2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar bebek detarjanı ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz? özellikle tecrübeli anneler ne kullandınız daha önce?
Canım ben hacışakir granül aldım, kendi kıyafetlerimizde denedim erimedi
Chicco sıvı deterjan aldım şimdilik.
Ama etrafımdaki tecrübelilere sordum; dalan roxy i önerdiler. O da sabunmuş ama kıvamı bizim matik deterjanlar gibiymiş.
Çevremdeki marketlerde bulamadım, internetten alıcam artık.

Önümüzü görsek bari
İnşallah görürüz ahahaha

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım
Ben yazı stilimi değişemiyorum

Tarcın iyi geliyor canım şekeri dengeliyor. Dene görürsün faydasını inşallah
inşallah bakalım bi kaç gün deneyim sonuçları yazarım ne zormuş şeker ya allah herkesn şifasını versin insan ne yiyeceğini ne içeceğini şaşıyo hamileyken hele daha zor allah başka dert vermesin bunada şükür :)

Ayyyy . aylardır kendime kalorimi yüklüyorum ben şimdi boş yere. kasılma hiç olmadı dahaca narın yarısı greyfurtun da yarısını sıkıp içiyorum hergün. bir bardak ediyor tam.

O model kocadan bende de var. Üstelik meyvenin şeker oldugunu biliyorum, akşam saatlerinde alınan karbonhidrat zaten direkt kilo yapıyor. Ama gel de bunu eşime anlat Vitamin bu vitamin diye diye yedirdi bana meyveleri. Sadece ilk 50'lik yükleme öncesi akşam yemedim. Belki de ondan yüksek çıkmıştı. O yüksek cıkınca direkt dedim yemeyecegim meyve falan diye. Gene ikna olmasa da 100'lük yüklemeye kadar dayandı. 100'lükte bi şey cıkmayınca gene başlayalım akşam meyve yemeye diyor
Aynen benim de gebelik için başladılar. Bir arkadasımın da o sekilde olmus, dogumdan sonra dozu düsürerek yavas yavas bıraktırmıs doktoru. Ben de her ay kontrole gidiyorum endokrine, dogumdan sonra da giderim bakalım ne diyecek, nasıl kesecek..
Aa bana da o granül sabunu onermislerdi camasır icin, erimiyor mu?

Ayyyy . aylardır kendime kalorimi yüklüyorum ben şimdi boş yere. kasılma hiç olmadı dahaca narın yarısı greyfurtun da yarısını sıkıp içiyorum hergün. bir bardak ediyor tam.
Canım yarım yarım iyi bence. Su içiyorum karıştırıyorum deyince çok gibi algıladım. Ölçün gayet iyi. Bu arada narda ananasta bu etkiler varmış. Ama kararında olunca bi sorun olmaz bence. Az az yiyorum bende.

Ben kesin ondan kilo aldım bu ay o kadar ,2 kilo almışım bahanem hazır doktor kızarsa

Öncesinde sorman lazım. Bana bu değerler için doğumla birlikte keseceksin dedi. Yani doğum sonrası içmeyeceğim. 6 haftada tekrar bakılıp değerlendirilmesi gerekiyormuş. Ama tabi eğer çok yüksekse değerler belki yavaş yavaş bıraktırmıştır ona doktoru. Önden sormak lazım.

Ben kesin ondan kilo aldım bu ay o kadar ,2 kilo almışım bahanem hazır doktor kızarsa
Evet bence ben de o yüzden kilo aldım. Akşam akşam yenen meyve kilo yapmayacak da ne yapacak? Ama eşim bunu asla kabul etmiyor
Evet haklısın herkesin dozu farklı, degeri farklı. Doguma yakın sorarım mutlaka, şimdilik hala hamilelik durumu devam ettiği için normal kontrole de devam :)

Bu doktorda mi tokluk icin yemekten 2 saat sonra olc dedi? Benim endokrin doktoru da bana degerlerin cok yuksek degil ama aclik 102 cikmia aZcik fazla gibi dedi. Yinede buna gebelik diyabeti denmez ama dikkat ediceksin diyet yapicaksin dedi. 10gun sonra da olcumlerini getir bakalim dedi. Sabah aclik 95 alti olacak, 1saat sonra tokluk ise 140alti olacak dedi. Bende gidince bi daha istisare ederiz doktorla artik. Ama
Bikac arkadasimdan duydum, kadin sogumcular 95-140 degerlerine cok takilmiyorlarmis, gebelikte olabilir cokta riskli degil diyorlarmis. Kendi kadin dogumcuma da danisacagim bu konuyu. Aclik sekerimi dusurmek icin tarcin kullaniyorum artik tabi dozunda, abartmadan .
Aynen ben de aclik sekerimi dusurmeye calisiyorum, tokluk sekerim hep iyi. Bende 3 gundur tarcin deniyorum aute karistirip iciyorum. Bakalim insallah dengeler tarcin. Yarin doktordan cikinca konustuklarinizi bize de yaz tatlim olur mi? Aclik sekerimkonusunda ne diyecek merak ediyorum.
Benim endokrin doktorumda aclik 95 altinda, 1.saat tokluk 140 altinda olacak diyor. Ama kadin sogumcular bu degerlerin uzerine ciksada sorun olmaz diyorlar genelde, gebelikte normal buluyorlar. Ay nasil dusurecez biz bu aclik sekerini yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…