2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim de öyle canım azıcık iş yaptım akşam 1 saat kıpırdamadan yattım belim tutulmuş gibi ağrıdı. Güle güle kirletin evinizi :) Bak sen şu prensese demek tozları da yıktı sana :)
banyoyu temzleym dedm ilk kez kask agrisi yasadm neyseki az kaldi :) yikmak ne kelime. Temzlk bitti.bayada bi kipirdamadi. Ama bu gun formunda i kipir kipir. Bazen hc oynamiyor. Bazen hareketli. Cok farkli bu minnaklar

15 kgya kadar normal bebek ödem suyu plasentası,Ve bi kaç kgda senden oluyor bu yüzden bence kgyı takma ha 11-15 arasını geçtin o zaman stres yap şimdi yemedigini düşünüyorsun fakat bebegin büyüyor kg alıyor artık bunu unutma canım Ve ben 26+4 oldum bugün ve doktorum bana günlük 300 kalori daha fazladan alman lazım bebek bu haftadan sonra 36ya kadar kg alma dönemi 36dan sonra ise her gün 25 gr alcak sadece dedi yani kg kısmını takma arkadaşım çevremdeki insanlar yengem gözümle gördügüm insanlar 8.nci aya kadar toplamda 7-8 kg almıştı 9.ncu ay oldu hepsi nerdyse 3lü rakamları gördü 100 olanlar flan oldu yani ama dogumdan 40 gün sonra gitti şimdi arkadaşım 5 aylık bebegi ve eski kgsundan zayıf

Benim eşim yapıyo valla evin her şeyini süpürme silme camlar fln allah razı olsun öğrendiğimiz günden beri o yokken belki 2-3 kere süpürgeyi elime almışımdır ben demeden yapar kendide titiz allahtan :)

Kızlar dün görüş günümüzdü benm miniğimin güzel yüzünü gördük çok şükür 1200 gr 39 cm olmş benim prensesim ayrıca kızlar utangaç olur derlerdi ama benimki bütün doktorlara açıp açıp gösteriyo doktor amcası aaa çok net gözüküyo kız oldugu dedi kemik uzunlugunu ölçerken :)) bide hıçkırıyodu ultrasonda kurban oldugum küçücük canıyla :) solunum hareketleri yapmaya başlamış onuda gördük içimiz rahatladı :)

Moralini bozma canım bende karbonhidrat ve şeker almamaya çalışıyorum sebze et balık yoğurt yumurta ceviz meyve ile besleniyorum ama 26+ 4 olduk 11 kg aldım. Ben pilates topu aldım evde egzersiz yapmaya başladım bide yarım saat yürümeye çalışıyorum. Bebişlerin sağlığı yerinde olsun biz kiloları veririz. Hafta be kilo tablosu ekliyorum oradan kontrol et eğer ciddi fark varsa diyetisyene gidebilirsin

Canim bendede var sag gogsumde 1.5 cm buyumesi durmustu yasimdan dolayi, estetik acisindan bide sut kanallarina yakin olabilir diye almak istemedi doktorlar eger süt kanallarina yapisiksa onlarida almak zorunda kaliriz demisti o yuzden ameliyat olmadim bazen cok sizliyo bende tedirgin oluyorum acaba sut gelmesini emzirmeyi engellermi diye bi doktoruma sorucam yinede güya hamilelikte yada menapoza girince kendiliginden gecebiliyomus ama bi degisiklik olmadi bakalim emzirince ne olacak.

Canm birazdan eve gideceğim. Yapacağım işleri hemen söylüyoum.
Dolabımı katlayacağım ful dağınık
Makinada çamaşır bıraktım sabah asacağım
Evi süpüreceğim
Evi sileceğim
Banyoyu yıkayacağım ve genel olarak lavaboları tuvaleti hep temizleyeceğim
Şuan kara kara düşünüyorum nasl yapsam diye 1 aydır eve dokunmuyorum hep birikti herşey
İnşallah dikkat ede ede yaparm ağrımaz inşallah benimde.
Dikkat et uzan dinlen

banyoyu temzleym dedm ilk kez kask agrisi yasadm neyseki az kaldi :) yikmak ne kelime. Temzlk bitti.bayada bi kipirdamadi. Ama bu gun formunda i kipir kipir. Bazen hc oynamiyor. Bazen hareketli. Cok farkli bu minnaklar[/QUOTE
bende de 4-5 tane fibrodenom kist var ama boyutlarının küçük olmasından dolayı almaya gerek yok dedi yılda birkez ultrasonla takip ediyoruz, benim doktorumda emzirmenin iyi geleceğini söyledi umarım bu vesileyle kistlerden kurtuluruz

Evet baktım iyiymiş teşekkür ederim.

