- 27 Haziran 2016
- 623
- 341
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.961
Ben 7+1im yarın gitcem canım, zaten demir ve d vitamin eksikliğim de var nasıl yaşıyorum acabaCanım bende 13+2 haftalık hamileyim 6 haftalıkken benimde tiroidim düşük çıktı endokrinolojiye gittim bir tane hap veriyor dışarıdan vitamin alırmış gibi tiroid alıyorsun. Hiç bir sorun olmuyor sıkma canını d vitaminin eksikmiş gibi düşün. Ama elini çabuk tut doktora git hemen ilaca başla çünkü dediğin gibi bebek için çok önemli bu. Benim 3.78 di aslında normal değerlerdeydi ama hamilelikte 2.5 in altında olması gerekiyormuş. Şu anda 2.28 e düştü. Canını sıkma ilacını kullanmaya başla. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Merhabaa hosgeldinizz benim ilk insss :)Güzel anneler Merhaba
Benim 2.gebeliğim 9 yaşında bir kızım var.Sizlerin kaçıncı gebelikleriniz,çocuklarınız varmı?
Bu dediklerinin hepsi bndede var canm gebelik oncesi gtmistm kan ve troid ilaci kullaniyodm hamile oldugumu ogrenince biraktm doktor devam et derse edicem artk. Hic gtmedm persembe gidicm doktora. Hic telas yapma allahin izni ile omur verdysr hic bsyck olmazz:)Ben 7+1im yarın gitcem canım, zaten demir ve d vitamin eksikliğim de var nasıl yaşıyorum acababi de tiroid çıkınca tırstım artık.. çok saol canım cevabın için hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah
Canim ya sendedemi oluyo kahverengi akinti. 10 eylulde oldu hemen doktora gittim dedigin ilacdan verdi agizdan alinan. Ogun bugundur bisi yoktu dun yine geldi bugunde kizim okula basladi butun gun ayaktaydim sanirim ondan yine geldi cok korkuyorum martta dusuk yaptim Rabbim korusun bebeklerimizi.senin doktorun neden dedi akintilar icin benimki bi aciklama yapmadi hatta cok kotu seyler soyledi ama degerim cok.guzel.yuksek cikinca sustu.Kızlar ben de bugün çok şükür kese yi gördüm kahve rengi akıntım için Protestan verdi 200mg burdan okumuştum yan etkileri oluyor diye doktora söyledim alttan olanı verseniz diye oda bir süre kullan sonra onuda veririz dedi
Insaallh normalde tam tersiydi gebelkte olmaynca sasrdm:)Bilgim yok İnan ama anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum canim
@dery.a canım sonucumu aldım. hcg 15693.... 5 hafta 6 gün ve 11 mm.doktor kalp atışları için haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duymak için daha erkenmiş.
Yalnız değilmişim demek:) saol canım inşallah sağlıkla atlatırız. Hamilelikte heyecan hiç bitmiyo anlaşılan :)Bu dediklerinin hepsi bndede var canm gebelik oncesi gtmistm kan ve troid ilaci kullaniyodm hamile oldugumu ogrenince biraktm doktor devam et derse edicem artk. Hic gtmedm persembe gidicm doktora. Hic telas yapma allahin izni ile omur verdysr hic bsyck olmazz:)
Henüz karından gözükmez canım alttan bakar benim 4+6da alttan baktı minicik kese göründü nokta gibiKızlar iyi geceler. Az önce kan tahlilimden hamile olduğumu öğrendim. Adetim 2 gün gecikti ve değerim 152.87 çıktı. Doktor kese olup olmadığına bakarız 2 gün sonra testi tekrarlayıp dedi. Kesenin olup olmadığına normal ultrasonla mı bakılıyor yoksa alttan mı bakarlar?
Her gebelik ayri heyecandir canim kotu dusunme sen yine ilk gebeliginmis gibi heyecan yaşa benim de bir kaybim var aklima getirmemeye calisiyorum. 22 eylul persembe omrumuzun sonuna kadar unutamayacagimiz cooook guzel bir gun olacak insallahBende persembe gidecem ama heycan yok o kadarbenim heycanim 10. haftada baslar cünkü 2 düsügüm 10. haftada oldu ikiside.. sizlerle heycanlanirim artik.. Allahin iziniyle kalp atislarini duyarsiniz Rabbim kimseye aci yasatmasin insallah sag salim aliriz bebisleri kucagimiza
Sagolll bitanemm :)Canım gecmiş olsun
geçmiş olsun cnm aramıza hoşgeldin şimdidenMerhaba kızlar.25 haziranda 8.haftadaykn bebisimin kalbinin durmasıyla kurtaj olmak zorunda kaldım..bugünde iki kere test yaptim pozitif çıktı.yarin kan testi yaptıracağım.. inşallah aramıza katilirim hayirlisiyla
Ben de öğlen 2 de randevum.Zaman geçmiyor.iyice psikopata bağladım beklerken,Persembeciler burda :) ben dün gece heyecandan uyuyamadim bi an once persembe olsa. Ben de sabah gidicem inşallah kalbini dinleriz
benimde ocakta 4 yasina gircek bi oglum allah nsip ederse 2.cocugum olxak cnmGüzel anneler Merhaba
Benim 2.gebeliğim 9 yaşında bir kızım var.Sizlerin kaçıncı gebelikleriniz,çocuklarınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?