2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oluo cnm cok normal dusuk ilacini slma bnce cok yoksa kafasna gore weriolar artk kanaman mi wa kaldiki dusscekse pregesteron alsanda dusuo bn ck arastrdm onu seni rahatltmk icn weriolr gnlde

Ya bi de cok siddetli degil diosn nasil weriolae bole. Ben snra duzgun bi dr ye gittim bana iyiki icmemissin dedi. Bebwge de zRar.miden bulansa bile ne olursa olsn ilaci dr ler ota b. A yazio cok zor durumda kalmadan icmiceksn.bak mumkunse ilk iki ay ozellikle hep yat agir is asla yapma boylece zaten agrin da azalio yine adet gb agrir ama azalio. Ben de iki gun ictm snra arastrdm bbiraktm hemen.netten de arastr dusxekse kanamayi engellio ama bebek yine dusuo bnm gecen sefer ole olmustu.kurtaj olmak zorunda kaldm cnku bebek oldu ama bunilac yuzunden dusmedi

Benimde bu sefer hic bulanti yok aksine istahim acildi ve canim cok tursu istiyor
Ben de aynen bu durumdayım :)
Sadece midem boş kaldıgı zamanlarda bazen eksime yapıyor, tuzlu bi şeyler yiyerek bastırma ihtiyacı duyuyorum. Canım sürekli eksi seyler istiyor :) Bunlar cinsiyetle ilgili mi cok merak ediyorum ya :)

Gunaydin iyi pazarlar.dun hic giremedim siteye hafta ici okullara kosturmakdan ev isleri camasir utu aksama kadar temizlikle ugrastim hala cok yorgunum.bi arkafas ayaklarim usuyor demis ona gozum takildi erkek ise bebek ayaklar usuyormus oyle diyolar bakalim dogrumu endless love canim insallah bununla gecicek seni cok iyi anliyorum benim annemde rahim agzi kanseri gecirdi simdi iyi cok sukur seninde annenin iyi haberlerini alicaz canim Allahin izniyle

gecmis olsun allah sifa versin
Allah razı olsun canım

kizlarr gunde kac litre su iciyorsunuz ? sizin de cok su icip agziniz kuruyor muuu ?
Benim herşeyden midem bulanıyor su bile zorla içiyorum
Size de çok geçmiş olsun canım Allah razı olsun inşallah iyi olacak

Kızlar benim bayağı iyi giderken bi kaç gündür ölüyorum resmen hep yediklerimi çıkarıyorum midem sürekli bulanıyor

Merhabalar 3 gün önce beta hcg 429çıkmıştı adetim gecikmemisti daha ertesi gün doktora gittim tebrik etti ama henüz kese görünmez dedi görünmedide 15 gun sonra tekrar gel dedi nasıl gecick bu 15 gün son adet tarihine göre 5 haftalik ama degere gore 3 haftalik oluyomus bu ne demek çok korkuyorum 5 senedir bu bebeği bekliyorum bu ay tüp bebek yaptiracaktim adetimi bekliyodumki başlayalım ama mucizem geldi nolur tecrübeli hanımlar cevap verin korkuyorum

Ben de yeni geldim Dr dan ultrasonda 5+5 günlük çıktı kese göründü 12mm 15 gün sonra bebek ve kalp atışını görmek için çağırdı şuan içşn herşey normal görünüyor dedi
Bende dün giitim doktora ulttasondaki ölçüme göre 5+5 sat tarihime göre7+6 dr satin yanlis olabilecegini soyledi .icinde hrnuz embriyo gorunmedi cumaya tekrar gidecegim.ins bos gebelik degildir

kizlarr gunde kac litre su iciyorsunuz ? sizin de cok su icip agziniz kuruyor muuu ?
Ben hep cok su icerdim su anda da aynen devam. Gunde 3-4 lt. Icerim hep. Sen onceden de cok icer miydin yeni olan bir durum mu aclik kan sekerini olctun mu ?

Benim migde bulanti ve kusmalarim basladi bugun, butun gidisat ilk hamileligimle ayni 2. Oglan mi gelecek acaba.
Canim folik asiti sordum dr.a ust sinirin 2 katini aşarsa sorun var demektir dedi benim ust sibir 18ken 20 cikti super dedi

Sagol canim bilgi verdigin icin.

Gec dollenmedir odur budur bekleyip goreceksin ama tek kelime ile suju demek isterm stres yaparsan bastan olumsz etkilersn. Olumlu dusun cnm kaderinse ins ii olcak bolbol dinlen tv izle beynini yorma bunla.olumlu ol lutfen

Gec dollenmedir odur budur bekleyip goreceksin ama tek kelime ile suju demek isterm stres yaparsan bastan olumsz etkilersn. Olumlu dusun cnm kaderinse ins ii olcak bolbol dinlen tv izle beynini yorma bunla.olumlu ol lutfen
Ayrica 3 haftalik bebek olmaz ki minimum 5 haftalik cnm o. Dollenmeden itibaren 3 haftalik demistr kadin sana cnku 425cok yuksek cikmis o haftada bnm de o civarda cikmisti suan 8.haftadayim. yani normal degerin. Kese icin de gidince gorceksin ztn ben de ilk gorwmedm bi bozuldum snra gittim gordum kalbiji de duyarsn hc merak etme ama bigun fena stres yapmıştım we iki gun deli agrim oldu stresten snra bidaha yapmadm we bidaha o kdr agri olmadi. Stres yapma bak olcak 425cok ii hem adet bile gelmeden milletin 15 25 vikio nasl sewnio

Sagol canim gecti ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…