Cnm sana tavsiyem bi kismini yap bi kismi kalsin. Gercekten bitince farkediosn yorgnlugunu. Ben de sabahtandr bebegimden ozur diliyrum

Ayy maşallah ne kadar uzamış bicirik 40cm e gelmiş
benim kızım nasl oldu acaba 9 günümüz kaldı bizimde. Çok özledim

Bu hafta temizlik yapasım yok oğlumla çarşıya gezmelere gitcez sabah da bi arkadaşla kahvaltıya gittik hava da mis gibi ohhh pazartesi eşim evde o yapsın temizliği bana ne :) sanki yazdıklarımı okudu tekmeliyor aynı anası gibi gezenti mi olacak ne :)

Oyy maşallah uzun boylu olacak galiba prenses

Kızlar sag böbregim agrıyor demiştim enfeksiyonda vücutta vardı bugün ultrasona girdim böbrek, Sag böbrek boyutu 110mm parankim kalınlıgı 17mm,Sol böbrek boyutu 110mm parankim kalınlıgı 19 mm,Sag böbrekte pelvikalisyel yapılar minimal geniş olup renal pelvis Ap çapı 11Mmdir diyor anlayınınız var mı

Sağol cnm. Bende şimdiden 9 kilo aldım ve bu hızla gitmekten korkuyorum sadece bir hafta için çünkü çok fazla 1,2kg. Acaba ters giden bir şey mi var diye düşünmeye başladım inan. Neyse bebeğim iyi olsunda tek ben kilo alayım napim

Bende 9 kilo aldım cnm. Bu tablo bende de var evet buna göre normal. Ama bnm takıldığım haftada aldığım kilo 1,2 çok fazla bir hafta için. Geçen hafta 200-300 gr almıştım tam normalleştim diyordum ki bu hafta yine hüsran. Beni bu durum endişelendiriyor malesef. Zaten aldığım kilonun yarısını 4-5 hafta içinde aldım. Havalar bir haftadır fln biraz düzeldiği için öğle arası bende bi 15dk fln yürüyebiliyorum işte. Dediğin gibi sağlıklı olsun da yavrularımız kilo gider inş

Tatlım ben de seninle aynı durumdaydım hatırlarsın haftada 1 kilo alıyordum 5 haftada 3,5 kilo almıştım hatta.. Son 2 haftadır almadım en büyük etki sanırım seyahate gitmeyip kendi yeme planımı oluşturabilmek oldu sanırım. Onun dışında ödem attırıcı şeyler yemeye başladım; ananas, kivi, nar, maydanoz (çok yenmemeli kesinlikle), protein, probiyotik yoğurt ve bol su. Ekmeği günde max 2 dilim ile sınırladım o da sadece sabah. Akşam 7:30dan sonra yemek yemiyorum, yoğurt ve meyve sadece yiyorum o saatten sonra. Hareket etmeye çalışıyorum; ya yürüyorum biryerden bir yere gitmek için, ya alışveriş yapıyorum ya da hafif temizlik, o gün hiç fiziksel aktivite yapmadıysam pilatesi açıyorum onu yapıyorum 40 dk falan :)) 300 gram vermişim, bebeğim ise güzelce kilo almış :)

Evet cnm konuşmuştuk. Hatta bende suyu arttırdım bu hafta 200 gr fln aldım sanırım işe yarayacak demiş umutlanmıştım. Çünkü pek su içemiyordum normalde. Ama bu hafta daha bile fazla aldığımı görünce şaşırdım. Aynen 4-5 hafta öncesine kdr bende toplamda az kilo almıştım sonra her hafta birer birer gelince böyle oldu. Ekmeği bende pek yemiyorum cnm. Akşamları da yemek sonrası ekstra yemiyorum bişi geç saatte. Ama bnm eksik olan yanım hareketsizim akşama kadar işte hep oturuyorum. Bi bu hafta dışarda biraz yürüyebildim öğle arası hava fena değil diye o kdr. Sen ne güzel vermişsin bile bnm derdim haftada bu kadar fazla almam aslında yoksa elbette alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…