2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de 2017 mayıs annesiyim.4 gün önce evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı ve bugün betaHcg ye baktırdım değer yüksek çıktı hamileyim.4+0 Bu benim Allah izin verirse 2.çocuğum olucak ,bir tane oğlum var ve 12.ayında .2.biraz erken geliyor ama hayırlısı diyelim.oğlum çok zor bir bebek aslında doğduğu günden beri bana çok düşkün.ama inanıyorum ki Allah 2.yi de nasip ettiyse bir hayır vardır .ilk öğrendiğimde sevinemedim ama bir kaç günde oturdu beynime yer etti İlk çocuğu olacak olan arkadaşlar dilerseniz zaman zaman deneyimlerimi paylaşırım.geçen senede oğlumda forumu hep takip ettim doğumlar olana kafar ama yazo hiç yazmamıştım bu sefer içimden geldi forumda aktif olucam

canlar bugun dr kontrolum keseyi gorduk cnm vajinal utrasonla bakixcak diye tedirgindim ancak karnimdan baktik ve gorundu minik 2 hafta sonra tekrar kalp atisi icin gidixez allah herkese hayirli guzeel haberler nasip etsin bende byle gectu bugun

Evt burda paylasmak rahatlatiyor :)ins canim hepimiz mayisi goruruz :)

Doktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.

Kızlar benim canım hep tatlı istiyor Cinsiyetlerini merak ediyorumm 12. Hafta belli olabilirmiş sizin canınız ne çekiyor

Kızlar benim canım hep tatlı istiyor Cinsiyetlerini merak ediyorumm 12. Hafta belli olabilirmiş sizin canınız ne çekiyor
Ben ilk hamileligimde tatlıdan tiksinmistim oğlum oldu 12.haftada doğru sonucu alamayabilirsin cinsiyet için. Ben doktoru çok zorlamistim birşey söyleyin ne görünüyor diye cinsiyeti.kız gibi dedi ama 16.haftada erkek çıktı.

Doktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
Ozel hastanede 210 tl tuttu hemogram idrar ve rubella toksoplazma elisa vardi

Ben daha hic tatli yemedim ogrendigimden beri canim istemiyor hic. genelde ekşili acili seyler istiyorum ve istahim cok açıldı

benim oğlumda 19. Ayına girdi ama ben isteyerek Yaptım YAŞları yakın olsun istedik

Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim

Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
Hayatım oğlumda tuttu benim bundada erkek diyor Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…