2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
40+2'den selamlar

Bilgilendirme süper olmuş, teşekkür ederiz. Bence dogum yapanlar fırsat bulduklarında bu tarz bilgiler verseler cok iyi olur. Herkes dogum yaptım diyip kayboluyor, tabi vakit bulmak zor olabilir bilemiyorum ama dogum sonrası bu cesit bilgileri de hep birlikte paylassak cok iyi olur :) Nisan annelerinde falan görüyorum, onlar aynen devam ediyorlar dogum oncesi gibi :)
Cok yapmak istiyorsan yap tabi ama bence enerjinin hepsini tüketme. Bi arkadaşımdan duymuştum o gelen enerjiyle mutfak dolaplarini falan silmiş, sonra uyku tutmamis ve sabaha karşı da dogum başlamış. Dogumda cok yorgun hissetmistim kendimi demişti. Sahsen o enerji bana gelirse (hiç gelecek gibi de durmuyor ama) ben iş yaparak harcamayı düşünmüyorum :)

Oyyyy kuzum yaaa cok canm cekti ya insallah saglikla kucagmza aliriz da biz de bubsatirlari yazariz hayir ile. ..paylasimin sabah sabah moral oldu guzellik oldu bana, tesekkur ederiz. Inat a devam.... O meme tutulacaakkkk okadarrrrhadi bol sutler annesiii

Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo mu

Bugün evlilik yıldönümümüz. Beş yıl bitti. Ikinci evladım doğmak üzere.. zaman ne kadar hızlı geçiyor. Bugün dogsaydi iyi olurdu. Şimdi sancı başlasa bile geceye kadar yetişmez. Sancı başlayacak en ufak bir belirti bile yok zaten. Bakalım ne zaman gelecek bu yavrular...

Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo mu
Canım o ağrı bende olmuştu. Hatta doğum sancisindan beterdi. Tamamen iyilesmem ağlamadan emzirmem iki ayı buldu. Devamlı sağma makinesiyle sagdim ben. Şu ucuz olanlar falan fayda etmiyordu. Ameda gogus pompası iyi gelmişti o dönemde. Biraz sabır. Birkaç haftaya daha iyi olursun. Hatta emerken hiiic hissetmezsin. Keyfine varirsin.

Kizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?
Kizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?
benim doktorum da ayin 12ne gun verdi 1 gun oncesinde gel dedi yatisa gelmesen ameliyat olamasin dedi bazi hastahanelerde dogumdan once ilac veriliyor bagirsak temizleyici ondanda olabilir ve benim arastirmada olacak orada dogumdan 1 gun once gidiliyor xanin senin ayin kacinda dogumun

Slm kızlar. Biraz önce doktordan geldim.nst normal çıktı doktor kafadan sezeryan yapmayız 40 haftasını doldursun bebek kendi gelmek sitesi dedi.böylece devam edip bi işaret olmasını bekliycez.haftaya tekrar kontrolmuz var.kanala girerse bebegim normal doğum görünüyor kısmet olursa.☺

Bende devlet hastanesinde olacagim 23unde dogum icin gun verdi 22 sine gel yatisini yapicam dedi

Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio

Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
Duş al banyoda masaj yap. Süt birikmiş olabilir. Eğer hiç geçmezse doktoruna bir danis istersen. Genelde sütten dolayı bezeler oluşuyor ama doktora sormakta fayda var. Bende de olmuştu doktor suttendir demişti.

Canm ablamn oyle olmustu islak daha dogrusu sicak nemli havlu ile gogsunede bekletim hafif hafif ovmustu elinin iciyle gecmisti oda cok aglamisti belki faydadi olur

canım göğüs ucu kremi ve göğüs kalkanı kullanmıştı göğüs yarası olan bir yakınım
ondan fayda gördü..göğüsleri sürekli kanıyordu..bebeği getirdiklerinde istemiyordu hatta..
bir de sıcak soğuk kompres faydalı olur.

Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı. Kendinizi de bir an önce toparlayın inşallah
Ama hiç hikaye paylaşmıyorsunuz
dnzderya nasılsın arkadaşım?
İyiyim canım hergün biraz daha iyiyim çünkü bebeğim hergün biraz daha iyi :) artık emzirmeye de başladım kucağımda bulduğum huzurun mutluluğun tarifi yok RAbbim herkese yasatsın inşallah. Bugün 1950 gr olmuşuz artık pazartesi salı evimize getiririz ALlahtan bir mani gelmezse. Sen nasılsın büyük gün yaklaşıyor

Mastit olmussundur cnm goguste sut birikmesi.pompa almis miydin? Sagmayo denedin mi? Bize
De hep tecrube okuyor burada paylasilanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…