2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gozunaydin cnm bebisin saglkla gelmis. Bol sutlu agrisiz bir lohusalik olsun insallh:)

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.sen de kavustun darisi diger kizlara:)

Hadi pzrtesi net bi sonuc alirsn insallah annende hosgelmiis :))) bende az once geldm domtordan 1 hafta daha bekliyelim eger kanala iner acilmam guzl olursa gerekirse 41de cikarabilirmisiz ama eger her hangi bi kipirti olmazsa haftaya kadar bekletmeyiz dedi sanirsam suni sanciyla dogumu baslaticak kaldik yine bi sonraki cumaya esimde her hafta dogum olcak diye gdioruz ama ber seferinde bi hafta daha uzuyo dio garibim onlarda ayri sabirszlanio

38-39dogum icin ideal bence inş daha da gecikmezler ya anne icin zor oluyor :)ikinci cocugun ise normal dogumun daha rahat olur tabi ilkler zor oluyormuş..ben internetten doktor sitelerinden okumustjm youtubedan video izledim ama tek basima zor tabi esime diyorum yapmiyor :)

Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim catı muayenesi oldum pelvis kemiğim çok darmış mümkün degıl normal yapamazsın dedi vakumla çekmek zorunda kalırım onunda biz istemeyız dedı.3600 suan kilosu aslında bebegım normal doguma çok uygun pozisyonu olarak asagda .riske girmeye gerek yok hayırlısı böyleymiş:) 11 mayıs persembe saat 16 da sezeryana girecegım.hepimize hayırlı doğumlar

Hayırlısı olsun kaçıncı haftadasın canım?

Kızlar ya sabah bir uyandım gobegimin altı çatlak çatlak olmus. Resmen 1 günde catlamisim. Son haftalara kadar iyi gitmişti aslında... resmen moralim bozuldu tabiki en önemlisi bebislerimiz sağlıkla gelsinler.. ama sanırım bende lohusalik durumları erkenden basladi. Bu çatlaklara ve kilolara cok takılmaya başladım. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, asla bir daha oyle olamayacagim gibi geliyor. Kendimi cok çirkin hissediyorum

Mide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor
Yemegin bir iki saat ustune yatarsam oluyo cnm.mesela dokuzda yedim onbirde yattim uykuya dalioem
Ama midemyanmasi ile
Uyaniorm.hemen gaviscon surubu dikiyorum ve hicbirseyim kalmio uyuyorm tavsiye ederm

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. son zamanın stresinden kurtuldun.. darısı bizlerin başına olsun

Ne yapacagimi şaşırdım hepsi başka diyo; (bebegimin karin gelisimi gerili var şimdiye kadar kimi cok korkuttu kimi rahat konuştu 2hafta once ki dr.38alalm gibi konustu gecen haftaki yoo ciddi bisi yok sonunu bekle defi bugunkide 4hafta geri hemn yatiş verdi gozlemleyip bakariz defi bugun yatmadim pazartesi yatacagim allsk bullak ciktim hastaneden kizm 2400 mus gecenki 2700 gecmis yada o civarda dedi cok bunaldim dua edin hayirlisi ile dogsun ; ((

Canim bebek dogum tarihlerimiz ve cinsiyetimiz ayni inanamiyorum seninki erken gelmisss korkmaya basladim.pazartesi seseryanim var insallah nisanim filan gelmez.saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim dualarimiz seninlee

Saolasnn canmm:)))) sormaa esler ayri bi dunya zaten. 9 ay boyunca benm kipirdanmama kadar uyandi. Hele vc nobetleri esliginde nereye sorusu allahim yaa :))) benden heycanli ve panik. Minnak kizimiz nasilms biz 3450 olmusuz. Acilma varmiymss. Ben tam anlamiyorum bu sanci ve acilma iso i ama sanırım acilmam olduğu icin en gec saliya falan gelir nazlim:)

Kızlar hem kendi sıcaklığını hemde bebek için kullanılabilecek derece ölçer önerebilir misniz memnun kaldığınız

Canim belli olmuyormuş doğum esnasına bağlı diyorlar. Bana da baktı çatı muayenesi yaptı dar gibi dedi iri bebek dedi biraz arastirdim ultrason da kilo olarak fazla görünüp doğduğunda düşük olabiliyormus veya her hafta kilo alimi farkli oluyormus.iri bebek olduğu için sezeryana yonlendiriyorlar.benm de iri bebek ama anne karnında bi gün bile önemli gününü bekliycez biz.

Ben 39. Haftada sezeryan olacağım artık doktor öyle dıyor. Bizde guvenıyorz.normal yaparsan vakumla cekerız onuda istemeyız dedı kısmet böyleymiş.herkese hayırlı doğumlar

Ben 39. Haftada sezeryan olacağım artık doktor öyle dıyor. Bizde guvenıyorz.normal yaparsan vakumla cekerız onuda istemeyız dedı kısmet böyleymiş.herkese hayırlı doğumlar
Hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıklı gelsin bebis ler de gerisi önemli değil. Hayırlı doğumlar.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…