- 5 Eylül 2016
- 460
- 349
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.921
hesap bilgilerini gir asagiya dogru in orda hamilelik takvimi diyor orda hangi tarihte dogum yapacagini arada cizgi olacak sekilde yaz en asagida kaydet var ona basarak kayit et cnm
İyi canım saat farkıda var.Kızlar bişey sorucam.. 17eylül gece 23:45 de kan verdim bhcg 3229 çıktı.bugün (20eylül) 15:40da kan verdim.7321 çıktı.
Artış iyi mi yoksa biraz az mı?
Bi 6 ay gecmeli diyorlar ya annenin kendisini toparlamasi icin ondan sormustum. Ki bence kendini toparlamissindr:) kendimizi cok dinliyoorz ondan hep boyle. Ferah olun insssCanim bu senenin basında dusuk yaptım ama gecen aya kadar korunmuştum. Amin insallah
Evet canim aynen kendimi bende cok dinliyorum şimdi de acaba iğne icin gec kaldım mi ki diyorum. İnsallah faydasını görürüm de pit pit atan kalbini duyarım.Bi 6 ay gecmeli diyorlar ya annenin kendisini toparlamasi icin ondan sormustum. Ki bence kendini toparlamissindr:) kendimizi cok dinliyoorz ondan hep boyle. Ferah olun insss
Bence duyacaksin canim Allahin izniyle buradanda haberini alacagizzEvet canim aynen kendimi bende cok dinliyorum şimdi de acaba iğne icin gec kaldım mi ki diyorum. İnsallah faydasını görürüm de pit pit atan kalbini duyarım.
İnsallah güzelim amin.Bence duyacaksin canim Allahin izniyle buradanda haberini alacagizz
Sorun olmaz heralde. Bende dün gittim simdi persembe günü tekrar gidecem cünkü dün keseyi göremedik. 4+6 oldu ins persembe görürüzkızlar birkaç gün arayla ultrasona giren oldumu.ben doktro değirtirmeyi düşünüyorumda.daha cumartesi girdim.şimdi tekrar girsem sorun olurmu acaba.fikri olan varmı?
kızlar merhaba bende geldim :) ben erken öğrendim battan 6 gün önce değerim 12 çok heyecanlıyım.yarın dr gideceğim. aslında bu gün ASM ye kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış. bat aslında 10 11 eylül. lütfen bana dua edin yarın değerim güzel gelsin dr her şey yolunda desinuyku tutmuyor vallahi :)
Canım tüp bebek bide ikiz ya çok şükür sezeryan olur diye tahmin ediyorum Doktorla bunu konuşmadık henüzAnladım canm çok geçmiş olsun peki doğumunu nasıl yapmayı düşünüyorsun doktorun bu konuda bisey söyledimi sana
8. Denemem ikiz 1,78 boyum 84 kilom Öğretmenim 33 yaşındayım Ankara Prof murat sönmezerAaa topiğimizde ikiz mi var :) canım bilgilerini yazarsan tabloya göre seni de ekleyeyim :)
Tuzlu ayran icip ayaklari dikip yatmaktan baska hic bir caresi yokmus evde ayaga kalkmaya korkuyorum hemen gozlerim karariyo dusucem kalicam bir yerde korkusu basladi simdi de asicaz rabbimin izniyle her seyi bakalim :)Tuh ya yokmu tansiyonu dengeliyecek birseyler boyle devam ederse zorlanicaksin belliki.Allah beterinden saklasin tabiki sayili gunler bu gunler gecicek Allahin izniyle
Saol cnm..İyi canım saat farkıda var.
Ve doktorum tutunma ilaci bana vercekmis hic tecrübesi olan varmi bununla igne mi hap mi hergün aliniyor mu hic bir fikrim yok ve ise yarar mi acaba. 2 düsük yasamistim önceden
Kızlar bişey sorucam.. 17eylül gece 23:45 de kan verdim bhcg 3229 çıktı.bugün (20eylül) 15:40da kan verdim.7321 çıktı.
Artış iyi mi yoksa biraz az mı?
Canim muhtemelen progestan vericek sana bildigim kadariyla agizdan alindigindan bulanti yapmasinin disinda yan etkisi yokVe doktorum tutunma ilaci bana vercekmis hic tecrübesi olan varmi bununla igne mi hap mi hergün aliniyor mu hic bir fikrim yok ve ise yarar mi acaba. 2 düsük yasamistim önceden
Cok sukurko kavusmussunuz Allah kucagina aayi nasip etsin canim gozunuz aydin8. Denemem ikiz 1,78 boyum 84 kilom Öğretmenim 33 yaşındayım Ankara Prof murat sönmezer
InsaAllah canimTuzlu ayran icip ayaklari dikip yatmaktan baska hic bir caresi yokmus evde ayaga kalkmaya korkuyorum hemen gozlerim karariyo dusucem kalicam bir yerde korkusu basladi simdi de asicaz rabbimin izniyle her seyi bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?