2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklisn cnm bende cokk pisman oldm benm hic agrm olmazdi simdi bildgn agrm oldu korktm da. Bir daha yapmam boyle ya. Ikide bir lavaboya gittm kan gelio mu die:))

Ben de su da bitsn tamm bu da bitsn tamm die die iki gundr ewi kaldrdm. Ben de artk annem gelince yapar dedim ya. Haklsn demek ki bu aylarda artk dikkat etmek lazm. Herkes zorlaniosa demekki

Bundan sonra dikkat edelm cnm ben de artk cok yapmam ayda bir kaldracm ewi annemleri cagrp zaten az kaldi bu kadr pinpirkli olmayalm. :)

Aynen biz de odamıza park yatak aldık canım, hem 3-4 yaşına kadar oyun parkı olarak da kullanır, oturma odasına geçince yanımıza da çekeriz diye düşündük en pratik o geldi :) bugün büyüyen beşiğimizi sipariş ettik prenses kızımızın Çilek'in romantic bebek odasının büyüyen beşiği, çok tatlış yaa :) alt kısmında ebeveyn yatağı opsiyonu da var artık odasına yerleştirdiğimizde yanından ayrılmamam gerektiğinde orda yatıcam, yerim belli oldu :)

Eklentiler

• image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
Valla neden bu kadar nefret ediyorum onuda bilmiyorum.Hic yakıstıramıyorum erkek bebeklere
Kız olsa, bir elbisenin altına tabii ki kullanılır. ama lütfen beyaz kullanmayın yine de
Ya erkek yaa boyle corap giyince kiz gibi oluyorlar ya ondan mi hosuna gitmiyor acaba. Benm oyle cunku :)))) erkek adam corap mi giyer eytt:))

Valla neden bu kadar nefret ediyorum onuda bilmiyorum.Hic yakıstıramıyorum erkek bebeklere
Kız olsa, bir elbisenin altına tabii ki kullanılır. ama lütfen beyaz kullanmayın yine de
Ya erkek yaa boyle corap giyince kiz gibi oluyorlar ya ondan mi hosuna gitmiyor acaba. Benm oyle cunku :)))) erkek adam corap mi giyer eytt:))

Ben hafif işleri yapıyorum..çamaşır katlamak yemek yapmak sofra kurup kaldırmak toz almak gibi
ağır işleri eşim yapıyor çamaşır asmak, yerleri süpürmek, ütü yapmak gibi
bence canım temizlik işlerine ara ver...
biliyorsun hepimiz asgari 32. haftayı bekliyoruz
temizlik bebekten önemli değil

Dogumdan once tertemiz, hic daginik olmayan bir evde yasamak. Dogumdan sonra evdeki her ise yetisemeyip, daginik evde yasamak zorunda kalmak cok zor oluyor, psikolojik olarak. Yetememe duygusuna neden oluyor. O yuzden asiri titizseniz kendinizi kafa olarak hazirlamakta fayda var. Benim esim cok zorlandi cocuktan sonra daginik olmaya cunku 4 yil iki kisi hersey yerli yerinde yasadik, birlikte yaptik isleri. İsler bitince rahattik. Dogumdan sonra esimin daginikliga adapte olmasi zor oldu.

Ayyy buda cok güzel masallah. Ben Baby Cotton ile Safari Natura arasında kalmıstım, erkek mobilyası olarak. Cotton cok beyazdı ve dolabi kücüktü. Simdi memnunum odamdan ben. Bizimkide büyüyen besik ama ebeveyn yataklı istemedim ben, bir an önce alıssın yanlız kalsın, yatak olursa kıyamam yatmaya kalkısırım diye :)))))

hahahah. Galiba öyle valla. Erkek adama yakısmıyor :) Bazen babama diyorum Türkmen'i baleye yazdırıcam diye. Hee külotlu corap giydirme tayt giydirirsin diyor kızıyor bana :))))

Ben bayildim valla deseni bi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…