2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bi kaç gündür elim ayağım basalıyo sanki çarpıntım oluyor bide yaşayan var mı bu durumu?

Benimle ayni haftalarda olanlar sizde boyle birsey hissediyor musunuz. Gobegimin deligi yururken agriyor sanki bebek icerde kordondan tutmus da sarkiyor gibi icerden bir cekme oluyor. Baya canim yaniyor. Tarzan mi benim oglan

Ben çok ayakta durunca oluyor. Yorulunca yani canım

Alemsinn canmm. Hehe anneme desem mamanin isisnide ölçüyor beni vurur. Cik gıcık bu tarz seylere :)
Vallahi bilmiyorum desem:))modaya uyduk işte ne gerek varsa:)))aldığım ateşölçer ortam ısısını mama ısısını da ölçüyor o yüzden cazip gelmişti bikaç ay önce almıştım

Bugün biz de odamızı aldık çok şükür artık odasında ufak boya işlerini halledicez.çokmmutluydı münnoşum da bugün hissetti mi neannesine akrobasi yapıyordu.ölürümmmm
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın poncik. benim minnak ta öyle ona birşey almaya kalktığım da aldığımda falan anlıyor gibi tepki veriyor o öyle yapınca durmadan bişeyler alasım geliyor.

Clexane kullananlar hala göbekten mi yapiyonuz igneyi :) ben hala göbekten yapiyom doktoruma sordum devm etsem göbekten sikinti olurmu yok dedi

Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur cok sukur benimki oylee) şu alışverişe ne zaman başlasam kararsizim birdr benim (alt) tarafimda cok agri var sizlerdede varmi

Güle güle sağlıklı günlerde kullansın poncik. benim minnak ta öyle ona birşey almaya kalktığım da aldığımda falan anlıyor gibi tepki veriyor o öyle yapınca durmadan bişeyler alasım geliyor.
Sağol canımmm içinde uyutmak da nasibimiz olur inşallah.kısmetleriyle gelsinler.tüketimin sonu yok canım.en son ilk defa "uyku arkadaşı"duydum sonra ben iptal yani:))daha neler duyacaz

Clexane kullananlar hala göbekten mi yapiyonuz igneyi :) ben hala göbekten yapiyom doktoruma sordum devm etsem göbekten sikinti olurmu yok dedi
ben hıbor yapıyorum ama korkumdan göbekten yapamıyrum önceden yapıyodumda bebegimin hareketlerini hissettigimden beri ççekinir oldum bacagımdan yapıyorum artk yürürken baya acıyo

Alemsinn canmm. Hehe anneme desem mamanin isisnide ölçüyor beni vurur. Cik gıcık bu tarz seylere :)
Tüketimin sonu yok.dijitaj anne çıkarsalar şaşırmam yani.emziren,alt değiştiren,bebeği uyutan robot anne..ben geri kafalıyım biraz fazla teknoloji fazla rahatlık=mutsuzluk demek benğm için.her şey kararında güzel.

Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur cok sukur benimki oylee) şu alışverişe ne zaman başlasam kararsizim birdr benim (alt) tarafimda cok agri var sizlerdede varmi
Canim son zamanlara bırakma inan gezemezsin çok çabuk yoruluyorsun ben belli aralıklarla gidiyorum yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum hepsi bi günde katiyen bitmez ve cok yorulursun bugün mesela eve geldim ilk defa oluyor çamaşırımda ıslaklik vardı fazla yüklenmeye gelmiyor bünyeye

Teyzemin oturduğu civarda bir bayan hastaneye yetişememiş takside doğum yapmıştı yakın zamanda olabiliyor da Allah korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…