- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.061
Olmaz mı?
2 saatte bir tuvaletteyim. İşin kötüsü su içmeden geri yatamıyorum da.. Sonra o içtiklerimi çıkarıyorum bi sonraki sefere
var canım eşimle dışarı çıkıyoruz her gittiğimiz yerde lavaboları kolluyorum
kirlidir enfeksiyon kapacağım diye gitmek istemiyorum ama çok sancım oluyor malesef kullanmak zorunda kalıyorum
doktora sordum idrara sıkışma normal dedi ...hatta idrar yaptıktan sonra da mesane de bir miktar idrar kalıyormuş
bol sıvı almak kalan idrarda bakteri üremesini engelliyormuş sirkülasyonu sağlıyormuş
son aylar daha çok idrara çıkma olacak..
Ben zaten oncede boyleydim, var simdi halimi siz hayal edin. .. Esim napiosun orda diye merak edio :) hele disarda zor yetisiyorum klozetlere oturmadan yapabilmek de artik imkansizlasti resmen denge oyunu oynuyorumyalniz degilsin...
Ben de ben dePetisko
Ağzım kurusa da su içmemeye çalışıyorum gece bazı kalkışlarımda. Wc de uyuyakalmayız inşallah ilerleyen günlerde haha
Bizde üc ay bekledik pasayi kolay degilmis oyle aman senelerce bekleyince ne olcakti sanki hep ertelemis olcaktik cok sükür ki rabbim nasip etti bize onlari sag salim kucagimiza alirsak tam olacak. Yatma prensesim üstüne annesi günah ya o belli ediyo zaten ne tarafina yattiysan oraya basiyo tekmeyi minnak, uykularindada döndüklerinde falan hissediyoruz kuzum onlar cogu zaman uyuyo aslinda aksam yada geceleri uzun oynadiklarinda uyanik oluyorlarOyle kuzum. Akilli bidiklarimizz. Benmkide ustune yatinca tepiniyo ama orali olmuyorum. Guclu vursa ciddi olduguna inanicam ama malesef hahhaa. Bencede ben ruyamda görürüm anca :))) karnmda belli ne oldugu. Tekmeler guclu degil ama gece gundurz icerde donup duruyor. Ins uykusundda falan donuyodr. Yoksa gunduz de yatmiyo bu minnak. Bizde ayni kafa 2 sene olmasn okul bitsin falan dedik. Oda 3 ay dayanabildm. Esim cocuk istiyorum dedi ben dünden hazir. Ama minnak nerseyse 5 aya yakin bekletti korkuttu annesini. Bastan belliyms bu kizce. Nazli minnak
Sagol canim tuzlu su yakmazmi? Bende duymustum onu ama hic denemedim. Ben surekli dondurma yerim genzim agrir her defasinda ama bi balli süt geciriyodu birazda üsüttüm sanirim yanginlardayimda bu ara ates bastikca ben soyundum cama falan ciktim evde cam kapi actim kisin ortasinda onunda etkisi oldu galiba. Deniyim tuzlu suyu tesekkur ederimEn iyisi bol bol sıvı almak. Ben başlangıç aşamasında hissettiğimde ağzımı ve burnumu tuzlu su ile çalkalıyorum. Çok iyi geliyor. Bir de sirkeli su ile ağzı çalkalamak iyi geliyor diye duymuştum. Çok geçmiş olsun :)
Insaallah oyledir canm. Üstüne yatmak degl aslnda sag taraf agrynca ne sirt ustu nede sağa yatabiliyorum. Minnakmda sola geliyo. Annede sola yatiyo kendi kasiniyo yani uy yerimm. Benm su okul olmasa o 3 ayida beklemezdm. Bide minnakta gec gelince 9 ay gecms oldu. Sukur ki geldi. Rabbim olmayanlara da ir versin. Hayrlisiyla da olsun insaallahBizde üc ay bekledik pasayi kolay degilmis oyle aman senelerce bekleyince ne olcakti sanki hep ertelemis olcaktik cok sükür ki rabbim nasip etti bize onlari sag salim kucagimiza alirsak tam olacak. Yatma prensesim üstüne annesi günah ya o belli ediyo zaten ne tarafina yattiysan oraya basiyo tekmeyi minnak, uykularindada döndüklerinde falan hissediyoruz kuzum onlar cogu zaman uyuyo aslinda aksam yada geceleri uzun oynadiklarinda uyanik oluyorlar
Bilmiyorum grip tarzi bsy mi kuzum ama ben boyle bogazm vs agridiginde hep nane limon ictim portakal yedim kendime geldm. Bi dene istersenKizlar cumartesi aksamindan beri genzim agriyodu, burnum tikaliydi önemsemedim gecer diye balli süt limonlu siyah cay ictim bu gün daha kötü oldum bademcigime indi kulagima vuruyo agri evde ne yapilabilir? Doktora gitmek istemiyorum antibiotikle agri kesici verip serum takiyolar, ilacta istemiyorum kolay kolayda veremezler zaten.
