2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tatlim cogunuz kullaniyoruz dusuk icin ilac muhtemelen sana da progestan verecektir
Hergun iceceksin ya da bajinal kullanacaksin hic bir zarari yok merak etme rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)
Amin insallah canim :) insallah bi ise yarar

Canim muhtemelen progestan vericek sana bildigim kadariyla agizdan alindigindan bulanti yapmasinin disinda yan etkisi yok

Cok sukurko kavusmussunuz Allah kucagina aayi nasip etsin canim gozunuz aydin

InsaAllah canim
Anladim cnm saol :) insallah bi ise yarar

Kızlar ben de bugün çok şükür kese yi gördüm kahve rengi akıntım için Protestan verdi 200mg burdan okumuştum yan etkileri oluyor diye doktora söyledim alttan olanı verseniz diye oda bir süre kullan sonra onuda veririz dedi

Gebeligin baslarinda iki gunde iki kat artmasi beklenir tatlim ama belli bir sureden sonra artislar azalir hatta eksiledebilir senin degerler gayet iyi cikmis tedirginlik yasama masallahhh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Saol Can'ım ..ilk randevumuz perşembe günü ama nedense vakit geçmiyor ve perşembe gelmiyor.belirsiz beklemek çok zor.

Hiç sıkıntı yapma kendine ilaç kullanarak troid hormonları dengeliyorlar. Bende de anti tpo değerim yüksek haşimato ama henüz tsh normal değerlerde hamilelikte düzenli takiple inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız

Kızlar araştırmadan duramiyorum
Sizde öyle misiniz ?
Şimdide "acaba kalp atışlarını nezaman duyarız " diye düşünmeye başladım bu cumartesi randevumz var ve bebeğim 5+4 haftalık oluyor geçen gittiğimizde 4+4 iken keseyi gorduk . Acaba duyabilirmiyiz kalp atışlarını

Merhaba bayanlar zamanında pek çok konuda faydalandığım bu siteye yıllar sonra ben de bir anne adayı olarak dönüş yapıyorum :) Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli güzel kaderli kucaklarımıza verir inşallah... Daha önceki yazılanları iş yoğunluğu nedeniyle okuyamadım kaçırdığım çok şey var şimdiden kusuruma bakmayın bundan sonra inşallah ben de sizlerleyimmmm :) bilgilerimizi paylaşıp sağlıklı gönlümüze göre doğumlar yapalım inşallah:) bu arada 5+1 , 5+5 gibi şeyler yazmışsınız ben çok yeniyim ne oluyor bunlar :)

Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına al insallah :) 5+2 beş hafta 2 gün demek oluyor

Canım gecmiş olsun

Güzel anneler Merhaba
Benim 2.gebeliğim 9 yaşında bir kızım var.Sizlerin kaçıncı gebelikleriniz,çocuklarınız varmı?

İnşallah canım yarın doktora gitcem çok saol içimi rahatlattın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Canım bende 13+2 haftalık hamileyim 6 haftalıkken benimde tiroidim düşük çıktı endokrinolojiye gittim bir tane hap veriyor dışarıdan vitamin alırmış gibi tiroid alıyorsun. Hiç bir sorun olmuyor sıkma canını d vitaminin eksikmiş gibi düşün. Ama elini çabuk tut doktora git hemen ilaca başla çünkü dediğin gibi bebek için çok önemli bu. Benim 3.78 di aslında normal değerlerdeydi ama hamilelikte 2.5 in altında olması gerekiyormuş. Şu anda 2.28 e düştü. Canını sıkma ilacını kullanmaya başla. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Saol Can'ım ..ilk randevumuz perşembe günü ama nedense vakit geçmiyor ve perşembe gelmiyor.belirsiz beklemek çok zor.

Geldi geldi bugun bitti bak persembeyide sayma bir gun kaliyor bende persembe sabah gidicem
Persembeciler burda :) ben dün gece heyecandan uyuyamadim bi an once persembe olsa. Ben de sabah gidicem inşallah kalbini dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…