2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben 7+1im yarın gitcem canım, zaten demir ve d vitamin eksikliğim de var nasıl yaşıyorum acaba bi de tiroid çıkınca tırstım artık.. çok saol canım cevabın için hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah

Bu dediklerinin hepsi bndede var canm gebelik oncesi gtmistm kan ve troid ilaci kullaniyodm hamile oldugumu ogrenince biraktm doktor devam et derse edicem artk. Hic gtmedm persembe gidicm doktora. Hic telas yapma allahin izni ile omur verdysr hic bsyck olmazz:)

Canim ya sendedemi oluyo kahverengi akinti. 10 eylulde oldu hemen doktora gittim dedigin ilacdan verdi agizdan alinan. Ogun bugundur bisi yoktu dun yine geldi bugunde kizim okula basladi butun gun ayaktaydim sanirim ondan yine geldi cok korkuyorum martta dusuk yaptim Rabbim korusun bebeklerimizi.senin doktorun neden dedi akintilar icin benimki bi aciklama yapmadi hatta cok kotu seyler soyledi ama degerim cok.guzel.yuksek cikinca sustu.

Bende persembe gidecem ama heycan yok o kadar benim heycanim 10. haftada baslar cünkü 2 düsügüm 10. haftada oldu ikiside.. sizlerle heycanlanirim artik.. Allahin iziniyle kalp atislarini duyarsiniz Rabbim kimseye aci yasatmasin insallah sag salim aliriz bebisleri kucagimiza

Kızlar iyi geceler. Az önce kan tahlilimden hamile olduğumu öğrendim. Adetim 2 gün gecikti ve değerim 152.87 çıktı. Doktor kese olup olmadığına bakarız 2 gün sonra testi tekrarlayıp dedi. Kesenin olup olmadığına normal ultrasonla mı bakılıyor yoksa alttan mı bakarlar?

@dery.a canım sonucumu aldım. hcg 15693.... 5 hafta 6 gün ve 11 mm.doktor kalp atışları için haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duymak için daha erkenmiş.

Ya 5+5 ken yani dun alttan sadece keseyi gorduk bebegi bile goremedik. Dr iki hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gitsem bebegi ve kalp atisini duyabilir miyim?

Yalnız değilmişim demek:) saol canım inşallah sağlıkla atlatırız. Hamilelikte heyecan hiç bitmiyo anlaşılan :)

Henüz karından gözükmez canım alttan bakar benim 4+6da alttan baktı minicik kese göründü nokta gibi

Her gebelik ayri heyecandir canim kotu dusunme sen yine ilk gebeliginmis gibi heyecan yaşa benim de bir kaybim var aklima getirmemeye calisiyorum. 22 eylul persembe omrumuzun sonuna kadar unutamayacagimiz cooook guzel bir gun olacak insallah

Bende cuma sabah gidicem bakalım aşırı heyecan yaptım Zaman geçmiyor sanki hayırlısı ile hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Kizlar dun ozel hastaneye gittim kesinlikle sagliksiz gebelik rahim icinden biyopsi alicam dedi istemedim bugun asilamamin yapildigi hastaneye gittim cerrahpasaya kendi doktorumla konustum sakin yaptirma saglikli olma ihtimali de var henuz belli degil ama eger yaptirirsan bebege zarar verebilir dedi kan degeri 120 deger artmis sadece 5 gunde hem de.. Beklicez dedi doktor yarin tekrar kan vericem. Alttan muayene etti iltihaplanma varmis tablet verdi fitil gibi kullanicam vajinadan ve rahim duvarim 22 mm kalinlasmis. Cok guzel dedi gebe kadinlarin rahim duvari gibi dedi bi isik yakti bana. Bu arada dualariniz icin tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…