Ayy bu doktorlar insani hasta eder:)Ben doktor maceralarımı anlatıyım hepinizin kafası karışssın benim gibiŞimdi özeldeki kadın doğumcum 95i geçmeyecek açlık dedi sonra gittim devletteki kadın doğumcuma açlığım yüksek çıkıyo kaç mesela dedi 100e kadar çıktıgı oluyo dedim 120ye kadar normal kafana takma dedi...sonra dahiliyeye gittim oda 110 sınır dedi açlık şekerine açlık şekeri konusunda hepsi ayrı kafadalar.. tokluk şekerinde uyumlular ama tokluk şekeri gebelerde 1.saat ölçülmeli ve 140ın altında olmalı bunda 3üde hem fikir ama açlıkta çeşitli soylentiler var
Ben zaten hamilelik oncesi de cok su icer ve cok sık tuvalete giderdim. Hep de derdim "simdiden boyleysem ben kesin tuvalette dogururum" diyeAy kizlar harikasiniz yaaaaaa, cok guldum vallllaaa yalniz degilmisimbende yeni yeni baslayinca acaba dedimm noluyor, saymaya takatim kalmadi wc yollarimda kaldim geceden beri eeeee disari nasil cikicaz bu durumda bende disarda wc kullanirken resmen heryere kagit döşüyorum, cunku oturmadan cok zor yani klozetin icine disini kagitla kapliyorum napayim ama mecburiyetten cunku onceden olsa disarda wcye gitmemek icin saatlerce tutardim ama artik imkansiz hakkkaten yakinda wcde uyuyakalcaz yaaaaaaaa
Sagol kuzu Herseyi denerim valla burnum tikanik, hapsuruyorum, bogazim agriyo üsüttüm sanirim. Önemsemedimde iltahapta görünmüyo ama bademcik olunca kulagima gözüme basima vuruyo. Kendimi bildim bileli var ayni sorun 10 yasina kadar butun kis oluyodu sonrada senede birkac kez yoklamaya basladi. Doktora gitmek istemiyom bebisim var, annemin verdigi bitkiler var onlarida icemiyom. Tuzlu suyu yaptim nane limonuda icim bakalim yarina.Bilmiyorum grip tarzi bsy mi kuzum ama ben boyle bogazm vs agridiginde hep nane limon ictim portakal yedim kendime geldm. Bi dene istersen
Canım 1 su bardağına 3/4 oranında su kalan 1/4'üne sirke koy günde 4 kere gargara yap. Ben iki kere gribi bu şekilde yendim çok geçmiş olsunSagol kuzu Herseyi denerim valla burnum tikanik, hapsuruyorum, bogazim agriyo üsüttüm sanirim. Önemsemedimde iltahapta görünmüyo ama bademcik olunca kulagima gözüme basima vuruyo. Kendimi bildim bileli var ayni sorun 10 yasina kadar butun kis oluyodu sonrada senede birkac kez yoklamaya basladi. Doktora gitmek istemiyom bebisim var, annemin verdigi bitkiler var onlarida icemiyom. Tuzlu suyu yaptim nane limonuda icim bakalim yarina.
