- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.481
Orasii bi kesin acikiyorlarr:)) hissettgimden bu yana istisnasiz sabah namazlarinda kesinlikle uyanik oluyor. Yiyince de mayisiyor sesi cikmiyor. Yoksa tepinmeye devam :))Aynen benim ki de öylebazen hiç sesi çıkmıyor dediğin gibi. Bgnde 7-8 arası uyanıktı öyle olunca bende uyuyamadım dalmışım sonra şimdi yine başladı ona uyandım. Zaten uykum hafiftir bnm. Sanırım anne uyan karnımız acıktı diyorlar
Evett farkindaym canm. Ancak kuzuma geldi sıra:) benm yurumede vs skinti yokta hemen usutuyorum. Oda herseye bedel zatenHiç tavsiye etmem sona bırakma zaten 28.ci haftadasın bende hep sonlara doğru yaparım diyordum tarih belli olunca hızlandırdim alışverişi araba ile gidip geldiğim halde ayaklarım çok şişiyor ağrıyor yürümekte zorlanıyorum akşam olunca sırtimın ağrısını saymıyorum bile tavsiyem biran önce yapın alışverişi çıksın 3 gündür öldüm bittim sanki.
Vay vay vay vayGünaydın herkese
Bizim Şafak Düzce olmuş, plakalara gecmisiz kuzuyla
Oooooo sizinkide harika valllaaaa, hazir kahvaltiii baldan tatlidirSüper süper bayılırım dışarda kahvaltıya ben de şimdi ne yesek diye kara kara düşünürken arkadaşım aradı hazırlıyorım gelin diye azıcık nazlandım ne zahmet ettin diye ama baktım bebek bile tekmeliyo yaşasın gidelim diye :)
Kuzenim bu tarz bisey kullandi ilk 3-4 ay icin, saonda koltugun uzerine koydu bebisi orda uyuttu gunduzleri. Ben titresimli anakucagi aldigim icin gerek kalmadi bunaCanlar güzel annişler babynest konusunda ne düşünüyorsunuz çok cicili bicili duruyor bide Allah nasip ederse mevlütünde giydirmeye şehzade takımı alacam foto çekimi de afilli olur ilk doğumunda kullanan yada almayı düşünen var mı Eki Görüntüle 1952517
Aynen cnm bnmki de hep sabah namazı uyanık oluyorOrasii bi kesin acikiyorlarr:)) hissettgimden bu yana istisnasiz sabah namazlarinda kesinlikle uyanik oluyor. Yiyince de mayisiyor sesi cikmiyor. Yoksa tepinmeye devam :))
Ben değildim ama oraya baktım ben canım bebek odalarına :) çok cici şeyler var bana göre; belis ve aymini bebek odalarının ürünlerini satıyorlar genelde, fiyatları da baya uygun geldi; bebek odaları (büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop) 1600-3000 arasında değişiyordu gördüğüm kadarıyla. Yalnız bazı mobilyaların malzemesi suntalem pek dayanıklı olmayabilir uzun vadede hele de büyüyen beşiği 15 yaşına kadar kullanacağını göz önünde bulundurunca :) Biz önce orda bir takım beğendik ancak mobilyalar çok büyüktü ve o kadar yerimiz yoktu; (evimiz 2+1, annem gelip bizde kalıcak o yüzden varolan tek odayı hem misafir hem bebek odası olarak konumlandırmamız gerekti şimdilik) çocuğa oynamak için yer kalmayacağından endişe ettik ileride, bir de beğendiğimiz model full mdf değildi suntalem yerleri de vardı o yüzden vazgeçtik. Onun yerine doğtaş genç odasından kullanışlı bir dolap (gardrop ve bol çekmeceli-şifonyere gerek kalmadı böylece) ve çilek'ten büyüyen beşik aldık, hem malzemesinden güvenilirliğinden eminiz hem garanti süreleri daha uzun hem de çok daha şık bir takım yapmış olduk benzer fiyata, daha çok içimize sindi :) ama bence oraya kesin bakmalısınız bence her zevke ve bütçeye hitap eden modeller var. Ayrıca bebek arabası, park yatak, kıyafet, bebek ve anne ürünleri de satıyorlar üst katında, göğüs pedlerimi ordan depoladım baya uygunduIst dan bir arkadas vardi. Albebekten besik bakacakti. Tam hattlayamadim amaPekiyi sen miydin :)
