- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.461
Aynen biz de hevesten yaptık. Odamıza beşik almıştık aslında odası da oldu mu olduBana da oluyor, doktoruma sordum bebek henuz dönmemis makat geliş pozisyonunda dedi. Ama doguma kadar zamani var, döner nasilsa dedio sebeple vajinadan hissedebiliriz yani tekmelerini sipaciklarin
İnsalllah tez zamanda batiya gelirsiniz ve tosuncugunda harika bir odasi olurben de zaten kizim 4-5 yasina gelince daha özel bir oda yaptiracagim, o yaşa kadar zaten oda kavramini da bilmez yani sorf anne babalar hevesten yapıyoruz uzmanlar cocuk 2-3 yasina gelene kadar oZel odasi olmamali diyor, yani yemeginide oyununu da siZin oturdugunuz oda da devam ettirmeli diyor. Velhasil ebeveyn eglencesi simdi yaptiklarimiz
çok güzel bir seçim ayrıca çok profesyonel olmuşYaptik ben begendim de eşimin icine sinmedineymiş efendim ustasi olsa daha güzel yaparmis az daha kurusun daha guzel olur dedim bende ablam da deseni begenmedi ama ben ayicikli, kuşlu felan istemedim. Bebek odasi konseptim kelebek ve kalp olacak. O sebeple bunu sectim. Zaten tek duvar kapladik. Bakalim begenecek misiniz
Zor zamanlarimiz basladi benim 2 saatten sonra ayaklarim sismeye basliyo 5 saat dolandim bacaklarim ayaklarimin alti sizladi zorla yurudum artik :) onceki geceden beride migde yanmasi var cok kotu dün isyanlardaydim yaniyorum diye kac saat söylendim esime acile gidecektim nerdeyseBurda da giydiriyorlar:)) agirlasmisizz yaa benm evdeyken bile agrilarm durmuyor. Ihtiyac listesi cikardm zeynep hanima. Bende baslayaym artk. Esime kalsa dogarken yapacak. Dovecem o olacak
Ayy hic gerek yok canim boyle seylere. Gorunen yerler temiz olsun yeter bosver. Sana gelen kisi senin hamile oldugunu biliyor zaten. Bize son anda haber verip gelen bile var. Eskiden panik olurdum simdi takmiyorum. Habersiz gelen kendi utansin.Ben dayanamayıp eşimden habersiz buzdolabı ile çamaşır makinesini çektim sildim 1 ay önce ama dua ede ede Allahtan bişey olmadı dayanamıyorum ama artik yapamıyorum o zaman ki güç kalmadı hemen yoruluyorum
Degildir sanmiyorum. Enfeksiyonda cişin var gibi oluyor. Wcye gidiyorsun ama cis falan gelmiyor. Bir de yanma oluyor. Bu sikayetler yoksa enfeksiyon degildir. Bizim bebikler vajinaya dogru tekmeliyor bence. Arkadaslar da yazmis normal diye. Ben acaba kasilma mi diyordum ama kasilma agri seklinde oluyormus. Bende agri olmuyor.Sanki bi an dönüyorda aşağı iniyor gibi tuhaf oluyorum Su an bile oluyor bende enfeksiyon değildir inşallah canım
Bİldiğim kadarıyla rahim bu aydan sonra Doğuma kendini hazırlamak için yalancı kasılmalar yapıyor. Ama ben bunu bilmeme rağmen korkuyorum açıkçasıSanırım gebelik psikolojisi. Benim de dünden beri özellikle karnımda bi kaç defa kasılma oldu ve belim çok şiddetli ağrıyorKızlar merhaba karnımda sertleşme oluyor birde kasik ağrım hafif var 25. Haftadayım normal mi endişeleniyorum
Canım benim de çok sızlıyor ve en büyük korkum emzirmede problem olmasıydı. Benim çok büyüdüğünden alındığı için süt kanallarına zarar gelmiş olabilir diye üzülmüştüm. Dr bir çok süt kanalı var emzirirsin problem olmaz dedi. Benim olmazsa senin hiç olmaz merak etmeCanim bendede var sag gogsumde 1.5 cm buyumesi durmustu yasimdan dolayi, estetik acisindan bide sut kanallarina yakin olabilir diye almak istemedi doktorlar eger süt kanallarina yapisiksa onlarida almak zorunda kaliriz demisti o yuzden ameliyat olmadim bazen cok sizliyo bende tedirgin oluyorum acaba sut gelmesini emzirmeyi engellermi diye bi doktoruma sorucam yinede güya hamilelikte yada menapoza girince kendiliginden gecebiliyomus ama bi degisiklik olmadi bakalim emzirince ne olacak.
