2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hayirli olsun. Gözünüz aydin.
Spinal anestezi de,diş çekimi gibi hissediyorsun ama aci yok gibimi yoksa hicbir şey hissetmiyorsun gibi mi
O ameliyat aninindan bahsediyorum.
Ben genel mi spinal mi karar veremiyirum da.
Paylasabilirmisiniz

Hayirli,saglikli olsun.gözünüz aydin.
Genel anestezi mi spinal mi
Geneli biliyorum.bu sefer spinal istiyorum ama çogu kisi olumsuz diyor.
Morfinli diş çekimi gibi agrisiz ama yapilanlari anlayabiliyormusun yoksagenel anestezideki gibi hicbirseyin farkinda degilmisin.
Tek ögrenmek istedigim bu ikisinden hangisi.
Tesekkurler simdiden

Olsun cabim onemli degil :) cok sasrdm iki gun sonra alicaklar demek hayirlisyla insallah alirsn kucagna canim bende sabah gidicem bakalim ne alemdeyiz gecen hafta ilk defa yapmisti cati muayenesi aciklik hic yoktu .. aslnda ondan onceki hafta yapicaktida bebegmin kafasi geri yukari dondugu icin yapamamisti .. dua et insallah bizde hayirli bi sonuc alalim yarin sabirsizlaniorm gittikce

Bastirmalari fln hissediyorsun ama aciyi kesinlikle hissetmiyorsun. Igne de acitmiyor derin nefes al sadece

Allah analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun inş canım

Mide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor
Hala uyanıksam bu yüzden

Canım spinal oldum. Hissetmiyorsun acı agrı vs. Sadece dokunmalar baskı seklinde hisleri hissettim ama cok az o da.. yapılan herseyi anlıyorsun aynen ama onun kapalı gormuyorsun. İllaki stress korku oluyor ama cabuk bitiyor. Bebişimi görebildim bu sayede.. toparlanmaya basladım. Yurudum.. yardımla bebişimi emzirebiliyorum suan.
Genel anestezide kendime gelme sürecim nasıl olurdu bilemiyorum.
Özetle sunu soyleyebilirim evet zor o an herseyi bilip hissetmek ama gelip geçiyor hemen..

Allah analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun inş canım

Hala uyanıksam bu yüzden
Gozunaydim canim Allah anali babali buyutsun spinalmi genelmi nasil gecti bol emzirmeli gunlerin olsun ins:)♡

Spinaldi cnm tsek ederim.
Degişik anlardı.. duygular karman corman oluyor.. ama cok şükür iyiyiz . Darısı tüm bekleyenlerin basına.

Merhaba bayanlar:)) su an bu satilari hem yZiyorum bi taraftan da sancilarim basladi:) gece 4 bucuk gibi belime giren bi agriyla uyandim affedersiniz tuvaletim geldi sandim lavaboya gittim acik pembe renkli akintim baslamis hemen banyoya girdim dus aldim akintim ara ara devam ediyor belime de agri giriyor adet olcakmisim gibi aynisi simdilik tabi hafif sanirim oglusum geliyor bana dua edin sanah 8 bucuk gibi hastaneye gidicem n bakalim agri cikicakmi acilma varmi dualarinuzu eksik etmeyin kizlar

Başka ne dedi doktorun? Bekleyecek mi bi süre daha?
Bir cm açılmam oldugunu söyledi ama nst de bebeğim hareket etmiyordu yemek ye tekrar çekelim dedi tekrar nstye girdim busefer hareketleri normal cıktı bu aksam tekrar cagırdı bekleyecegiz çatında müsait dedi ama inanılmaz agrım oldu muayenede şimdide ara ara adet olacagım gibi sancılarım oluyor sendede varmı hastanede dün ben normal dogum yapmayacagım demeye basladım canım cok yandı çünkü

Bendede bes gibi basladı hala ara ara devam ediyor adet olcagım gibi

Bana doktorum agrinla gel oyle yapariz cati muayenesi dedi.
Cati muayenesi cokta korkulacak vir sey degilms hc kasmadm kendimi. Anlamadm bile bittiğini.
Yaa özel olunca dt bana samimi gelmedi acikcasi. Pazartesi devlete randevu almıştım. Onada bi son kez gidicem. O zamana kadar sancim gelirde ins. Suni sanci yemem. :))) agri esigin yüksekms falan dedi. Bakalm rabbim hayrlisiyla yavrulari kucagmza almayi nasip etsinn:))) bu gün dr a giderken bi belimn ortasına agri girdi. Ama hayatmda yasamadgm vo agrydi. Aksamda ayaga kalktgmda kasilp durdu bacak kismim. Bu arada annannemz geldi. Bu minnak akilli annanneyi bekliyormuş:)))))

Kızlar Bebeğim 16 günlük koca adam gibi uykusunda Boğaz temizliyor keçi seslerine benzer sesler çıkartıyor ve geriniyor kızarıyor uyku uyumuyorum başında beklemekten çok üzülüyorum sizde de aynı problemi yaşayan var mı

Cokk cokk gecmis olsun.
Vede cook sagolun.tam olarak aradigim cevap buydu. Cok yardimci oldunuz.
Bebeginizle hepinize saglikli musmutlu gunler dilerim.

Allah yardimciniz olsun

Gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyüsün minikleriniz inşallah.
Benim o adet olacakmış gibi ağrılar 2 gün önceden başladı ama sancı gibi girmiyorlar sürekli bir kasık ağrısı seklinde hafif yani. Dun buna ek olarak bel ağrısı da başladı. Kasılmalarım cok fazla ama sancı gibi hissetmiyorum o yüzden dogum başladı diyemiyorum bakalım ne zaman düzene girecekler.
Muayenede benim de biraz canım yandı ama o kadar dayanilmayacak bir sey değildi bence. Ben hala normal doğum istiyorum kismetse :)

Gözünüz aydın güzel anneler bol sütlü günleriniz olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…