2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben dayanamayıp eşimden habersiz buzdolabı ile çamaşır makinesini çektim sildim 1 ay önce ama dua ede ede Allahtan bişey olmadı dayanamıyorum ama artik yapamıyorum o zaman ki güç kalmadı hemen yoruluyorum

Ben dayanamayıp eşimden habersiz buzdolabı ile çamaşır makinesini çektim sildim 1 ay önce ama dua ede ede Allahtan bişey olmadı dayanamıyorum ama artik yapamıyorum o zaman ki güç kalmadı hemen yoruluyorum
Ayy aman Allah esirgesin canim yapma öyle birdaha ben camasir sepetini kaldirmaya korkuyom. Benim evde batmis bi süpürüp siliyom. Ama kapi dolab cam hep öyle duruyor batmis heryer yapcak bise yok insan yavas yavas alisiyor

Ayy aman Allah esirgesin canim yapma öyle birdaha ben camasir sepetini kaldirmaya korkuyom. Benim evde batmis bi süpürüp siliyom. Ama kapi dolab cam hep öyle duruyor batmis heryer yapcak bise yok insan yavas yavas alisiyor
Yok buzdolabı tekerlekli ya fayansta geliyor tabi çamaşır makinesi biraz çekmek istedi sanki arkalarini kim görüyor dimi icim rahat etmiyor ki artık yapmıyorum canım zaten yapamıyorum ki yapmadan duramayan ben şimdi yatıp duruyorum belim çok ağrıyor

Ben de panik yapıp gitcegim geliyor ama bişey olsa hani Allah korusun sıvı ya da kan gelir herhalde deyip cayıyorum eşim de dalga geçiyor benle doğurana kadar bizi 9 doğurtcan sen diye
Haklılar valla onlarda ama napalim nazimizda bi onlara geçiyor idare etsinler artık bi kac aycik daha

Sagol canim esimde bende cok hevesliyiz odalara ama tayinci insaniz burda vaktimiz az kaldi 2 yil dogu gorevini yapip eger nasip olursa tosunumuz ozaman 3 yasini bitirir batida oda yapicaz esim arabali yataklara cok hevesli ben bile onunla yatarim diyor.araba temali bioda yapma hayalimiz var ins nasip olur

Kızlar merhaba karnımda sertleşme oluyor birde kasik ağrım hafif var 25. Haftadayım normal mi endişeleniyorum
O sertlesme bendede oluyor bebek toplaniyor diyolar kasik agrim oluyo arada diyorum bebek buyuyo diyolar doktora soruyrum normaldir lekelenme olmadigi surece korkma diyor ama sen tedbir amacli icin rhat etsn diye doktoruna sor

Bana da aynisi oluyor. Sanki ayagiyla vajinaya dogru tekmeliyor gibi. Oyle yapinca aniden ciş bastiriyor. Agri degil sanki ayaklari asagidan cikacak gibi hissediyorsun dimi? Ayni seyi mi yasiyoruz acaba.
Bana da oluyor, doktoruma sordum bebek henuz dönmemis makat geliş pozisyonunda dedi. Ama doguma kadar zamani var, döner nasilsa dedi o sebeple vajinadan hissedebiliriz yani tekmelerini sipaciklarin
İnsalllah tez zamanda batiya gelirsiniz ve tosuncugunda harika bir odasi olurben de zaten kizim 4-5 yasina gelince daha özel bir oda yaptiracagim, o yaşa kadar zaten oda kavramini da bilmez yani sorf anne babalar hevesten yapıyoruz uzmanlar cocuk 2-3 yasina gelene kadar oZel odasi olmamali diyor, yani yemeginide oyununu da siZin oturdugunuz oda da devam ettirmeli diyor. Velhasil ebeveyn eglencesi simdi yaptiklarimiz

Burda da giydiriyorlar:)) agirlasmisizz yaa benm evdeyken bile agrilarm durmuyor. Ihtiyac listesi cikardm zeynep hanima. Bende baslayaym artk. Esime kalsa dogarken yapacak. Dovecem o olacak

hahahah. Galiba öyle valla. Erkek adama yakısmıyor :) Bazen babama diyorum Türkmen'i baleye yazdırıcam diye. Hee külotlu corap giydirme tayt giydirirsin diyor kızıyor bana :))))
Yaa vücutları esnek oluyor vs iyide bale. Erkekte Kulotlu corapla bale ayni konum da gozumde :)) gures yapsin Turkmen beyimizz heheh. Tabi bu isin sakasi annesii:))

Yaa vücutları esnek oluyor vs iyide bale. Erkekte Kulotlu corapla bale ayni konum da gozumde :)) gures yapsin Turkmen beyimizz heheh. Tabi bu isin sakasi annesii:))
yok canım saka tabii. Sanmıyorum Bale'ye yazdıracağimi :)))) Güres yapsa keske isterim, büyük efor sarfettiğinden stress falan atılıyor. Hiperaktif olmuyorlarmıs :)

Burda da giydiriyorlar:)) agirlasmisizz yaa benm evdeyken bile agrilarm durmuyor. Ihtiyac listesi cikardm zeynep hanima. Bende baslayaym artk. Esime kalsa dogarken yapacak. Dovecem o olacak
Hiç tavsiye etmem sona bırakma zaten 28.ci haftadasın bende hep sonlara doğru yaparım diyordum tarih belli olunca hızlandırdim alışverişi araba ile gidip geldiğim halde ayaklarım çok şişiyor ağrıyor yürümekte zorlanıyorum akşam olunca sırtimın ağrısını saymıyorum bile tavsiyem biran önce yapın alışverişi çıksın 3 gündür öldüm bittim sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…