2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sinirleniz ve tahammul sinirlarinizda degisiklik var mi?

Birseyler anlatirken karsimdaki anlamayinca cok sinirleniyorum. İs yerindekiler beni idare ediyorlar resmen. Yeni iki tane personel alindi bizim isleri birinin ogrenmesi en az 6 ay ve surekli soru soruyorlar cok yoruldugumu hissediyorum, buda gergin olmama neden oluyor.

Biraz oncede tencereye sogani koydum, esime sen karistir dedim duymamis sogan yandi. Sinirlendim sesimi yukselttim. Sonrada cok pisman oluyorum. Bir tek ne yaparsa yapsin ogluma sabirliyim baska hic birseye sabrim kalmiyor.

Kizlar bugun bebegim hareket ettiginde gobegimin oynadigini gordum cok mutlu oldumm 25+3 olduk bugun sizde durumlar ne gozle gorunur durumda mi hareketleri
26+4 Olduk bizde artık oynadıgında karnım sallanıyor,zaten sürekli her daim hareketli. ama yan pozisyonda hafif karnım gergin yatarsam yedigim tekme elime elime geliyor Birde şey keşfettim göbegim açıksa ışık geliyorsa hemen sus pus oluyor ama göbegim yorganla kapalıysa harekette sınır tanımıyor bu yüzden video yakalayamıyorum ;(

Kizlar bugun bebegim hareket ettiginde gobegimin oynadigini gordum cok mutlu oldumm 25+3 olduk bugun sizde durumlar ne gozle gorunur durumda mi hareketleri
Masaallah onaa. Buyuduler guclendiler ohh :))) kiyafetten dahi belli oluyor artik. Genelde kibar kizimm. Arada hasinlesiyor hehe :) uzun suredr hissediyrm bnde cnm.o sekilde

Cok tesekkür ederim. Benimde ilk planım oda yapmamaktır acıkcası. Cunku odamıza da bir besik almaktı planım. Sonra ayrıca dolap aradım bir süre. Ikea da istediğim gibi bir dolap bulamayınca acaba dedim oda mı yapsak :) Sonra baktım aldıklarım o dolaplara sıgacak gibi değil, dedim en iyisi oda isine gireyim bitsin. Simdi bir kendi odamıza kücük besik alıcam ahsap olanlardan 6-7 ay idare etsin bizi. Sonra dooogru kendi yatagina insallah :)

Hehe usumesin diye giydiriyolar ya teyzesi :))))
bilmiyorum sırf o coraplara mecbur kalmayayım diye polarlı polarlı patikli aldim hep kıyafetlerini :) Uyku tulumlarida var. yeter bence :) zaten evler sıcak, birde mayısta dogacak yazı atlatırız külotlu corapsiz :)))))

Ayy masaaallah harika gorunuyor. Mutlulukla kullaninn. Biz daha hc bsyini almadik kuzumun:))))
tesekkür ederim canım. Zeynep kızacak artık sana annesi :) (zeynepti bebeğiin ismi dimi?) Ciciler al ona pembe pembe tütüler, prenses kıyafetleri :)

Maşallah cnm güzel günlerde kullanın inş her şeyi tamamlamış gibi görünüyorsun hayırlı olsun
Biraz sabırsızım ben. Hemen hemen bitti sayilir evet. Cok keyif aldım ama. en ufak patiği bile secmek cok eglenceliydi. Simdi gidip gelip esyalarına bakıyorum fındıgımın :)

Ben de aynıyım canım. Tahammül eşiğim yerlerde

Benim kanamam kendimi yoracak kadar yaptığım temizlikten sonraki gün oldu. Az önce okuduğum kadarıyla burada benim durumumda olanlar var. Demek ki neymiş kendimizi yormuyormuşuz annişkolar Allah korusun bebişimize bir şey olsa ev temiz ve düzenli olsa ne olur olmasa ne olur. Ayrıca annesi yakınında olanlara boş vakitlerinde anneciğine yıkılmalarını öneririm. Şu an mesela size bu satırları yazarken salonda uzanıyorum annem mutfakta Oh la la!

Bende aynıyım canım cok ta alınganim bu aralar annemle eşimle yoktan tartışma çıkarmaya başladım son günlerde sonra pişman olup özür diliyorum hormonlardan sanırım çok sinir var hiç birşeye tahammülüm yok yani

Kizlar bende biraz yorayim kendimi hemen karnimin alt tarafları acimaya başlıyor hergün bir işimi yapıyorum biriktimi zorlanıyoruz artık yavaş yavaş hareket edin bölün işleri çok yormayın kendinizi bebislerimizden önemli değil ya yakinlarinizdan yardım isteyin mesela.benim kimsem yok yakınımda eşim yardım ediyo sagolsun. bugün banyoyu yikadim sildim mutfağımı temizledim yarinda salonu temizleyeceğiz eşimle dip köşe yanlız girişmeyin sizde islere

Ben de aynıyım canım. Tahammül eşiğim yerlerde

insallah gecici bir donemdir, hem kendimize hem insanlara yazik.

Bende sinirliyim galiba bugun farkettm esime bisey diyorum ne cvp verirse versn ben ters anliyorum sonradan dank ediyo. o da farketmis istemeden oluyo ama soyledm idare etsin diye bende kendmi idare edicem artk napm :/

Yaptik ben begendim de eşimin icine sinmedi neymiş efendim ustasi olsa daha güzel yaparmis az daha kurusun daha guzel olur dedim bende ablam da deseni begenmedi ama ben ayicikli, kuşlu felan istemedim. Bebek odasi konseptim kelebek ve kalp olacak. O sebeple bunu sectim. Zaten tek duvar kapladik. Bakalim begenecek misiniz

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…