2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok sezeryan istemiyorum Allah nasip ederse normal dogum normal doğum icin de psikolojik destek almayi düşünüyorum

Bende simdilik liste yapanlardanim. Kim ne almis nerden kaca almis niye onu secmis takipteyim
Biz de bugun çarşıya çıktık aldık biraz bişeyler listemin yarısını tamamladım en sona beziydi biberonuydu emzik port Bebe anne çantası lohusa takımını falan bıraktım tabi beşik ile bebek arabasını saymıyorum onlar en son inşallah

Çok cici olmuş, ben çok beğendim.

Sen baya bi yormuşsun canım kendini şuan için bu kadar bedenimize yüklenmememiz gerekiyor ama içimiz durmuyor tabi ben de bugun sabahtan òglene kadar çarsilarda ogleden sonra günüme gittim ama şuan kemiklerim batıyor oturamiyorum bir daha bu kadar yormucam kendimi şunun şurasinda 3 ayımız kaldı dikkatli olmalıyız

canim ben biseler yapip uzaniyom hep daha cok uzanmakla geciyo temizliyim :) süpürge aciyom bi odayi yapiyom sonra uzaniyom öyle devam cok dip köse olmuyor ama biraz icime siniyor en azindan

Ay cok saol canim yaaaa, dimi ama guzel deseni dimi dimi kagidida baya arastirip cok uyguna aldim, iscilikte bizden baya ekonomik oldu vallla
Evet gercekten cok guzel o tonlar odayi cok sicak gosteriyor.oda icin evim musait olsa bende duvar kagidi alip kendim yapmaya calisirdm onun zevki bir ayri olur

Ya erkek yaa boyle corap giyince kiz gibi oluyorlar ya ondan mi hosuna gitmiyor acaba. Benm oyle cunku :)))) erkek adam corap mi giyer eytt:))
:) bende aldim bir iki tane ama giydirirmiyim bilmem bulunsun dedim burda giydiriyorlar erkek cocuklara kilotlu corap :) ben sahsen kendim bile giyerken rahatsiz oluyorum batar bana sevmem kucuklukten beri :) ya bu gun guya esim pantolon bakicakti bende yedek pijama takimi her gittigimiz yerde bebise kiyafet ayakkabi falan alip ciktil ben zorla bi pijama takimi buldum esim zavalli hicbisey almadi :) bide baya agirlasmisim ya nerdeyse 5 km yurudum ama oda zorla

En zoru da banyo temizlemesi çok sık kireç oluyor içimde durmuyor benim ama artık yaparken yoruluyorum ya eşim bilemez diye oraları kendim yapıyorum mutfakta da yağdan nefret ediyorum en ufak yağ göreyim bütün ev çok pismiş gibi geliyor ama biraz umursamamazlik yapmalıyım sanırım

of bende öyleyim hemen herseye parliyorum sesim yükseliyor

Sanirim artık dağınıklılığa biraz alışmak gerek temizlik için de dip köşeye artık aldırmamak en iyisi

Önceden girdiğim mağazada beden sorunu hiç yaşamazdım bugün gelecek ay düğünümüz için bir kıyafet beğendim dedim en son bedeni de olur herhalde deyip giydim tabi fermuar çekildi de aynada estetik görünüş biraz kayboldu oysa %50 indirime girmişti mağaza bu indirimi kaçırmamam gerekiyordu ama sanırım hamile kıyafeti bakmak daha iyi olacak kızımı bugün daha çok hissettim annesinin güzelliğini aldı yavrum

kızlar bugün süt pompalarında indirim var
avent ile medela arasında kaldım medelaya karar kıldım
Babymall dan Medela Mini Elektrikli süt pompası siparişi verdim...
sonra 241 yorum okudum sadece 15 tanesi olumsuzdu...gürültülü çalışıyormuş

düşünen varsa haberiniz olsun..

Çok cici olmuş, ben çok beğendim.
Cok tesekkurler tatlimmmm
Evet gercekten cok guzel o tonlar odayi cok sicak gosteriyor.oda icin evim musait olsa bende duvar kagidi alip kendim yapmaya calisirdm onun zevki bir ayri olur
Rabbim seninde gonlune gore versin, bizimde bebis odasinda kocaman bir gardrob var beyaz lake, ozel yaptirmistik. Ama benim kv soylenip duruyo bu koca dolap odayi kapadi torunuma oda alamiycaz diye yani bizimde asinda tam bir bebis odasi sayilmiyo kv ye gore amaaaaan canlari sag olsun, kucagimizda da uyurlar biz oyle mutlu oluruz zaten

En önemli yerler mutfak banyo sürekli temizlik istiyo girip çıktıkça bi yeri hallediyorum artık. arada dinlenerek yapmak en iyisi yoksa karnımız veriyo sinyali hemen dikkat et diye :)

İnşallah sağlıkla yıkayacağımız günler gelir
Ne kadar da şirinmiş oy oy 3 ay sonra onda bi fındık bıcı bıcı mı yapacakmış ya çok korkuyorum Rabbim kimsenin sevincini koymasın içinde küvetini yerim senin leğeniyle de takım şirinlik muskası ayy duygulandım ama ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…