2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben şuan 6+2 yim kese için geç kaldım galiba demi sabredip ikisini birlikte girmek istedim inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum ben.

Her gebelik ayri heyecandir canim kotu dusunme sen yine ilk gebeliginmis gibi heyecan yaşa benim de bir kaybim var aklima getirmemeye calisiyorum. 22 eylul persembe omrumuzun sonuna kadar unutamayacagimiz cooook guzel bir gun olacak insallah

Canim dogru söylüyon ama iste elimde degil. Seviniyorum icimde parti yapasim var ama erken sevinmek istemiyom her an her sey ola bilir . Ay grubun negatif insani oldum ha herseyin hayirlisi canlar

Ayni dert bendede var. Kac haftalik oldugunu bilmiyorum :)
Beta degerine göre 3 son adet tarihine göre 7+5
Simdi isvicreye gidince doktorun ne diyecegini beklicem.. ki bu da önämüzdeki 1 hafta icinde mümkün deyil -.-

Canım ben keseyi görünce sebebini soramadım ama testlerim çok su içince çok azalıyor ve olmuyor istersen sende Bi dene doktor kanama olursa gelse herhalde sıkıntı yaratacak Bi durum yok rabbiö beneklerimizi muhafaza eylesin inşallah

Evett aksiyonu bol masaallah bende d vitamini demir kan eksik kas pek yok bakalim su an hic bi skinti m yok sukur rabbim neylerse guzel eyler
Ne güzel maşallah böyle devam edersin umarım canım, benim de şimdilik sıkıntım mide bulantıları ve göğüs hassasiyeti sabırla bekliyorum bulantıların bitmesini

Tmm cnm cok sagol icerim insaAllah :)

İnşallah Amin

Ne güzel maşallah böyle devam edersin umarım canım, benim de şimdilik sıkıntım mide bulantıları ve göğüs hassasiyeti sabırla bekliyorum bulantıların bitmesini
Bnde de var ama bazen geciyo o gogus hassasiyeti. Su mide kazntm hc gecmiyor. Yemeyi hic sevmem. Ama anini bos gecrmiyorm smdi cunku rahatsz oluyrm. Dusunki sofradan kalkmadan daha kaznmaya basliyo. Bebs icin yiyorm ama eziyet gibii

Ayni dert bendede var. Kac haftalik oldugunu bilmiyorum :)
Beta degerine göre 3 son adet tarihine göre 7+5
Simdi isvicreye gidince doktorun ne diyecegini beklicem.. ki bu da önämüzdeki 1 hafta icinde mümkün deyil -.-

Malesef dun dusuk yaptim canim kimyasal gebelik oldu. Burda da hemen kontrol etmiyorlar ama Turk doktorum var ona gidiyordum. Degerim duzgun yukselmiyordu. Bir dahaki aya insallah. Kan degerin yukselince gitmen daha iyi hem keseyi gorursun hem bebisini insallah canim

Bnde de var ama bazen geciyo o gogus hassasiyeti. Su mide kazntm hc gecmiyor. Yemeyi hic sevmem. Ama anini bos gecrmiyorm smdi cunku rahatsz oluyrm. Dusunki sofradan kalkmadan daha kaznmaya basliyo. Bebs icin yiyorm ama eziyet gibii
Benim bulantı yüzünden canım hiçbişi yemek koklamak dahi istemiyo ama dediğin gibi bebiş için zorluyorum ben de, bulantılar geçince iştahım açılır diye düşünüyorum :) ama göğüslerim geçmedi bi türlü baya sızlıyo bakalım ne kadar böyle gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…