- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.001
Bende çok kötü oluyorum canım valla koku hassasiyeti çok bulaşık makinesine yaklaşamıyorum herşeyyyy genzimi yakıo iğrenç kokuoMeyr_a canım ben bir haftadır afedersin çıkarıyorum iş dahi yapamıyorum gerçekten eşlerden Allah razı olsun şimdi okulda başlıyor düşüp bayilacam diye korkuyorum(
Valla zor oluyor kuzum ya Allah hepimize kolaylık versin İnşallahNe zor oluyordur simdi rabbim yardimcn olsun canm.
Amin canım İnşallahhh hemen zor olsada güzel şeyler Rabbim hasret çeken tğmmm kardeşlerimizede nasip etsin İnşallah saglıklı evlatlarımız olsunTam tarif ettiğin durum bende de varbirde dün gece çok kötü oldum gaz sancısı, mide bulantısı ve soğuk terler döktüm. Umarım hepimiz koaly hamilelikler geçirip, kolay doğum yaparız Allah gönlünüze göre versin inşallah
Nasip kuzum ya sağlıklı olsunlarda :)Benimde acıyo canım ama lekelenme yoksa korkma dahabille iyidiyo drlar yerleşme saglamlaşıyo rüyada ters cıkarderler ama kızgörünce erkek erkekgörüncekız olurmuş
Bende hiç olmadı kuzum ya kişiden kişiye degişiyor galiba hiç leke olmadı ilk başlarda az az sarı lekem oluyor du oda geçti bi kaç gündeMrb cnm bende 5+5 oldum bugün keseyi gördük çok şükür fakat dün sabah kanamam oldu doktora gittim önlemini aldım ins kötü bişey olmazsende de oldumu acaba yerlesme kanamasi olabilecegini soylemisti doktorum?
Ya bu kazıntı benide öldürüo ya nolduk biz böyleBnde de var ama bazen geciyo o gogus hassasiyeti. Su mide kazntm hc gecmiyor. Yemeyi hic sevmem. Ama anini bos gecrmiyorm smdi cunku rahatsz oluyrm. Dusunki sofradan kalkmadan daha kaznmaya basliyo. Bebs icin yiyorm ama eziyet gibii
Canım çok geçmiş olsun Rabbimin takdiri hiç üzülme sağlıklı olsaydı nasip olurdu Rabbim istememişse bi bildiği vardır hiç üzülme hepimizin zamanı gelince yavruları olacak İnşallahMalesef dun dusuk yaptim canim kimyasal gebelik oldu.Burda da hemen kontrol etmiyorlar ama Turk doktorum var ona gidiyordum. Degerim duzgun yukselmiyordu. Bir dahaki aya insallah. Kan degerin yukselince gitmen daha iyi hem keseyi gorursun hem bebisini insallah canim
Günaydın canım. Olacak olan 40. Haftada da olur kalbi durur boynuna kordon dolanır. Allaha emanetler şer gibi görünende de bir hayır vardır deyip yola devam edeceğiz. Hayatta olanlarında da yaşam garantisi yokki herşey bir anlık 10 dakika sonramız belli değil.Canim dogru söylüyon ama iste elimde degil. Seviniyorum icimde parti yapasim varama erken sevinmek istemiyom her an her sey ola bilir . Ay grubun negatif insani oldum ha herseyin hayirlisi canlar
Bnce stres ilk uc ayda yapacagin son sey olsun. Dr kar ne gune duruo halkederler yaaa:))))) bnm de mayis olck doğum ins :)selam kızlar bebeğimin kalbini duydum darısı tüm bekleyenlere inşallah.. kan testi sonucumda anemi çıktı hadi o beklediğim bişidi ama telefonda doktor tiroidimde de sorun olduğunu endokrinolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bi problemim yoktu çok korktum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba çok tedirginim çünkü tiroid eksikliği bebeğin zeka gelişimini etkilermişkorkmak için erken mi sizce? Yarın doktora gitcem inşallah kötü bişi olmaz.
Canım benim inşaallah duyarsınPersembeciler burda :) ben dün gece heyecandan uyuyamadim bi an once persembe olsa. Ben de sabah gidicem inşallah kalbini dinleriz
Insallah canim kaldi son 26 saat :)Canım benim inşaallah duyarsın
Evet canım Cumartesi gördüm pazartesi kalp atışı için çağırdı bakalımDatlı bu arada ikimizin haftası aynı ilerliyor sen keseyi gördün mü?
Canm ne zaman gidiceksinBen şuan 6+2 yim kese için geç kaldım galiba demi sabredip ikisini birlikte girmek istedim inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum ben.
Insallah canim kaldi son 26 saat :)
Allah acil sifa versin canim gecmis olsunBen sanırım gece üşüttüm karnım çok ağrıyor, istifra da ettim çok kötüyüm dua edin kızlar
Aynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)Benim de senin gibi canım 8+3 ama çok şükür mide bulantım baş dönmem yok sadece hafif arada bir de artan göğüs Ağrım var o kadar, ultrasonda görmesem hamile olduğumu bilmem yani
Huhuuuu'yarın kalp atışını duymak için gideceğim.. şimdiden heyecan bastı..
Gecmis olsun güzelim. Rabbim en yakin zamanda kucagina alacagini nasib etsin insallah :*Malesef dun dusuk yaptim canim kimyasal gebelik oldu.Burda da hemen kontrol etmiyorlar ama Turk doktorum var ona gidiyordum. Degerim duzgun yukselmiyordu. Bir dahaki aya insallah. Kan degerin yukselince gitmen daha iyi hem keseyi gorursun hem bebisini insallah canim
Canım ben kalp atışını 7. haftada duydum o zamana kadar çok araştırdım bi ton stres yaptım duyana kadar insan panik oluyor erken duyamayabilirsin o yüzden canını boş yere sıkma :)Kızlar araştırmadan duramiyorum
Sizde öyle misiniz ?
Şimdide "acaba kalp atışlarını nezaman duyarız " diye düşünmeye başladım bu cumartesi randevumz var ve bebeğim 5+4 haftalık oluyor geçen gittiğimizde 4+4 iken keseyi gorduk . Acaba duyabilirmiyiz kalp atışlarını
Bendede oluyo canım stres yapma bebeşini düşünKızlar günaydın,
ben pazartesi günü keseyi gördüm çok şükür.
fakat hala adet sancısı gibi sancılar gelip gidiyor korkuyorum sizdede oluyormu böyle acaba. lütfen yanıtlayın
Merhaba canım kalp atışını duydunmu:)Bu adet görecekmişsiniz gibi olan karın ve kasık agrınız adet olacağınız zamanki ruh haliniz doğuma kadar her ay regl zamanında olabilir. Ben hep anlardım regl zamanlarımı regl olacak gibi ağrım olurdu. Şu anda da regl dönemimin başındayım duygusala bağladım.
Evet canım duydum çok şükür, karından değil alttan. Sen duydun mu canım.Merhaba canım kalp atışını duydunmu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?