2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen benimde iştahım cok bide pkoluyum zaten kilolu bir bayanım inşallah cok kilo almam aşerme felan da yok bi arkadaşımda benim gibi aynı ayda. Hamile kaldık o aşeriyo şimdiden turşu felan istiyo can bende özeniyorum benim yavrumun ne zaman canı bişey isticek

Bende dün giitim doktora ulttasondaki ölçüme göre 5+5 sat tarihime göre7+6 dr satin yanlis olabilecegini soyledi .icinde hrnuz embriyo gorunmedi cumaya tekrar gidecegim.ins bos gebelik degildir
Bende 5+3 de gittim bizde sadece kese gördük.ayın 5inde gidicez kalp atışı için..

Hmm bebeğin için çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın kucağına kanamam falan yok ağrı oluyor deyince verdi Çarşamba tekrar gidicem bakalım kalp seslerini duymaya iyiki duyarım:)

Merhaba anne adaylari bnde yeni katildim 7 haftalik gebeyim:) gebelik ne zor seymis napicaz bu bulantilari? Bulanti ceken var mi aranizda hatta eger caresini bulan varsa cok sevinirim paylasirsa:) sabahtan aksama cubuk kreker yiyorum da ben

Merhaba anne adaylari bnde yeni katildim 7 haftalik gebeyim:) gebelik ne zor seymis napicaz bu bulantilari? Bulanti ceken var mi aranizda hatta eger caresini bulan varsa cok sevinirim paylasirsa:) sabahtan aksama cubuk kreker yiyorum da ben
Ee anne olmak kolay degil bosuna annelerimiz demiyo anne olunca anlarsin. Bende mide bulantisi yok canim ama midem hepp kaziniyor. Normal hayatta cok fazla midesi bulanan biriyim. Hamilelikte ise hc bulanmadi cok sasiriyorum bu duruma

Merhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükür Tüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
Selam canim :) topigin hayirli olsun valla tesadüf gördüm bende araniza yeni katiliyorum :) son adet tarijim 20 agustos daha tesz yaptim da doktora hic gitmedim sali gidecem inşallah. . Bi kizimiz var birde oglumuz olur insallah umuduyla ovulasyon testi deneyebilecegimiz çoğu seyi denedik insallah rabbim erkek evladida bize taddirir nasip eder :) tabi herseyeen önce saglikli hayirli evlat olurlar..

Kızlar simdi 5+2 yim .kendi doktoruma 3 hafta sonra randevum..bende başka bir yerden daha aldım randevu.6+1 ken gideceğim keseyi gorurum değil mi..eger bir sikinti yoksa uç günde önce 200 du değerin.bugunde 1600 olmalı...3 ay önce kurtaj oldugum için kaygiliyim biraz.hakkımızda hayırlısı insallah

Can'ım bence gitme doktora değerin daha karından kese görülmesi için düşük olabilir.göremeyince huzursuz olursun.yıpranırsın bu bebeğe de zarar.bu sefer vajinal bakarlar görmek için nolur nolmaz Onuda kendi doktorundan başkasına yaptırma.ara doktorunu ona git gideceksen.çok huzursuzum bi görsek rahat ederim dersin.senin doktor seni kalp atışıyla birlikte çağırmış belli ki.arayıp ona rica et.

Ee anne olmak kolay degil bosuna annelerimiz demiyo anne olunca anlarsin. Bende mide bulantisi yok canim ama midem hepp kaziniyor. Normal hayatta cok fazla midesi bulanan biriyim. Hamilelikte ise hc bulanmadi cok sasiriyorum bu duruma
Benimde midem hiç bulanmıyor bazen unutuyorum hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…