İnşallah kurtuluruz . Ben de 30'u geçtiğim için 6 ayda bir kontrole gidiyorum canım. Büyümüyorlar ama varlıkları bile stres sebebibende de 4-5 tane fibrodenom kist var ama boyutlarının küçük olmasından dolayı almaya gerek yok dedi yılda birkez ultrasonla takip ediyoruz, benim doktorumda emzirmenin iyi geleceğini söyledi umarım bu vesileyle kistlerden kurtuluruz
Aynen ne yapacakları hiç belli olmuyor ufaklıkların. Az önce beni uyandırdı nasıl hareketli arkadaş :) Bazen de tık yokbanyoyu temzleym dedm ilk kez kask agrisi yasadm neyseki az kaldi :) yikmak ne kelime. Temzlk bitti.bayada bi kipirdamadi. Ama bu gun formunda i kipir kipir. Bazen hc oynamiyor. Bazen hareketli. Cok farkli bu minnaklar
bi an gercek diyeyok canım saka tabii. Sanmıyorum Bale'ye yazdıracağimi :)))) Güres yapsa keske isterim, büyük efor sarfettiğinden stress falan atılıyor. Hiperaktif olmuyorlarmıs :)
Uyandrack drece de yani masaaallah:)) benmki cok romantkk vuruyor uykumu getiriyor:)))) ama bazen ustune yatıyorum nasil tepiniyo:)))Aynen ne yapacakları hiç belli olmuyor ufaklıkların. Az önce beni uyandırdı nasıl hareketli arkadaş :) Bazen de tık yok
Sizin odanin yeri guzelmiz, bizim yatak odasi da bebis odasi da ust katta. Oturma odam ve mutfagim alt katta yani benbebis odasini anca biraz daha buyuyunce oglen ve gece uykularinda kullanabilecegim. Onun haricinda yanimda durucak papatyamAynen biz de hevesten yaptık. Odamıza beşik almıştık aslında odası da oldu mu olduAma benim kurduğum oda tam mutfaktan görünüyor. Yatak da kapının karşısında. İçine koyarım oynar veya gündüzleri yatırırım diyorum. Kontrol etmesi kolay gibi görünüyor şu an. Uyku setini tülünü filan aldıktan sonra birşeye benzeyecek ama şuan bomboş
Cok tesekurler canim, sen ikizlere nasil bir oda planldin? Benim arkadasim ikeanin karyolalarindam ikitane alip odada karsilikli koymustuçok güzel bir seçim ayrıca çok profesyonel olmuş
canım ben henüz planlamadım 28. haftayı görelim inşallah ondan sonra yapacağım. biraz riskli durumumdan dolayı şimdilik dualarla ve sizin keyifle yaptıklarınızla gün geçiriyorum.Sizin odanin yeri guzelmiz, bizim yatak odasi da bebis odasi da ust katta. Oturma odam ve mutfagim alt katta yani benbebis odasini anca biraz daha buyuyunce oglen ve gece uykularinda kullanabilecegim. Onun haricinda yanimda durucak papatyam
Cok tesekurler canim, sen ikizlere nasil bir oda planldin? Benim arkadasim ikeanin karyolalarindam ikitane alip odada karsilikli koymustuherseyden ikiser tane ayyyyy cok heyecanli
Allahin izniyle minnoslar 30. Haftalari da görecek annesi, hafiften kafanda planlamaya baslacanım ben henüz planlamadım 28. haftayı görelim inşallah ondan sonra yapacağım. biraz riskli durumumdan dolayı şimdilik dualarla ve sizin keyifle yaptıklarınızla gün geçiriyorum.
canımsın inşallah 30uda görmek nasip olur. zaten sizin yazdıklarınızdan listeye başladım hafiften. park yataklar, bebek arabası, biberonlar, kalkanlar falanAllahin izniyle minnoslar 30. Haftalari da görecek annesi, hafiften kafanda planlamaya baslazaten şurda ne kaldiki 28. Haftana
Aynen benim ki de öyleAynen ne yapacakları hiç belli olmuyor ufaklıkların. Az önce beni uyandırdı nasıl hareketli arkadaş :) Bazen de tık yok
Bu sabah ilk gunaydin bendenbabamizi uyandirip kahvaltiya gotur dicem bizi sıkıldim evde kahvaltidan dicem
Herkese mutlu ve bol tekmeli pazarlaaaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?