2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay devammmm mi benim eşim çok korkuyor artık ya bişey olursa kendimi affedemem diyor
Benimkinin de vardı çekingeleri ama internette ona da okuttum bu konulardaki düşünceleri. Doktora da beraber gidiyoruz, doktorun söylediklerini de duyuyor o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz artık Ama sıklığı çok az zaten. Kimseye zarar vermez yani

Egitimde ebede soylemisti. Bebisin fotosu ekrana sigmadi zatende cok kotu olmustu

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-20-17-23-20.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 68

Canım şuan yazlık ürünler daha çıkmadı. Bende bulamadım bordo istiyorum güzel bi şey ama yok. Biraz daha bekle son zamanlara kalacak ama güzel bi şey olur en azından.

Yok benim başvurum onaylandı ama ben çalışmıyorum eşim orda durumumuz iyi çok şükür eşim de kıskanc evlenince bıraktım canım ben de teknik ressamim
Anladım canım. Öyleyse iyi yapmışsın, bebeğinle doya doya vakit gecirirsin. Benim öyle bir lüksüm yok. Çalışmaya devammm

Aslında masa başı işim rahat ama erkeklerle çok irtibat halinde oluyorum mesleğim gereği eşim de çıldırıyor kısaknçliktan en iyisi bırakmaktı
Ben o yönden şanslıyım sanırım yani kendime göre tabi. Kararlarımı her zaman sorgulamadan onaylayan bir eşim var. Evli olsakta kısıtlayıcı kıskançlığa gelemem. Sen iyi taviz vermişsin kendinden. Herkes sen gibi olmaz valla. Değerini bilsin eşin

Sevince fedakarlık yapıyorsun ben de az kiskanc sayılmam ee karşılıklı tabi ki o da bnm bir dediğimi iki etmiyor çok şükür biliyor kıymetimi Allahıma şükür Allah herkese nasip etsin kıymet bilen eş

Farklı konularda fedakarlık yapabilirim, aynı mantık ben onu kısıtlamıyorsam o da beni kısıtlamasın hesabı Tabiki kıymet bilen bir eş herkese nasip olmuyor. Allaha şükür

Ya benm dayım ilk 2-3 ayında aldı bebeği yatırıyordu çok güzl bakıyordu oyuncaklara gülüyordu filan. evet sanırım erken daha. bende doğmasını beklim bari
Bende dogduktan sonra alirim dedim. Ama simdiden bakiorum ki ne alayim diye birde ozaman ugrasmayim. Suan kanguru alma pesindeyim. Allah nasip ederse sipami alip sokaga atacam kendimi ueteeerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…