2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş... eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim

bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar

parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...

İnsallah haftasini yakalar veee daha cok mutlu olursun canim

Sen boyle pozitif sukurlu dusundukce o gerilik artmaz canim ♡ Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Kizlar dun geceden beri sık idrara cikmaya basladim, gunde 2.5 lt-3lt civari su iciyorum. Ama geceden beri iki saatte bir hatta saatte bir wc ye gidiyorum. Gitmezsem kasiklarimda sanci oluyor. Son 3 ayda rahim baski yapiyormus idrar torbasina diye okudum ama ne bilim yaa boyle giderse son 3 ay zor gecer yani. İnsalllah gecer bi kac gun icinde sizde de var mi boyle bir durum?

sütün içine katılan azcık tarçın şekeri dengeliyormuş diyetisyen öyle demişti...isterseniz deneyin..

aynen benim eşim de aynısını yapıyor 4 çeşit meyveden meyve tabağı hazırlıyor..
hımm demekki dikkat etmek gerek

Olmaz mı?
2 saatte bir tuvaletteyim. İşin kötüsü su içmeden geri yatamıyorum da.. Sonra o içtiklerimi çıkarıyorum bi sonraki sefere

var canım eşimle dışarı çıkıyoruz her gittiğimiz yerde lavaboları kolluyorum
kirlidir enfeksiyon kapacağım diye gitmek istemiyorum ama çok sancım oluyor malesef kullanmak zorunda kalıyorum
doktora sordum idrara sıkışma normal dedi ...hatta idrar yaptıktan sonra da mesane de bir miktar idrar kalıyormuş
bol sıvı almak kalan idrarda bakteri üremesini engelliyormuş sirkülasyonu sağlıyormuş
son aylar daha çok idrara çıkma olacak..

Ben zaten oncede boyleydim, var simdi halimi siz hayal edin. .. Esim napiosun orda diye merak edio :) hele disarda zor yetisiyorum klozetlere oturmadan yapabilmek de artik imkansizlasti resmen denge oyunu oynuyorum yalniz degilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…