- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.901
Bilgilendirme süper olmuş, teşekkür ederiz. Bence dogum yapanlar fırsat bulduklarında bu tarz bilgiler verseler cok iyi olur. Herkes dogum yaptım diyip kayboluyor, tabi vakit bulmak zor olabilir bilemiyorum ama dogum sonrası bu cesit bilgileri de hep birlikte paylassak cok iyi olur :) Nisan annelerinde falan görüyorum, onlar aynen devam ediyorlar dogum oncesi gibi :)Selam
Anneligimin 3. Gününde deneyim paylasmak isterim :)
Dogumdan sonra ilk saatlerde bebege memeyi inatla tutturabilecek bel kol tutulmalarina ragmen pes etmeyecek biri olsun yaninizda
Yatarak emzirme kurtarici, ben zaten henuz oturarak emzirmeyi basaramadim. Ki sezaryen sonrasi dr.umda oturmayi yasakladi ya yuruyeceksin ya yatacaksin dedi
Bir de lansinoh meme ucu kremi ve gogus kalkani gercekten ise yarıyor. Ilk gun sonrasi meme ucum kanamaya baslamisti cok aciyordu kremi sürüp kalkani taktim gecti :)
Insan basta olmayacak emziremeyecegim diyor ama sabir, azim. Cok zorlanirsaniz Ebeleri cagirin hep memeyi bi kerede tutturuyorlar.
Bebek uyanmazsa memeyi de alamazsa cay kasigina azcik azcik sagip veriyorum hemen aciliyor gozleri :) sonra da memeyi tutturuyorum
Cok yapmak istiyorsan yap tabi ama bence enerjinin hepsini tüketme. Bi arkadaşımdan duymuştum o gelen enerjiyle mutfak dolaplarini falan silmiş, sonra uyku tutmamis ve sabaha karşı da dogum başlamış. Dogumda cok yorgun hissetmistim kendimi demişti. Sahsen o enerji bana gelirse (hiç gelecek gibi de durmuyor ama) ben iş yaparak harcamayı düşünmüyorum :)Gunaydin kizlar. Hamilelik takvimine baktim da "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız." yaziyor. Ben de doguma yakin evimin isini yaparim biraz diye dusunuyordum. Sizce yanlis mi olur?
Tahlil falan yapick olsalar ayni gunde yapabilirler sonucta sahsen erken yatmak istemiyorum hastanee ortamlarini sevmedigim icin.soylerim olmadi yatmak istemedigimi.kabul edicekmi bakalimCanim gunaydin beni ayni gun yatiriyor bilemedim ki simdi neden?
Oyyyy kuzum yaaaSelam
Dogumdan sonra ilk saatlerde bebege memeyi inatla tutturabilecek bel kol tutulmalarina ragmen pes etmeyecek biri olsun yaninizda
Yatarak emzirme kurtarici, ben zaten henuz oturarak emzirmeyi basaramadim. Ki sezaryen sonrasi dr.umda oturmayi yasakladi ya yuruyeceksin ya yatacaksin dedi
Bir de lansinoh meme ucu kremi ve gogus kalkani gercekten ise yarıyor. Ilk gun sonrasi meme ucum kanamaya baslamisti cok aciyordu kremi sürüp kalkani taktim gecti :)
Insan basta olmayacak emziremeyecegim diyor ama sabir, azim. Cok zorlanirsaniz Ebeleri cagirin hep memeyi bi kerede tutturuyorlar.
Bebek uyanmazsa memeyi de alamazsa cay kasigina azcik azcik sagip veriyorum hemen aciliyor gozleri :) sonra da memeyi tutturuyorum
Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo muSelam
Canım o ağrı bende olmuştu. Hatta doğum sancisindan beterdi. Tamamen iyilesmem ağlamadan emzirmem iki ayı buldu. Devamlı sağma makinesiyle sagdim ben. Şu ucuz olanlar falan fayda etmiyordu. Ameda gogus pompası iyi gelmişti o dönemde. Biraz sabır. Birkaç haftaya daha iyi olursun. Hatta emerken hiiic hissetmezsin. Keyfine varirsin.Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo mu
40+2'den selamlar
Ben de sendenim 40+2den selam olsun
Kizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?
benim doktorum da ayin 12ne gun verdi 1 gun oncesinde gel dedi yatisa gelmesen ameliyat olamasin dedi bazi hastahanelerde dogumdan once ilac veriliyor bagirsak temizleyici ondanda olabilir ve benim arastirmada olacak orada dogumdan 1 gun once gidiliyor xanin senin ayin kacinda dogumunKizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?
Bende devlet hastanesinde olacagim 23unde dogum icin gun verdi 22 sine gel yatisini yapicam dedibenim doktorum da ayin 12ne gun verdi 1 gun oncesinde gel dedi yatisa gelmesen ameliyat olamasin dedi bazi hastahanelerde dogumdan once ilac veriliyor bagirsak temizleyici ondanda olabilir ve benim arastirmada olacak orada dogumdan 1 gun once gidiliyor xanin senin ayin kacinda dogumun
Senin doktorun ne dedi canım ne zamana kadar bekleyecek biliyor musun?Ben de sendenim 40+2den selam olsun
Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmioCanım o ağrı bende olmuştu. Hatta doğum sancisindan beterdi. Tamamen iyilesmem ağlamadan emzirmem iki ayı buldu. Devamlı sağma makinesiyle sagdim ben. Şu ucuz olanlar falan fayda etmiyordu. Ameda gogus pompası iyi gelmişti o dönemde. Biraz sabır. Birkaç haftaya daha iyi olursun. Hatta emerken hiiic hissetmezsin. Keyfine varirsin.
Duş al banyoda masaj yap. Süt birikmiş olabilir. Eğer hiç geçmezse doktoruna bir danis istersen. Genelde sütten dolayı bezeler oluşuyor ama doktora sormakta fayda var. Bende de olmuştu doktor suttendir demişti.Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
Pazartesi kontrole cagirdi eger hersey hala normal ve yolundaysa persembeye kadar bekleriz yoksa suni sanci sanirim pazartesi belli olacak artikSenin doktorun ne dedi canım ne zamana kadar bekleyecek biliyor musun?
Canm ablamn oyle olmustu islak daha dogrusu sicak nemli havlu ile gogsunede bekletim hafif hafif ovmustu elinin iciyle gecmisti oda cok aglamisti belki faydadi olurInsallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
İyiyim canım hergün biraz daha iyiyim çünkü bebeğim hergün biraz daha iyi :) artık emzirmeye de başladım kucağımda bulduğum huzurun mutluluğun tarifi yok RAbbim herkese yasatsın inşallah. Bugün 1950 gr olmuşuz artık pazartesi salı evimize getiririz ALlahtan bir mani gelmezse. Sen nasılsın büyük gün yaklaşıyorDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı. Kendinizi de bir an önce toparlayın inşallah
Ama hiç hikaye paylaşmıyorsunuz
dnzderya nasılsın arkadaşım?
Mastit olmussundur cnm goguste sut birikmesi.pompa almis miydin? Sagmayo denedin mi? BizeInsallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?