2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Meyr_a canım ben bir haftadır afedersin çıkarıyorum iş dahi yapamıyorum gerçekten eşlerden Allah razı olsun şimdi okulda başlıyor düşüp bayilacam diye korkuyorum(
Bende çok kötü oluyorum canım valla koku hassasiyeti çok bulaşık makinesine yaklaşamıyorum herşeyyyy genzimi yakıo iğrenç kokuo çok acayip bişi olduk hepimiz

Ne zor oluyordur simdi rabbim yardimcn olsun canm.
Valla zor oluyor kuzum ya Allah hepimize kolaylık versin İnşallah

Amin canım İnşallahhh hemen zor olsada güzel şeyler Rabbim hasret çeken tğmmm kardeşlerimizede nasip etsin İnşallah saglıklı evlatlarımız olsun

Benimde acıyo canım ama lekelenme yoksa korkma dahabille iyidiyo drlar yerleşme saglamlaşıyo rüyada ters cıkarderler ama kızgörünce erkek erkekgörüncekız olurmuş
Nasip kuzum ya sağlıklı olsunlarda :)

Mrb cnm bende 5+5 oldum bugün keseyi gördük çok şükür fakat dün sabah kanamam oldu doktora gittim önlemini aldım ins kötü bişey olmaz sende de oldumu acaba yerlesme kanamasi olabilecegini soylemisti doktorum?
Bende hiç olmadı kuzum ya kişiden kişiye degişiyor galiba hiç leke olmadı ilk başlarda az az sarı lekem oluyor du oda geçti bi kaç günde

Bnde de var ama bazen geciyo o gogus hassasiyeti. Su mide kazntm hc gecmiyor. Yemeyi hic sevmem. Ama anini bos gecrmiyorm smdi cunku rahatsz oluyrm. Dusunki sofradan kalkmadan daha kaznmaya basliyo. Bebs icin yiyorm ama eziyet gibii
Ya bu kazıntı benide öldürüo ya nolduk biz böyle

Canım çok geçmiş olsun Rabbimin takdiri hiç üzülme sağlıklı olsaydı nasip olurdu Rabbim istememişse bi bildiği vardır hiç üzülme hepimizin zamanı gelince yavruları olacak İnşallah

Urmicca canim sagol insallah bir gun olur saglikla insallah belki bu aya korunmicam kismet. Allahim nasip eder insallah bir gun. Kim istiyorsa rabbim bu guzel heyecani taddirsin tez zamanda insallah

Canim dogru söylüyon ama iste elimde degil. Seviniyorum icimde parti yapasim var ama erken sevinmek istemiyom her an her sey ola bilir . Ay grubun negatif insani oldum ha herseyin hayirlisi canlar
Günaydın canım. Olacak olan 40. Haftada da olur kalbi durur boynuna kordon dolanır. Allaha emanetler şer gibi görünende de bir hayır vardır deyip yola devam edeceğiz. Hayatta olanlarında da yaşam garantisi yokki herşey bir anlık 10 dakika sonramız belli değil.

Bnce stres ilk uc ayda yapacagin son sey olsun. Dr kar ne gune duruo halkederler yaaa:))))) bnm de mayis olck doğum ins :)

Ben sanırım gece üşüttüm karnım çok ağrıyor, istifra da ettim çok kötüyüm dua edin kızlar

Ben şuan 6+2 yim kese için geç kaldım galiba demi sabredip ikisini birlikte girmek istedim inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum ben.
Canm ne zaman gidiceksin
Insallah canim kaldi son 26 saat :)
benim suanda 26 saat
Ben sanırım gece üşüttüm karnım çok ağrıyor, istifra da ettim çok kötüyüm dua edin kızlar
Allah acil sifa versin canim gecmis olsun

Benim de senin gibi canım 8+3 ama çok şükür mide bulantım baş dönmem yok sadece hafif arada bir de artan göğüs Ağrım var o kadar, ultrasonda görmesem hamile olduğumu bilmem yani
Aynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)

Gecmis olsun güzelim. Rabbim en yakin zamanda kucagina alacagini nasib etsin insallah :*
Bayramin 2. Günü yani sali günü degerim 64.71 di
Pazartesi degerim 951 e yükselmis.

Canım ben kalp atışını 7. haftada duydum o zamana kadar çok araştırdım bi ton stres yaptım duyana kadar insan panik oluyor erken duyamayabilirsin o yüzden canını boş yere sıkma :)

Kızlar günaydın,
ben pazartesi günü keseyi gördüm çok şükür.
fakat hala adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyor korkuyorum sizdede oluyormu böyle acaba. lütfen yanıtlayın

Kızlar günaydın,
ben pazartesi günü keseyi gördüm çok şükür.
fakat hala adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyor korkuyorum sizdede oluyormu böyle acaba. lütfen yanıtlayın
Bendede oluyo canım stres yapma bebeşini düşün bende pazartesi keseyi gördüm 3ekimde kalp atışı icin cagırdı inşallah onuda duyarım

Bu adet görecekmişsiniz gibi olan karın ve kasık agrınız adet olacağınız zamanki ruh haliniz doğuma kadar her ay regl zamanında olabilir. Ben hep anlardım regl zamanlarımı regl olacak gibi ağrım olurdu. Şu anda da regl dönemimin başındayım duygusala bağladım.

Merhaba canım kalp atışını duydunmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…