2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Orasii bi kesin acikiyorlarr:)) hissettgimden bu yana istisnasiz sabah namazlarinda kesinlikle uyanik oluyor. Yiyince de mayisiyor sesi cikmiyor. Yoksa tepinmeye devam :))

Canlar güzel annişler babynest konusunda ne düşünüyorsunuz çok cicili bicili duruyor bide Allah nasip ederse mevlütünde giydirmeye şehzade takımı alacam foto çekimi de afilli olur ilk doğumunda kullanan yada almayı düşünen var mı

Bide atacağım portbebe konusunda fikir istiyorum instagramdan yapıyorlar bilmediğim sitelere karşı önyargılıyım aslında

Evett farkindaym canm. Ancak kuzuma geldi sıra:) benm yurumede vs skinti yokta hemen usutuyorum. Oda herseye bedel zaten

Oooooo sizinkide harika valllaaaa, hazir kahvaltiii baldan tatlidir iki haftadir cok dikkat ettim kilo almadim, bugun birazcik keyif yapcam abartmadan cok eglenceli yuppppiiiiiii hepimize afiyetler olsun

Kuzenim bu tarz bisey kullandi ilk 3-4 ay icin, saonda koltugun uzerine koydu bebisi orda uyuttu gunduzleri. Ben titresimli anakucagi aldigim icin gerek kalmadi buna sehzade takimida harikaaa
Portbebe icinde ben ihtiyac duymam, anakucagi varya travel setin onu kullanacagim heryere giderkene

Orasii bi kesin acikiyorlarr:)) hissettgimden bu yana istisnasiz sabah namazlarinda kesinlikle uyanik oluyor. Yiyince de mayisiyor sesi cikmiyor. Yoksa tepinmeye devam :))
Aynen cnm bnmki de hep sabah namazı uyanık oluyor ama ben işe gidicem hazırlanmalıyım telaşından hiç bişi yiyemiyorum

Günaydınnn hayırlı pazarlar arkadaşlar:) bakıyorum alışverişler başlamış :)❤Sayfama da beklerim o zaman gerçi ağırlaştım sınırlı sayıda sipariş alsam da çalışmaya devam ediyorum...Şimdi soracaksınız sormadan söyleyeyim facebook ve inst. Taş bebek tasarım☺:) Sevgiyle...

Ist dan bir arkadas vardi. Albebekten besik bakacakti. Tam hattlayamadim ama Pekiyi sen miydin :)
Ben değildim ama oraya baktım ben canım bebek odalarına :) çok cici şeyler var bana göre; belis ve aymini bebek odalarının ürünlerini satıyorlar genelde, fiyatları da baya uygun geldi; bebek odaları (büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop) 1600-3000 arasında değişiyordu gördüğüm kadarıyla. Yalnız bazı mobilyaların malzemesi suntalem pek dayanıklı olmayabilir uzun vadede hele de büyüyen beşiği 15 yaşına kadar kullanacağını göz önünde bulundurunca :) Biz önce orda bir takım beğendik ancak mobilyalar çok büyüktü ve o kadar yerimiz yoktu; (evimiz 2+1, annem gelip bizde kalıcak o yüzden varolan tek odayı hem misafir hem bebek odası olarak konumlandırmamız gerekti şimdilik) çocuğa oynamak için yer kalmayacağından endişe ettik ileride, bir de beğendiğimiz model full mdf değildi suntalem yerleri de vardı o yüzden vazgeçtik. Onun yerine doğtaş genç odasından kullanışlı bir dolap (gardrop ve bol çekmeceli-şifonyere gerek kalmadı böylece) ve çilek'ten büyüyen beşik aldık, hem malzemesinden güvenilirliğinden eminiz hem garanti süreleri daha uzun hem de çok daha şık bir takım yapmış olduk benzer fiyata, daha çok içimize sindi :) ama bence oraya kesin bakmalısınız bence her zevke ve bütçeye hitap eden modeller var. Ayrıca bebek arabası, park yatak, kıyafet, bebek ve anne ürünleri de satıyorlar üst katında, göğüs pedlerimi ordan depoladım baya uygundu

