2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm ya yorma kendini... Bende gecen cmt kendimden gectim temzlik falan. Bide usudigmu hissettim yani... Bide uti yaptim ustune mal gbi... Pazar sabahi cok afedersin kipkirmizi aknti geldi. Korkudan öldum. Apar topar acile. Hersey normaldi sukur. Erken dogm diye korktular. Igne falan yapldi. 3 gun smra okulda busefer kahverengiler geldi tabi apar topar doktora... Igne serum birazda yatirdilar hastanede. Smdi raporluyum. Okula gtmiyorum. Dinlen dedi. Plesentann bir kismi asagidaymis meger. Firsat vermedimki bebegim yukari cikarsin hep kostrddum. Alisveris yaptik. Kasiklarm agriyodu ama ne bleyim normal sandim. Doktorum hic sknti yapma istrhat et dedi . her sey cok iyi dedi. Ama su plesenta beni gerdi... Cok sey okumak gbi bir hata yaptim birde.smdi korkudan 2.80 yatiorum. Evide pis goturuyor. Varsin gotrsun. Aman ha yorulmayin. Mayyakmiyiz biz sanki. Bana bisey olmaz demeyin. Bu haftaya kadar turp gbi geldim . nazar ettim kendime. Smdi 3 gunde bir igne yiyorum...Hepimizi Rabbim korusun.. Birakin ev patlasin. Mutfak catlasin...

Bende şimdiden 6 kg aldım ama çok agırlaştım sonramı düşünemiyorum. Ters giden birşey oldugunu düşünüyorsan doktoruna danış bence canım. Diyetisyendende yardım alabilirsin Bi ara düşündüm sonra vazgeçtim ne yiyorumda böyle oldu diye düşündüm. sonra abur cubur yedigimi fark ettim,Ekmek çogalttıgımı gördüm anneme kaynanama gidince hamur işi yedigimi fark ettim pasta özellikle hafta bir yedigimi görünce stop tuşuna bastım şimdi hepsine elveda... Sadece yararlı besinler çok canım istediyse herşeyden azar azar hamileyim diye abartmadan yemege dikkat ettim mesala bendede moral bozan. Göbek 3-4 aylık hamile göbegi gibi kalçam ise kim kardishanı geçti. Yürüyen basen ve kalçadan ibaret bir hal aldım benimde en çok canımı sıkan bu mesala ;(

Kizlar esimi ikna ettim, kizimizin divar kagidini kendimiz kaplayacagiz. Hem boşa para vermemis oluruz, hem
El emegi olur bize de eglence. Hem de ogrenmis olur daha sonra bos zamanlarda ek is olarak yaparız usta cagirmayin, bizi cagirin kizlar paraniz yabanciya gitmesin

Cnm sen çok iyi almışsın valla ideal. Bende ilk aylardaki gibi devam etsem öyle olurdu. Bnmde ekmekle aram pek yoktur eskiden de öyleydi zaten. Abur cuburu da ara sıra cnm çekerse tadımlık yiyorum çok iştahlı biri değilim zaten. Benim göbekte 5-6 ay görünümlü resmen :) diğer yerlerde de ufakta olsa değişimler var tabi. İşte herkeste farklı etki yaratıyor bu hamişlik

aynen öyle 6 kg diyorum ama ben zaten hamile kaldıgım 76 kgydu şimdi 6 kgda üstüne ekle sen düşün bi zahmet fazlasını almayım ;( yoksa yerle bir olcam vallahi ben hayatımda ilk defa 76 olmuştum o zamanda hamileymişim. Ve o kiloyla devam etmek pekte iyi olmadı benim için ;(

ha bak demeyi unuttum doktorum şey demişti bana günlük bir soda iç sade içine limon sık sen o kg aldırmaz sana bebege yararlı demişti ve ben çolta limon tüketirim soda doktor demeden öncede içiyordum galiba ondan 6 yoksa eminim 20 bulurdum ben :/

Aynen bende ilk defa 52 olmuştum onda da hamile kalmışım. Hep sabittim genelde. Bakalım 9 güne randevum var dr a soracağım bu durumu. Sodada hiç sevmem ve içemem ben yaaa ama deneyeceğim limonla. Çünkü elmalı fln bi nebze içebiliyordum. Suyu da içmiyordum çok fazla onu da arttırdım şu ara birde sodayı zorlayım bakalım.

Temizlige yardimci bir ablam var yillardir gelir. Simdi haftada bir yarim gun geliyor. 3-5 parca utude yapiyor. Her gelisinde fazladan bir yeri dip bucak temizler ve ekstra bisi yapar perde hali cam kapi vs. Gunluk islerde annem yakin o ugradikca yapamadiklarimi yapar. Is yaparken en ufak bir gerginlik agri hissetsem 10 dk uzanirim. isleri bolup yapar aralarda dinlenirim. Ikinci kanamam ev isi yaparken baslamisti. Su da bitsin onu da yapiyim surayida bir toplayim derken basima geldi. O yuzden simdi hic oyle baskasinin yaptigi icime sinmiyor diye dusunmuyorum. Tutulan isin kotusu olmaz. Oldugu kadar. Bebislerimizden onemli degil

Aynen katiliyorum sana canim. Gecmis olsun bu arada

Masallah canim bizde çarşamba günü gitmiştik 1013 gr 33 cm di tosunum sanırım hızlı gelisiyorlar artık

Bu arada telaslandirmayim temizlik yaptin diye birsey olur sonucu cikmasin yazdiklarimdan. Benimki onun ustune geldi. Baskasi da yasayacak diye birsey yok tabi ki. Demek istedigim dinlenmeye calis kendini cok yormadan yap. Alabildigin tum yardimi al. Hamilelikte naz yapmazsak ne zaman yapcaz

marketten sade maden suyu al,İçine kendin limon sık sakın limonlu soda gidip alma onlar şekerli tam tersi kilo yapar

Aynen aynen bende telaslandirnak icin yazmadim. O gobek alti agrisi falan normaldir artik. Icimizde bir sey kocaman oluyor nede olsa. :) sadece simdiden sonra kimse hirpalamasin kendini diye paylasmak istedim. Tek enerjimizi alisverislerimize ve dualarimiza harcayalim insallah :)

Aaa cok kolay ve cook eglenceli :) bizde oturma odamizi ekimde kapladik. Iki duvar sadece. Ve ilk kez yaptik bizde. Evet baya bir ozen ve dikkat istiyor. Ama hic zor degildi. Cok eglendik ustelik:) onceden yapin kokusu tutusu kalmasin. Burdanda paylasin bizde bakalim :) harika kagitlar var ya hadi kolay gelsin bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…