- Konu Sahibi endless love
-
- #53.821
Hayirli olsun. Gözünüz aydin.Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Tek mesela ilk ayagi kalkis ani o hallolunca sorun kalmiyor
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah
Hayirli,saglikli olsun.gözünüz aydin.Sezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
Olsun cabim onemli degil :) cok sasrdm iki gun sonra alicaklar demek hayirlisyla insallah alirsn kucagna canim bende sabah gidicem bakalim ne alemdeyiz gecen hafta ilk defa yapmisti cati muayenesi aciklik hic yoktu .. aslnda ondan onceki hafta yapicaktida bebegmin kafasi geri yukari dondugu icin yapamamisti .. dua et insallah bizde hayirli bi sonuc alalim yarin sabirsizlaniorm gittikceCanim unutmusum yazmayi. Sana cati muayenesi yaptilar mi. Ben bu gun devlete gttm oda saolsun dr yoktu. Ozele gttm sonra kadin sasrdi bu zamana kadar cati muayenesi yapilmamasina. 2 cm acilmam varmis. Bol yürüyüş yap. Cumartesi gel. Olmadi suni sancyla alalim dedi. Kizimda skinti yok hersey iyi şükür. Son bir kez daha devlete gidicm. Olmadi ozele gidicm artk. Özel de sezeryan yapar diye istemiyorum. Bakalm nasipp
Hayirli olsun. Gözünüz aydin.
Spinal anestezi de,diş çekimi gibi hissediyorsun ama aci yok gibimi yoksa hicbir şey hissetmiyorsun gibi mi
O ameliyat aninindan bahsediyorum.
Ben genel mi spinal mi karar veremiyirum da.
Paylasabilirmisiniz
Kesinlikle benMide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor
Allah analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun inş canımSezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
Hala uyanıksam bu yüzdenMide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor
Tek değilsin canım bende gece uykusuna hasretim uyuyamıyorumMide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor
Hayirli,saglikli olsun.gözünüz aydin.
Genel anestezi mi spinal mi
Geneli biliyorum.bu sefer spinal istiyorum ama çogu kisi olumsuz diyor.
Morfinli diş çekimi gibi agrisiz ama yapilanlari anlayabiliyormusun yoksagenel anestezideki gibi hicbirseyin farkinda degilmisin.
Tek ögrenmek istedigim bu ikisinden hangisi.
Tesekkurler simdiden
Allah analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun inş canım
Hala uyanıksam bu yüzden
Gozunaydim canim Allah anali babali buyutsun spinalmi genelmi nasil gecti bol emzirmeli gunlerin olsun ins:)♡
Bir cm açılmam oldugunu söyledi ama nst de bebeğim hareket etmiyordu yemek ye tekrar çekelim dedi tekrar nstye girdim busefer hareketleri normal cıktı bu aksam tekrar cagırdı bekleyecegiz çatında müsait dedi ama inanılmaz agrım oldu muayenede şimdide ara ara adet olacagım gibi sancılarım oluyor sendede varmı hastanede dün ben normal dogum yapmayacagım demeye basladım canım cok yandı çünküBaşka ne dedi doktorun? Bekleyecek mi bi süre daha?
Bendede bes gibi basladı hala ara ara devam ediyor adet olcagım gibiMerhaba bayanlar:)) su an bu satilari hem yZiyorum bi taraftan da sancilarim basladi:) gece 4 bucuk gibi belime giren bi agriyla uyandim affedersiniz tuvaletim geldi sandim lavaboya gittim acik pembe renkli akintim baslamis hemen banyoya girdim dus aldim akintim ara ara devam ediyor belime de agri giriyor adet olcakmisim gibi aynisi simdilik tabi hafif sanirim oglusum geliyor bana dua edin sanah 8 bucuk gibi hastaneye gidicem n bakalim agri cikicakmi acilma varmi dualarinuzu eksik etmeyin kizlar
Cati muayenesi cokta korkulacak vir sey degilms hc kasmadm kendimi. Anlamadm bile bittiğini.Bana doktorum agrinla gel oyle yapariz cati muayenesi dedi.
