2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gayet guzel olmus bence :)

Cozumu bulmussan skinti yok annesi. Benm oglusum olsa bende giydirmezdm ama :)

tesekkür ederim canım. Zeynep kızacak artık sana annesi :) (zeynepti bebeğiin ismi dimi?) Ciciler al ona pembe pembe tütüler, prenses kıyafetleri :)
Evt teyzesi zeynep. Hakli valla. Ama neyseki sinavlarimiz gezmelerimiz bitti. Simdi sira minnakimda. Daha cok agrlasmadan başlıyoum inss :)

Valla neden bu kadar nefret ediyorum onuda bilmiyorum.Hic yakıstıramıyorum erkek bebeklere
Kız olsa, bir elbisenin altına tabii ki kullanılır. ama lütfen beyaz kullanmayın yine de

Anneleer

Eklentiler

• IMG_20170211_193706.webp
    13 KB · Görüntüleme: 54
Japonyada öyle diyordu daha 2 ay önce dinledim :) Ben 2 tane kesin yiyorum kahvaltıda. kalan 8 ini cıkınca, büyüyünce kendi yesin diye düsünüyorum :)))))
Bende 2 yiyorm yedigimde ama bazen yemiyorum sürekli yersem tiksinirm hic yiyemem diye korkuyorum :))

Ben de panikatak hastasıyım normal doğumda nasıl olurum bilmiyorum gebelikten önce tedavi gördüm ama bu hastalık tez beri geçmiyor Allah yardım eder elbet gün geçtikçe korkularım artıyor ama bir yandan da Allah içimize o yavruyu koyduysa elbet bize de bi sakinlik verecektir deyip tevekküle sığınıyorum canım

Bende 2 yiyorm yedigimde ama bazen yemiyorum sürekli yersem tiksinirm hic yiyemem diye korkuyorum :))
Ben yumurtaya bayılırım. hepte cok sevmisimdir. Kahvaltıda yumurta pismemisse kahvaltıdan saymam :) Bazen bak menemen yaparım aksamları hafif olsun diye, o zaman günde 4-5 oluyor :) Ben bıkabileceğimi sanmıyorum hic

Kızlar biz dün dr a gittik ikizlerimi bekliyorum 25+3 şeyiz 900 gr olmuş kızlarım dr muz iyi dedi ama merak ettim sizinkiler tek gebelik ya sizin nasıldı bu hafta da iyi mi kızlarımın kilosu
Bence gayet iyi canım benimde oğlum olacak Allah izin verirse çarşamba dr .daydik 1013 gr di bende 25+2 haftamdayim .
netten de baktım şimdi 600 ve 1000 arası gösteriyo bizim haftalarda için rahat olsun yani ; ) sağlıkla gelsinler inşallah

Bende begendim canım tam prenses odasına yakısır şekilde olmuş

Çok fazla yapamıyorum ben annemlere de erkenden yük olmak istemiyorum kiyamiyorum onlara da son ay yaparsınız diyorum mutfağım tuvalet ve banyo temizliğine özen gösteriyorum geri kalan yerleri eşim süpürüyor kimse gezinmedigi için ev de çok kirlenmiyor ayda bir kez yerleri siliyorum mobilyaları da tozdan nefret ettiğim için sık sık siliyorum bel ağrısından çok zor geziyorum

Ben yumurtaya bayılırım. hepte cok sevmisimdir. Kahvaltıda yumurta pismemisse kahvaltıdan saymam :) Bazen bak menemen yaparım aksamları hafif olsun diye, o zaman günde 4-5 oluyor :) Ben bıkabileceğimi sanmıyorum hic
MasaAllah masaAllah bende severm ama he gün aynı sey yersem biyerden sonra yiyemem

Psikiyatrdan rapor alırsın sezaryen yaparsın istiyorsan ben bu konuda bakanlığı destekliyorum zaten bir rahatsızlığı olan ilgili hekimden rapor alır sezaryenle doğumunu gerçekleştirebilir. Kadınlar sırf korktukları için sezaryen istiyorlarsa tabi bu durum gelecek neslin de normal doğum yapmasını etkiliyor genetik değişir sürekli çünki vücut ona alışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…