2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar göğüs agriniz nasil ? Benim dünden beri azaldi bastirinca acıyor salidan once yururken bile acirdi. Endiseleniyorum sabah olsa bi an once

Bir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.

Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
ben de baktım erkek görünüyor. kızımda da tutmuştu. hayırlısı neyse o olsun bakalım

ben daha ilgincim. daha eşim bile bilmiyor. biz ikinci çocuğu çok isteyerek yaptık ama eşim hiç sormuyor ne var ne yok diye. evet erkekler bizim kadar hassas değil ama böyle ilgisiz olduğu için içimden söylemek gelmiyor. ben henüz idrar testinde öğrendim. kan için gitmedim. henüz kimseye söylemiyorum o yüzden.sadece siz biliyorsunuz
tek ilgisiz benim eşim mi

Bir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
bulantılar genelde 7. haftadan sonra başlar. şimdilik bende de tek belirti göğüs hassasiyeti ama adet dönemimde de öyle olduğu için bi belirti yok diyebilirim. keşke tüm hamileliğim böyle sakin geçse. kızımda 9 ay kustum çok ama çok zorrrrrr(((

Benimde yorgunluk ve koku hassasiyeti dışında pek bi belirttim yok.ağrım da yok kasıkta çok ayakta kalınca belim ağrıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…