2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimki tam 5 yıl bekletti. Erkeğin nazlısı da olmazki hiç teyzesi, bu oğlan çok nazlı çıktı :) bi doğsun popişini ısırıcam onun
Ayy kiyamam ben sana. Benm yerimede isir o popiso. Ama onda simdi 5 yılın tatliligi birikmistir. Masaaallah kuzuya. Guzelliklerle gelsin insaallah

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. Bir tahlil yaptırman da fayda var

Canim banada doktorum suyun iyi sut iciyormusun dedi... Evet hergun dedim. Sute borclusun iste bunu dedi.... Bende ilk defa duydum acikcasi. Gunde 2 bardaga cikardi hatta sutu. Bir dene bakalim sende...

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. Bir tahlil yaptırman da fayda var
İdrar yolu enfeksiyonum vardi gecen hafta antibiyotik kullandim canim herhalde gecmistir diyorum. İki hafta sonra bir sonraki kontrolum, zaen her kontrolde idrar tahlili yaptiriyorum. Asm idrar tahlili yapsa keske daha sık yaptirirdim ama yapmiyorlar ne yazikkkk.... Bir sonraki kontrolumu bekliyorum.

Yine doğum hikayeleri okudum normal doğumda epidural kullananlar yüzde 50 50 ikiye ayrılmış durumdalar çok şiddetli sancı çektim keşke epidural alsaydım diyenlerin sancısında benim dayanıklılık sürecim nasıl olur acaba araştır araştır olmuyor yurtdışında genelde doğumların yüzde doksanı bu yöntemle gerçekleşirken Türkiye'de neden az kullanılmakta kimisi de diyor çok konforlu bir doğum tıbbın böyle imkanlarından yararlanmak lazım tabi ki seçim yapmak zor endişelerim biraz azalsın diye okumaktayim fakat en iyisi zamana bırakıp hiç okumamak ve bu konuda düşünmemek sağlıkla gelsin dünyaya da sancıyı da çekeceğiz ne yapalım anne olacağız inşallah

Sağol canım

canım hastanenın vrdıgı lısteyı paylasırmısın :) hepımızın ısıne yaracagından emınım

arkadaslar benımde bıtmek bılmeyen kronık faranjıtım var. gece daha bir artıyor ne yapmalıyım.bıraz da sısmıs gıbı bogazlarım.balgamda sokuyorum. dıslerım haberlı habersız cok kanıyor. balgamımda kan goruyorum ama bılemedım bogaz enfeksıyonundanmj yoksa dıs etı kanamalarımdan cozemedım.sizin gorusunuz ne?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hamilelikten kan hacmimiz arttığı için öksürürken boğazından da kan geliyor olabilir, diş etinden de olabilir. Gerçi diş eti kanaması balgamla mı gelir bilemedim. En doğrusunu dr söyler ihmal etme bi kbb uzmanı görsün canım

Selam kızlar doktorum ısrarla şeker yüklemesi istiyor ben yaptırmak istemiyorum napsam bilemedim yaa ilk oğlumdada yaptırdım gizli şekerim cıktı ama bişi yapmadılar dıyetısyene gıttım ve sagdce yedıklerıme dıkkat etmem soylendi şimdi diyorum yine cıkcak kesın bosuna yukleme yapmalımıyım yaparmıydınız

Mantığı neymiş acaba havuç suyunun ? Merak ettim havuctanda tiksiniyorum nasıl içerim.
Havuç suyunu ben de tek başına sevmem. Elma-havuç, greyfurt-havuç ya da elma-havuç-portakal karşımının gideri var. Portakalın ve greyfurtun ekşiliğini alıyor. Belki sende seversin böyle

Cok sagol canim bende sonbahar ve ilk baharda kendi kendime olurum senede iki kez ama bu defa bi yerden bulasti galiba esim, annemler cok kötü oldu bi ara hicbirine yaklasmadim olmadim bu kezde bilsem olucam dikkat ederdim terledim sicak basti diye askiliyla dolastim bide akilli gibi gectigimiz hafta. Hamileligin basinda olmustum terleyip bol limonlu cay icmistim öyle atlatmistim, bu kez sadece bogazim agriyo sandim önlem almadim hic. Burnuma cekememde gargara yaparim sorun degil hamile degilken sirkeli ilik su iciyodum aliskinim sorun olmaz tadi. Insallah cabuk gecer bu yöntemlerle allah kimseyi hamileyken hasta etmesin zaten halimiz yok iyice elden ayaktan düsüyoruz direnc yok. Bizde sizi cok öpüyoruz teyzesi tekrar tesekkurler ilgin icin.

Canım benim ne kadar okursan oku kendi doğumunun nasıl olacağını bilemiyorsun ki. Kimi çok abartıyor kimi bir çırpıda doğuruverdim diyor. Hazırlıklı olmak adına tabi yine bir nebze bilmekte fayda var ama fazlası zarar . Aman okuma bence de o hikayeleri. Güveniyorsan doktorunun yönlendirmesini dikkate al, gerisine de çok kulak asma. İnşallah kolaycacık bir doğum yaparsın.

Canim zaten sola yatmak gerekiyo bende sola pek yatamiyorum migde kaburga agrisi oluyo cok doktor saga yat o zaman ama kesinlikle sirt üstü yatma dedi dikkatli olmak gerekiyo. Biz onlarin üstüne yatmiyoruz karin yataga deyince keyifleri bozuluyo simarik bu minnaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…