Yaa özel olunca dt bana samimi gelmedi acikcasi. Pazartesi devlete randevu almıştım. Onada bi son kez gidicem. O zamana kadar sancim gelirde ins. Suni sanci yemem. :))) agri esigin yüksekms falan dedi. Bakalm rabbim hayrlisiyla yavrulari kucagmza almayi nasip etsinn:))) bu gün dr a giderken bi belimn ortasına agri girdi. Ama hayatmda yasamadgm vo agrydi. Aksamda ayaga kalktgmda kasilp durdu bacak kismim. Bu arada annannemz geldi. Bu minnak akilli annanneyi bekliyormuş:)))))Olsun cabim onemli degil :) cok sasrdm iki gun sonra alicaklar demek hayirlisyla insallah alirsn kucagna canim bende sabah gidicem bakalim ne alemdeyiz gecen hafta ilk defa yapmisti cati muayenesi aciklik hic yoktu .. aslnda ondan onceki hafta yapicaktida bebegmin kafasi geri yukari dondugu icin yapamamisti .. dua et insallah bizde hayirli bi sonuc alalim yarin sabirsizlaniorm gittikce
Cok cok tesekkur ederim tam olarak aradigim cevap buydu.Allah razi olsun.Bastirmalari fln hissediyorsun ama aciyi kesinlikle hissetmiyorsun. Igne de acitmiyor derin nefes al sadece
Cokk cokk gecmis olsun.Canım spinal oldum. Hissetmiyorsun acı agrı vs. Sadece dokunmalar baskı seklinde hisleri hissettim ama cok az o da.. yapılan herseyi anlıyorsun aynen ama onun kapalı gormuyorsun. İllaki stress korku oluyor ama cabuk bitiyor. Bebişimi görebildim bu sayede.. toparlanmaya basladım. Yurudum.. yardımla bebişimi emzirebiliyorum suan.
Genel anestezide kendime gelme sürecim nasıl olurdu bilemiyorum.
Özetle sunu soyleyebilirim evet zor o an herseyi bilip hissetmek ama gelip geçiyor hemen..
Merhaba bayanlar:)) su an bu satilari hem yZiyorum bi taraftan da sancilarim basladi:) gece 4 bucuk gibi belime giren bi agriyla uyandim affedersiniz tuvaletim geldi sandim lavaboya gittim acik pembe renkli akintim baslamis hemen banyoya girdim dus aldim akintim ara ara devam ediyor belime de agri giriyor adet olcakmisim gibi aynisi simdilik tabi hafif sanirim oglusum geliyor bana dua edin sanah 8 bucuk gibi hastaneye gidicem n bakalim agri cikicakmi acilma varmi dualarinuzu eksik etmeyin kizlar
Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah
Gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyüsün minikleriniz inşallah.Sezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
Benim o adet olacakmış gibi ağrılar 2 gün önceden başladı ama sancı gibi girmiyorlar sürekli bir kasık ağrısı seklinde hafif yani. Dun buna ek olarak bel ağrısı da başladı. Kasılmalarım cok fazla ama sancı gibi hissetmiyorum o yüzden dogum başladı diyemiyorum bakalım ne zaman düzene girecekler.Bir cm açılmam oldugunu söyledi ama nst de bebeğim hareket etmiyordu yemek ye tekrar çekelim dedi tekrar nstye girdim busefer hareketleri normal cıktı bu aksam tekrar cagırdı bekleyecegiz çatında müsait dedi ama inanılmaz agrım oldu muayenede şimdide ara ara adet olacagım gibi sancılarım oluyor sendede varmı hastanede dün ben normal dogum yapmayacagım demeye basladım canım cok yandı çünkü
Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Gözünüz aydın güzel anneler bol sütlü günleriniz olsun. Darısı biz bekleyenlerin başınaSezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?