2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen biz de hevesten yaptık. Odamıza beşik almıştık aslında odası da oldu mu oldu Ama benim kurduğum oda tam mutfaktan görünüyor. Yatak da kapının karşısında. İçine koyarım oynar veya gündüzleri yatırırım diyorum. Kontrol etmesi kolay gibi görünüyor şu an. Uyku setini tülünü filan aldıktan sonra birşeye benzeyecek ama şuan bomboş

çok güzel bir seçim ayrıca çok profesyonel olmuş

Burda da giydiriyorlar:)) agirlasmisizz yaa benm evdeyken bile agrilarm durmuyor. Ihtiyac listesi cikardm zeynep hanima. Bende baslayaym artk. Esime kalsa dogarken yapacak. Dovecem o olacak
Zor zamanlarimiz basladi benim 2 saatten sonra ayaklarim sismeye basliyo 5 saat dolandim bacaklarim ayaklarimin alti sizladi zorla yurudum artik :) onceki geceden beride migde yanmasi var cok kotu dün isyanlardaydim yaniyorum diye kac saat söylendim esime acile gidecektim nerdeyse cok sükür sali randevu var söylücem doktora dayanamiyorum icim yaniyo resmen bogazima kadar. Basla bir an önce ben esime dedim bu gun iyiki bitti alisverisim mahvolurdum bu saatten sonra. Istanbulda magaza cok zor olmaz fazla insan bi gunde bile halledebilir ama burda bi tane magaza var almanyada iki tane ta oralara git gel sorun oluyo. Kuzumun esyalarini al annesi az kaldi ben bir ay sonra falan yikamayi dusunuyom elbiselerini falan sonra ne olur ne olmaz belli degil gelecekleri gün. Hayirlisiyla bi kavusalimda saglikla kucaklayalim yavrulari.

Ben dayanamayıp eşimden habersiz buzdolabı ile çamaşır makinesini çektim sildim 1 ay önce ama dua ede ede Allahtan bişey olmadı dayanamıyorum ama artik yapamıyorum o zaman ki güç kalmadı hemen yoruluyorum
Ayy hic gerek yok canim boyle seylere. Gorunen yerler temiz olsun yeter bosver. Sana gelen kisi senin hamile oldugunu biliyor zaten. Bize son anda haber verip gelen bile var. Eskiden panik olurdum simdi takmiyorum. Habersiz gelen kendi utansin.

Sanki bi an dönüyorda aşağı iniyor gibi tuhaf oluyorum Su an bile oluyor bende enfeksiyon değildir inşallah canım
Degildir sanmiyorum. Enfeksiyonda cişin var gibi oluyor. Wcye gidiyorsun ama cis falan gelmiyor. Bir de yanma oluyor. Bu sikayetler yoksa enfeksiyon degildir. Bizim bebikler vajinaya dogru tekmeliyor bence. Arkadaslar da yazmis normal diye. Ben acaba kasilma mi diyordum ama kasilma agri seklinde oluyormus. Bende agri olmuyor.

Kızlar merhaba karnımda sertleşme oluyor birde kasik ağrım hafif var 25. Haftadayım normal mi endişeleniyorum
Bİldiğim kadarıyla rahim bu aydan sonra Doğuma kendini hazırlamak için yalancı kasılmalar yapıyor. Ama ben bunu bilmeme rağmen korkuyorum açıkçasıSanırım gebelik psikolojisi. Benim de dünden beri özellikle karnımda bi kaç defa kasılma oldu ve belim çok şiddetli ağrıyor

Canım benim de çok sızlıyor ve en büyük korkum emzirmede problem olmasıydı. Benim çok büyüdüğünden alındığı için süt kanallarına zarar gelmiş olabilir diye üzülmüştüm. Dr bir çok süt kanalı var emzirirsin problem olmaz dedi. Benim olmazsa senin hiç olmaz merak etme İnşallah bol bol sütümüz olsun emzirelim :)

İnşallah kurtuluruz . Ben de 30'u geçtiğim için 6 ayda bir kontrole gidiyorum canım. Büyümüyorlar ama varlıkları bile stres sebebi

banyoyu temzleym dedm ilk kez kask agrisi yasadm neyseki az kaldi :) yikmak ne kelime. Temzlk bitti.bayada bi kipirdamadi. Ama bu gun formunda i kipir kipir. Bazen hc oynamiyor. Bazen hareketli. Cok farkli bu minnaklar
Aynen ne yapacakları hiç belli olmuyor ufaklıkların. Az önce beni uyandırdı nasıl hareketli arkadaş :) Bazen de tık yok

yok canım saka tabii. Sanmıyorum Bale'ye yazdıracağimi :)))) Güres yapsa keske isterim, büyük efor sarfettiğinden stress falan atılıyor. Hiperaktif olmuyorlarmıs :)
bi an gercek diye
Korkmadm degil :))) biraz kendleri ister bazen klavuz olurz yaparlr ins

Aynen ne yapacakları hiç belli olmuyor ufaklıkların. Az önce beni uyandırdı nasıl hareketli arkadaş :) Bazen de tık yok
Uyandrack drece de yani masaaallah:)) benmki cok romantkk vuruyor uykumu getiriyor:)))) ama bazen ustune yatıyorum nasil tepiniyo:)))

Sizin odanin yeri guzelmiz, bizim yatak odasi da bebis odasi da ust katta. Oturma odam ve mutfagim alt katta yani benbebis odasini anca biraz daha buyuyunce oglen ve gece uykularinda kullanabilecegim. Onun haricinda yanimda durucak papatyam
çok güzel bir seçim ayrıca çok profesyonel olmuş
Cok tesekurler canim, sen ikizlere nasil bir oda planldin? Benim arkadasim ikeanin karyolalarindam ikitane alip odada karsilikli koymustu herseyden ikiser tane ayyyyy cok heyecanli

canım ben henüz planlamadım 28. haftayı görelim inşallah ondan sonra yapacağım. biraz riskli durumumdan dolayı şimdilik dualarla ve sizin keyifle yaptıklarınızla gün geçiriyorum.

canım ben henüz planlamadım 28. haftayı görelim inşallah ondan sonra yapacağım. biraz riskli durumumdan dolayı şimdilik dualarla ve sizin keyifle yaptıklarınızla gün geçiriyorum.
Allahin izniyle minnoslar 30. Haftalari da görecek annesi, hafiften kafanda planlamaya basla zaten şurda ne kaldiki 28. Haftana

Allahin izniyle minnoslar 30. Haftalari da görecek annesi, hafiften kafanda planlamaya basla zaten şurda ne kaldiki 28. Haftana
canımsın inşallah 30uda görmek nasip olur. zaten sizin yazdıklarınızdan listeye başladım hafiften. park yataklar, bebek arabası, biberonlar, kalkanlar falan markaları not ediyorum.

Aynen benim ki de öyle bazen hiç sesi çıkmıyor dediğin gibi. Bgnde 7-8 arası uyanıktı öyle olunca bende uyuyamadım dalmışım sonra şimdi yine başladı ona uyandım. Zaten uykum hafiftir bnm. Sanırım anne uyan karnımız acıktı diyorlar

Süper süper bayılırım dışarda kahvaltıya ben de şimdi ne yesek diye kara kara düşünürken arkadaşım aradı hazırlıyorım gelin diye azıcık nazlandım ne zahmet ettin diye ama baktım bebek bile tekmeliyo yaşasın gidelim diye :)
Bu sabah ilk gunaydin benden babamizi uyandirip kahvaltiya gotur dicem bizi sıkıldim evde kahvaltidan dicem
Herkese mutlu ve bol tekmeli pazarlaaaaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…