2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de alışverişten sonra eve geldik yere serdim bebiş karnimda hareket ediyor bir posta hüngür hüngür ağladım Allahım herkese nasip etsin bize de kucağımiza almak nasip etsin çok korkuyorum bişey olacak diye psikolojik pert durumda

Ben hep hareket etme acisindan ve normal doguma kolaylik saglayacagi icin cok is yapmak iyidir diye dusunuyordum. Fazla is yapmadigim icin biraz vicdan yapiyordum. Daha cok mutfak isi yapiyorum. (Bir de camasir) Mutfak temizligi konusunda takintiliyim biraz. Tabi hamilelik oncesi gibi sandalyelere cikip uzanip mutfak dolaplarini silemiyorum malesef burdaki akadaslar da kanama falan oldu deyince de tirstim acikcasi. Evin de supurulmesi lazim toz oldu her yer.

Bazen bana da oluyor o :) babası severken kıpır kıpır oluyor kızım. Ben ağlıyorum babası kızıyla konuşuyor :)

Dunden beri afedersiniz idrar torbasına baskı oluyor sanki sonrada alt tarafıma batar giriyor bişey iniyor gibi tarif edemiyorum wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum sonra .bi tahlil mi yaptirsam acaba yoksa bebek hareket ettiği icin mi oluyor
sizde varmi böyle bi durum

Bazen bana da oluyor o :) babası severken kıpır kıpır oluyor kızım. Ben ağlıyorum babası kızıyla konuşuyor :)
Bizimki babaya gicikti. Cocuk resmen karnimda takla atiyor. Esimi cagiriyorum cabuk gel askim cok kipir kipir. Adam geliyor cocukta tik yok. 3 haftadir falan oyleydik. Dün tamamen baristik babamizla. Bugun bayagi sert giristi oglusum babaya. Karnimdan kendini de gosterdi. Babamiz sok yasadi.sevincten havalara uctu. Arada gulumseyip duruyo aklina geldikce. Agir abilikten caktirmamaya calisiyor bi de

Benm esim ewdeyken zaten bi bardak bile tastmio ama o aksam gelio ben de aksam is yapmak istemiyrm. Ama simdi daha dikkat edcm haftada bir ya da iki haftada bir annem gelir herlde. Esime de kiyamiyrm calisio yorgn gelio aman u vicdan yuznden basimiza gelio be geliosa:)

Bana da aynisi oluyor. Sanki ayagiyla vajinaya dogru tekmeliyor gibi. Oyle yapinca aniden ciş bastiriyor. Agri degil sanki ayaklari asagidan cikacak gibi hissediyorsun dimi? Ayni seyi mi yasiyoruz acaba.

canim ben biseler yapip uzaniyom hep daha cok uzanmakla geciyo temizliyim :) süpürge aciyom bi odayi yapiyom sonra uzaniyom öyle devam cok dip köse olmuyor ama biraz icime siniyor en azindan
Ben de oyle yapiyrm cnm dinlene dinlene baska turlu hemen agri oluo zaten. Gittkce agirlasiyrz bakalm nasl olack.:)

Evet cnm olmaz mı karnimda bi hareket oluyor sonra hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum bugün çarşıda nerelerde tuvalet var iyice öğrendim normalde bütün gün girmedigim bile olurdu özellikle dışarıdayken

Bana da aynisi oluyor. Sanki ayagiyla vajinaya dogru tekmeliyor gibi. Oyle yapinca aniden ciş bastiriyor. Agri degil sanki ayaklari asagidan cikacak gibi hissediyorsun dimi? Ayni seyi mi yasiyoruz acaba.
Sanki bi an dönüyorda aşağı iniyor gibi tuhaf oluyorum Su an bile oluyor bende enfeksiyon değildir inşallah canım

ben eşime kıyamıyorum
ama doğruyu söylemek gerekirse bebeğime daha çok kıyamıyorum

Evet cnm olmaz mı karnimda bi hareket oluyor sonra hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum bugün çarşıda nerelerde tuvalet var iyice öğrendim normalde bütün gün girmedigim bile olurdu özellikle dışarıdayken
Insallah bebek hareket ettigi icindir canim bende dışarda olduğum zaman girmezdim normalde şimdi dayanamıyorum senin gibi: ) baskıdan dolayi herhalde arkadasimda demişti tuhaf ağrılar hissetmeye baslarsin artık diye normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…