Gittigim hastanede benimde 2 kere gittigim bir doktor var facebook ve instagram hesabi var ve cok aktif kullaniyor hatta oyleki biraz abartmis dogan bebekleri dogar dogmaz kani felan dururken fotograflarini koyuyor, biraz oncede pazar simidi diye yeni dogum yaptirtigi bir bebegin fotografini koymus. Her gordugum fotografta heyecanlaniyorum :)

Merhabalar Asumnur ben değildim albebek gidecek olana ama ben 30 ocakta maskoyu gezdim. Bebek odaları MDF takımlar 4500 civarı, peşin deyince 4000 dediler hemen hemen her mağazada. 6000 ve üzeri olan da vardı tabi. Ama erkek için sade model baktım hep.
Ben de çilekten Natura modeline karar vermiştim ama mdf modelleri görünce çilek naturanin suntalem olması hoşuma gitmedi, 4000 verip maskodan büyüyen karyola, sifonyer, sandık ve gardroptan oluşan bir takım almaya karar verdim. Hatta 1 şubatta zam gelecek dedi bütün mağaza sahipleri, o yüzden ertesi gün gidecektim almaya.

Sonra akşam birden vazgeçtim.
Şöyle ki
Benim yeğenim 9 yaşında bir kız ve 9 senedir maskodan alınan bebek takımını kullanıyor ve seviyor. Ama artık bir iki sene sonra Ortaokula başlayınca istemez, ergen kafası olacak çünkü daha genç bir model ister. Hani alınca 15 yıl kullanırız diyen arkadaşlar var, keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum. Arkadaşına görecek, mağazada reklamda gorecek vs.
Hele erkek çocuk için durum daha da vahim bence. 4_5 yaşında ana okuluna başlayınca arabali yatak diye tutturuyorlar. Üstelik bir kız çocuk kadar temiz kullanacağını da düşünmüyorum. Uzun vadede kullanmayacak Sam da 4 bin çok para bence diye düşündüm

Biri 3 buçuk biri 2 buçuk yaşında iki tane erkek yeğenim de var. Onların odaları takım değil ve tam çocuğa göre. Gelişimine göre oda da değişiyor. Önce sadece bi gardrop ve karyola vardı. Sonra kendi boyuna göre kitap rafları ve oyuncak dolapları alındı ıkeadan. Sonra yine ıkeadan küçük masa sandalye alındı oyun hamuru, boyama vs yapmak için.
Sonra karyola gitti yatak yere kondu. Citle cevrili top havuzu bile var bi tanesinin. Ben de öyle yapmaya karar verdim velhasıl kelam. Çocuk için fonksiyonel flexible bir oda.
Ikeadan normal boy bi gardrop yaptırıyorum, bir sifonyer ve bir karyola alacağım. Cici bi hali, oyuncak dolabı alacağım. Daha sonra sadece yatak değişecek yaşına göre, çünkü bence hiçbir çocuk gardrobuna sifonyerine takılmaz, yatağı keyfine göre olsun. Masa Sandalye vs ana okulu gibi bir oda, çünkü artık anneleden çocukları için heo etkinlik üretmeleri bol bol oyun oynamalari bekleniyor. Süs gibi duracak değil, bol malzemeli etkinlikli aktivitelere uygun oda yapmak lazım. Montesorri modellerini incelemenizi öneririm

Evett farkindaym canm. Ancak kuzuma geldi sıra:) benm yurumede vs skinti yokta hemen usutuyorum. Oda herseye bedel zaten

Unutuvermisimm ya. :)) silivride birde baya uzak ama cok uygun. Ben sadece besik bide sifonyer alicam canm. Bizim evde kucuk. Senn anlattgn durum bendede var misafr gelecek vs. Arabamizda yok bakalim nasil yapicaz. Ben yatagini merk ettim aslinda ortopedik diyor yaa iyi mi acaba diye :)

Bende her zaman yiyemiyorum canm. Cok tepiniyosa vicdan yapip muz falan yiyorum. Birde kan ilaci ictgmden kahvalti yapamiyorum hemen. Malum oncesinde veya sonrasinda Sut urunleri ve cay alinmamali
Aynen cnm bnmki de hep sabah namazı uyanık oluyor ama ben işe gidicem hazırlanmalıyım telaşından hiç bişi yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…