2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım alttan mı baktı bende cumartesi gideceğim acaba kalp atışlarını görebilir miyim? Benim geç döllenme söz konusu değil adetten hemen sonra yumurtlama günüm bakalım merakla bekliyorum
Hayır canım karından baktı canım bende pazartesi gidecem bakalım inşaallah duyarız

benim oğlumda 19. Ayına girdi ama ben isteyerek Yaptım YAŞları yakın olsun istedik
Allah bagislasin.Benim de eşim çok istedi yaşları yakın olsun diye.eğer bu ay hamile olmasaydım kontrol hapına başlayacaktım.Aslında düşününce yaşlarının yakın olması mantıklı. Birbirlerine oyun arkadaşı olurlar ve ilerisi içinde güzel birşey. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Iki yok zorlanırız sonra güzel olur canım

Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
Benim ilk bebeğimde tuttu. Erkek görünüyordu öyle oldu.2.de de şimdi kız görünüyor bakalım tutacak mi

Kızlar 3 gündür kasıklarından leğen kemiklerime doğru ara ara Sancı oluyor çok kötü değil ama ağrıyor işte Dr yi Aradım kanama yoksa gelme dedi pazartesi zaten geleceksin dedi .sizdede var mı

Evet canm ilk gebeligim .
senin ?
benim ilk tup tedavisinde bir oglum var cok sukur sonra 2 tane negatif tup tedavisi ardindan da yine pozitif tedaviyle kizim var biz bunlara sukur ediyorduk Rabbim bir de mucize gonderdi yedigim ignelerin ictigim ilaclarin haddi hesabi yok

canlar bugun dr kontrolum keseyi gorduk cnm vajinal utrasonla bakixcak diye tedirgindim ancak karnimdan baktik ve gorundu minik 2 hafta sonra tekrar kalp atisi icin gidixez allah herkese hayirli guzeel haberler nasip etsin bende byle gectu bugun
Cnm keseyle birlikte bebisinde gorundumu.

Yarin sabah gidicem dr.a kalp atışı icin insallah duyarız
Duyarsin canim sen insaAllah
Ozel hastanede 210 tl tuttu hemogram idrar ve rubella toksoplazma elisa vardi

Ben daha hic tatli yemedim ogrendigimden beri canim istemiyor hic. genelde ekşili acili seyler istiyorum ve istahim cok açıldı
Ayyy aynen
Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
Oglumdayken cin takviminde habersizdim kizimda tuttu bundada kiz gorunuyor bakalim saglikla gelsinlerde insallah
benim ilk tup tedavisinde bir oglum var cok sukur sonra 2 tane negatif tup tedavisi ardindan da yine pozitif tedaviyle kizim var biz bunlara sukur ediyorduk Rabbim bir de mucize gonderdi yedigim ignelerin ictigim ilaclarin haddi hesabi yok
Ayyy ne guzel bir mucize cok duygulandim maasallah..Allah hayirla tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…