Ben değildim bizde daha kıyafet harici alışverişe başlamadık henüz, eşime göre daha zaman var hahahaahahIst dan bir arkadas vardi. Albebekten besik bakacakti. Tam hattlayamadim amaPekiyi sen miydin :)
Evett farkindaym canm. Ancak kuzuma geldi sıra:) benm yurumede vs skinti yokta hemen usutuyorum. Oda herseye bedel zatenHiç tavsiye etmem sona bırakma zaten 28.ci haftadasın bende hep sonlara doğru yaparım diyordum tarih belli olunca hızlandırdim alışverişi araba ile gidip geldiğim halde ayaklarım çok şişiyor ağrıyor yürümekte zorlanıyorum akşam olunca sırtimın ağrısını saymıyorum bile tavsiyem biran önce yapın alışverişi çıksın 3 gündür öldüm bittim sanki.
Ayni kafadalar desene bende esimin yuzunden bu zamana kaldm . deli ediyo bu konuda beni. Ama artk tinlamiyoree:))))) bismillah diyorm inssBen değildim bizde daha kıyafet harici alışverişe başlamadık henüz, eşime göre daha zaman var hahahaahah
Unutuvermisimm ya. :)) silivride birde baya uzak ama cok uygun. Ben sadece besik bide sifonyer alicam canm. Bizim evde kucuk. Senn anlattgn durum bendede var misafr gelecek vs. Arabamizda yok bakalim nasil yapicaz. Ben yatagini merk ettim aslinda ortopedik diyor yaa iyi mi acaba diye :)Ben değildim ama oraya baktım ben canım bebek odalarına :) çok cici şeyler var bana göre; belis ve aymini bebek odalarının ürünlerini satıyorlar genelde, fiyatları da baya uygun geldi; bebek odaları (büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop) 1600-3000 arasında değişiyordu gördüğüm kadarıyla. Yalnız bazı mobilyaların malzemesi suntalem pek dayanıklı olmayabilir uzun vadede hele de büyüyen beşiği 15 yaşına kadar kullanacağını göz önünde bulundurunca :) Biz önce orda bir takım beğendik ancak mobilyalar çok büyüktü ve o kadar yerimiz yoktu; (evimiz 2+1, annem gelip bizde kalıcak o yüzden varolan tek odayı hem misafir hem bebek odası olarak konumlandırmamız gerekti şimdilik) çocuğa oynamak için yer kalmayacağından endişe ettik ileride, bir de beğendiğimiz model full mdf değildi suntalem yerleri de vardı o yüzden vazgeçtik. Onun yerine doğtaş genç odasından kullanışlı bir dolap (gardrop ve bol çekmeceli-şifonyere gerek kalmadı böylece) ve çilek'ten büyüyen beşik aldık, hem malzemesinden güvenilirliğinden eminiz hem garanti süreleri daha uzun hem de çok daha şık bir takım yapmış olduk benzer fiyata, daha çok içimize sindi :) ama bence oraya kesin bakmalısınız bence her zevke ve bütçeye hitap eden modeller var. Ayrıca bebek arabası, park yatak, kıyafet, bebek ve anne ürünleri de satıyorlar üst katında, göğüs pedlerimi ordan depoladım baya uygundu
Aynen cnm bnmki de hep sabah namazı uyanık oluyorama ben işe gidicem hazırlanmalıyım telaşından hiç bişi yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?