Sagol canim onuda deniyim, bebisler sagolsun yeni yeni iyilesme yöntemleri ögreniyoruz. Hamilelikte zor oluyo hasta olmakCanım 1 su bardağına 3/4 oranında su kalan 1/4'üne sirke koy günde 4 kere gargara yap. Ben iki kere gribi bu şekilde yendim çok geçmiş olsun
Aynen canım. Ben bir kere çok kötü hasta oldum hamileliğin başıydı. Önceden doğum yapan arkadaşım sirkeli suyu önerdi. İki kere grip oluyordum hani boğaz yanmaya başlar kemikler ağrır ya anlarsın hastalık başlıyor bu karışımla ilerletmeden atlattım. Umarım işe yarar. Tadı çok kötü bu arada ama işlevi süper. Yapabilirsen burnuna da çek ben yapamamıştımSagol canim onuda deniyim, bebisler sagolsun yeni yeni iyilesme yöntemleri ögreniyoruz. Hamilelikte zor oluyo hasta olmak
Rica ederim canım. Ben de arkadaşlara, satışçılara sora sora öğrendim. Valla ben kim ne derse ona inanıyorum acemilik gerçekten zormuş dediğin gibi. Kadın bunu al diyor lazım olur, alıyorum sonra annem ne gerek var buna biz bunu mu kullandık diyorBunu ogrendigim cok iyi oldu. Tesekkur ederim canim. Hic bir seyde bu kadar acemi olmamistim. Gecen bir pedegog diyor. Yeni nesil annelerinin isi o kadar zor ki nasil uzuluyor bizlere. Benide dertlendrdi haha :))
Benimki tam 5 yıl bekletti. Erkeğin nazlısı da olmazki hiç teyzesi, bu oğlan çok nazlı çıktı :) bi doğsun popişini ısırıcam onunOyle kuzum. Akilli bidiklarimizz. Benmkide ustune yatinca tepiniyo ama orali olmuyorum. Guclu vursa ciddi olduguna inanicam ama malesef hahhaa. Bencede ben ruyamda görürüm anca :))) karnmda belli ne oldugu. Tekmeler guclu degil ama gece gundurz icerde donup duruyor. Ins uykusundda falan donuyodr. Yoksa gunduz de yatmiyo bu minnak. Bizde ayni kafa 2 sene olmasn okul bitsin falan dedik. Oda 3 ay dayanabildm. Esim cocuk istiyorum dedi ben dünden hazir. Ama minnak nerseyse 5 aya yakin bekletti korkuttu annesini. Bastan belliyms bu kizce. Nazli minnak
Burda okumustum canim havuc suyu iyi geliyormus aklinda olsunBizim bugün kontrolümüz vardı rutin aylık kontrol, birazcık suyu az dedi dinlen ve bol su iç dedi gerci sen ne yaparsan yap bebek alacagını alır dedi. Cok ciddi boyutta değildir diye ümit ediyorum aksi halde haftaya tekrar gel bakalım der di değil mi
iç giyim satan bütün mağazalarda olur birde internetten bak lohusa kilotu diye sorarsan daha kolay bulursun. Hafta sonu Eminönü ne gideceğim oradan bakacağım bende 2-3 tane alsan yeter .Veya hasta bezine benzer lohusa kilotlarıda var onlardan da alabilirsin.Arkadaşlar bir sorum olacak size. Hastane bir liste verdi bize doğum için gerekli olanlarla ilgili. Yüksek bel iç çamaşırı da yazıyor. Benim büyük ihtimalle sezeryan olacak bu benim için uygun olur mu bilemedim. Bir de sıkıntı şu ki bulamadım da penti, dagi, koray, girlstop vsde. Bulsam onlara soracaktım. Siz aldınız mı acaba, nereden aldınız ve kaçar tane almak lazım bu iç çamaşırlarından? Bir yerde tek kullanımlık vardı o da 3 tanesi 15 tl idi. Bilemedim almadım. Sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?