- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.941
Amin insallah canim :) insallah bi ise yararTatlim cogunuz kullaniyoruz dusuk icin ilac muhtemelen sana da progestan verecektir
Hergun iceceksin ya da bajinal kullanacaksin hic bir zarari yok merak etme rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)
Anladim cnm saol :) insallah bi ise yararCanim muhtemelen progestan vericek sana bildigim kadariyla agizdan alindigindan bulanti yapmasinin disinda yan etkisi yok
Cok sukurko kavusmussunuz Allah kucagina aayi nasip etsin canim gozunuz aydin
InsaAllah canim
Saol Can'ım ..ilk randevumuz perşembe günü ama nedense vakit geçmiyor ve perşembe gelmiyor.belirsiz beklemek çok zor.Gebeligin baslarinda iki gunde iki kat artmasi beklenir tatlim ama belli bir sureden sonra artislar azalir hatta eksiledebilir senin degerler gayet iyi cikmis tedirginlik yasama masallahhh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Geldi geldi bugun bitti bak persembeyide sayma bir gun kaliyor bende persembe sabah gidicemSaol Can'ım ..ilk randevumuz perşembe günü ama nedense vakit geçmiyor ve perşembe gelmiyor.belirsiz beklemek çok zor.
Hiç sıkıntı yapma kendine ilaç kullanarak troid hormonları dengeliyorlar. Bende de anti tpo değerim yüksek haşimato ama henüz tsh normal değerlerde hamilelikte düzenli takiple inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağızselam kızlar bebeğimin kalbini duydum darısı tüm bekleyenlere inşallah.. kan testi sonucumda anemi çıktı hadi o beklediğim bişidi ama telefonda doktor tiroidimde de sorun olduğunu endokrinolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bi problemim yoktu çok korktum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba çok tedirginim çünkü tiroid eksikliği bebeğin zeka gelişimini etkilermişkorkmak için erken mi sizce? Yarın doktora gitcem inşallah kötü bişi olmaz.
Amin guzel anneİnsallah güzelim amin.
Amin guzel anneBende afedersin hic akinti yok bu normal mii
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına al insallah :) 5+2 beş hafta 2 gün demek oluyorMerhaba bayanlar zamanında pek çok konuda faydalandığım bu siteye yıllar sonra ben de bir anne adayı olarak dönüş yapıyorum :) Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli güzel kaderli kucaklarımıza verir inşallah... Daha önceki yazılanları iş yoğunluğu nedeniyle okuyamadım kaçırdığım çok şey var şimdiden kusuruma bakmayın bundan sonra inşallah ben de sizlerleyimmmm :) bilgilerimizi paylaşıp sağlıklı gönlümüze göre doğumlar yapalım inşallah:) bu arada 5+1 , 5+5 gibi şeyler yazmışsınız ben çok yeniyim ne oluyor bunlar :)
Canım gecmiş olsundery.a Dadli canlarim benim tansiyon surekli 7_4 - 8_5 kafami kaldiramiyorum mide bulantisi bir yandan tansiyon bir yandan perisan etti beni ama buna da sukur napalim :) cok tesekkur ederim bu arada aklinizda oldugum icin cok mutlu oldum. Deryacim hgc degeri belli bir sure sonra artislari azalip hatta daha da bir sure sonra dususe gecebiliyormus o yuzden sadece gebeligin ilk zamanlari bebegin gelisim takibi hgc ile yapilirken ultrasonda gorunmeye basladigi an ordan gelisim takibi yapiliyormus. Hgc nin onemi pek kalmiyormus.
Bu arada bir suru yeni hamislerimiz gelmis cok sukur hos gelmisler rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin... rabbim arttirsin eksiltmesin insallah ...
Benim dusukten sonra 2.cocugum yok, hosgeldin bu arada :)Güzel anneler Merhaba
Benim 2.gebeliğim 9 yaşında bir kızım var.Sizlerin kaçıncı gebelikleriniz,çocuklarınız varmı?
Benimde çok düşüyor kuzum elim ayağım titriyor tansiyonum düşüyorBenimle aynı hafta olan kızlar kan şekeriniz ne durumda. Benim sürekli kan şekerim düşüyor. İçim geçiyor ağızıma hemen şeker atıyorum ama bu me zamana kadar böyle devam edecek
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin.Ben birini büyüttüm tekrar başa dönüyorum.Allah sizlere de nasip etsin inşallah...Benim dusukten sonra 2.cocugum yok, hosgeldin bu arada :)
Aminnn insallah :)Hoşbuldum canım sende hoşgeldin.Ben birini büyüttüm tekrar başa dönüyorum.Allah sizlere de nasip etsin inşallah...
İnşallah canım yarın doktora gitcem çok saol içimi rahatlattın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHiç sıkıntı yapma kendine ilaç kullanarak troid hormonları dengeliyorlar. Bende de anti tpo değerim yüksek haşimato ama henüz tsh normal değerlerde hamilelikte düzenli takiple inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız
selam kızlar bebeğimin kalbini duydum darısı tüm bekleyenlere inşallah.. kan testi sonucumda anemi çıktı hadi o beklediğim bişidi ama telefonda doktor tiroidimde de sorun olduğunu endokrinolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bi problemim yoktu çok korktum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba çok tedirginim çünkü tiroid eksikliği bebeğin zeka gelişimini etkilermişkorkmak için erken mi sizce? Yarın doktora gitcem inşallah kötü bişi olmaz.
Saol Can'ım ..ilk randevumuz perşembe günü ama nedense vakit geçmiyor ve perşembe gelmiyor.belirsiz beklemek çok zor.
Persembeciler burda :) ben dün gece heyecandan uyuyamadim bi an once persembe olsa. Ben de sabah gidicem inşallah kalbini dinlerizGeldi geldi bugun bitti bak persembeyide sayma bir gun kaliyor bende persembe sabah gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?