşağı iniyo

Can'ım imom omega içince hiç balık yemesende yetiyormuş.yeni Doğum yapmış bi arkadasım var imom kullanıyorum dedim oda balık yiyemiyodu doktor hiç yemesende bu ona yeter demiş.

Onu bunu bilmemde kızlar zor hamilelik genelde kız bebek oluyo hep. erkekbebek gebeligi daha rahat geciyo cevremde hep öyleydi bu tez dogrumu sizcede
Benim su an icin rahat geciyo niyeyse bebek yokken bile hep erkek hissediyodum hala oyle. Ama altin gordum bilemiyorum

Son düzenleme:
Evett ilkk ve cok nazliydi gelmedi hemen :) benm hic kiz kardesm olmayinca hep kiz cocugum olsun isterdim. Ama Rabbim ne dilerse o olur. Ikiside evlatt: )

Cnm 5.haftafa normal hatta 6 da da ben de hep ayni seyi yazuodm sanki hamile deilm die. 7. Haftadn sonra gorecm seni:)
Hımm iyi o zamn normal, geri ilkinde benim 6. Haftada başlamıştı bulantılar

Maşallah canım inş kalp atışlarını da duyarsınız, aramızda iki gün var 4+3 üm bende

Negatif olmasi bu virusu vucudunun daha once almadigini gosteriyor. Olmasi gereken negatif olmasi. Hamilelik boyunca da bu virusu almamak icin de dikkat etmek gerekiyor.
Tamam bende onu kastettim bunun için çiğ et yenmeyecek yeşillik tüketilirken dikkat edilecek. Kedi köpekten uzak durulacak pozitif olmaması için. Arkadaşa bunlar yapışacak diye söylemiştim ben zaten

Offf kizlar gün geçmiyor saat geçmiyor cuma günü kontrolum var keseyi gorcez sonrada kalp atisi için bekleyecegiz .ignelerden dolayi karnim bayagi morardi şimdiden.

Aynen canim senin demi ilk bebeğin bendaha once bir hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi bu sene daha sonra bir ay oncede kimyasal olmuştu oyuzden cok tedirginim inşallah bebegimiz sağlıklıca buyurler kucagimiza aliriz

Ben önceden iki hamilelik gecirdim fakat ikiside karnimda öldü kürtajla alindilar. Insallah bu sefer bisey olmazda ilk bebegim olur :) ben ikincisinde daha tedirgindim. Simdi kendime bir söz verdim rahat olucam cok düsünüyorum yoksa. Olmasada Allahin bir bildigi vardir bunada sükür. Simdi kan sulandirici igne kullanacam bakalim bi ise yariyacak mi.

Haklisin aslinda cok stres yapioruz koruyoruz olacağı varsa oluyor dediğin gibi inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı bu sefer. Bende aşırı halsizlik var cumada boyleydim bugunde inşallah bebiş rahat olsunda buyusunde başka bi istegim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…