2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hesap bilgilerini gir asagiya dogru in orda hamilelik takvimi diyor orda hangi tarihte dogum yapacagini arada cizgi olacak sekilde yaz en asagida kaydet var ona basarak kayit et cnm

hesap bilgileri kısmını nerden buluyoruz. imzanızdaki hamilelik takvimine tıkladığımda ben nie hep anasayfaya yönlendiriliyorum

Bi 6 ay gecmeli diyorlar ya annenin kendisini toparlamasi icin ondan sormustum. Ki bence kendini toparlamissindr:) kendimizi cok dinliyoorz ondan hep boyle. Ferah olun insss
Evet canim aynen kendimi bende cok dinliyorum şimdi de acaba iğne icin gec kaldım mi ki diyorum. İnsallah faydasını görürüm de pit pit atan kalbini duyarım.

Bende cumartesi ilk kontrolüme gideceğim 6+0oluyo bakalım görebilecek miyiz.bulantım benimde pek yok arada gelen öğürme hissi var ve aşırı yorgun hissediyorum

kızlar birkaç gün arayla ultrasona giren oldumu.ben doktro değirtirmeyi düşünüyorumda.daha cumartesi girdim.şimdi tekrar girsem sorun olurmu acaba.fikri olan varmı?
Sorun olmaz heralde. Bende dün gittim simdi persembe günü tekrar gidecem cünkü dün keseyi göremedik. 4+6 oldu ins persembe görürüz

Ve doktorum tutunma ilaci bana vercekmis hic tecrübesi olan varmi bununla igne mi hap mi hergün aliniyor mu hic bir fikrim yok ve ise yarar mi acaba. 2 düsük yasamistim önceden

Insallah cok mutlu olursun degerleri görünce:)

selam kızlar bebeğimin kalbini duydum darısı tüm bekleyenlere inşallah.. kan testi sonucumda anemi çıktı hadi o beklediğim bişidi ama telefonda doktor tiroidimde de sorun olduğunu endokrinolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bi problemim yoktu çok korktum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba çok tedirginim çünkü tiroid eksikliği bebeğin zeka gelişimini etkilermiş korkmak için erken mi sizce? Yarın doktora gitcem inşallah kötü bişi olmaz.

Tuh ya yokmu tansiyonu dengeliyecek birseyler boyle devam ederse zorlanicaksin belliki.Allah beterinden saklasin tabiki sayili gunler bu gunler gecicek Allahin izniyle
Tuzlu ayran icip ayaklari dikip yatmaktan baska hic bir caresi yokmus evde ayaga kalkmaya korkuyorum hemen gozlerim karariyo dusucem kalicam bir yerde korkusu basladi simdi de asicaz rabbimin izniyle her seyi bakalim :)

Ve doktorum tutunma ilaci bana vercekmis hic tecrübesi olan varmi bununla igne mi hap mi hergün aliniyor mu hic bir fikrim yok ve ise yarar mi acaba. 2 düsük yasamistim önceden

Tatlim cogunuz kullaniyoruz dusuk icin ilac muhtemelen sana da progestan verecektir
Hergun iceceksin ya da bajinal kullanacaksin hic bir zarari yok merak etme rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

Kızlar bişey sorucam.. 17eylül gece 23:45 de kan verdim bhcg 3229 çıktı.bugün (20eylül) 15:40da kan verdim.7321 çıktı.
Artış iyi mi yoksa biraz az mı?

Gebeligin baslarinda iki gunde iki kat artmasi beklenir tatlim ama belli bir sureden sonra artislar azalir hatta eksiledebilir senin degerler gayet iyi cikmis tedirginlik yasama masallahhh rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Canim muhtemelen progestan vericek sana bildigim kadariyla agizdan alindigindan bulanti yapmasinin disinda yan etkisi yok

8. Denemem ikiz 1,78 boyum 84 kilom Öğretmenim 33 yaşındayım Ankara Prof murat sönmezer
Cok sukurko kavusmussunuz Allah kucagina aayi nasip etsin canim gozunuz aydin
Tuzlu ayran icip ayaklari dikip yatmaktan baska hic bir caresi yokmus evde ayaga kalkmaya korkuyorum hemen gozlerim karariyo dusucem kalicam bir yerde korkusu basladi simdi de asicaz rabbimin izniyle her seyi bakalim :)
InsaAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…