2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolümuz vardı. 39+1 olduk. Bebek hala yüzünü gösteriyor. Kanala inmemis, inecek gibi de durmuyor. Dr bebek bu pozisyonda iken suni sancı da verilmez. Bebek sıkışır dedi. Çarşamba tekrar çağırdı. Hala inmemisse sezaryene alacak. Çok üzüldüm.var mı böyle bir şey ile karşılaşan. Bu doktora daha mı gitsem. 41 haftaya filan uzatmayip, alacak gibi.

Merhaba. Bizde ayni durumdayiz. Ama bebek sirt ustu pozisyonda dedi dr . Geriye dogru kafasi. Biz 38+3 uz. Insallah dogru pozisyonu alir bidiklar.

Pazartesi kontrole cagirdi eger hersey hala normal ve yolundaysa persembeye kadar bekleriz yoksa suni sanci sanirim pazartesi belli olacak artik
Ben de pazartesi nst'ye gireceğim, hala doğmamış olursa bi de perşembe çağırdı kontrole. O zamana kadar kalacağını düşünmüyorum demişti doktor ama bu gidişle kalabilir de baksana gelesi yok bunların

Sagol canim cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla kavusun insallah

Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo mu

Olcak gibiydi ama hemen lansinoh kremle avent gogus kalkanini kullandim. Hemen nobetci eczaneden veya e bebekten fln aldir canim

Selam kizlar yine birsürü kisi dogum yapmis Allah anali babali büyütsün insallah :))
Bizde sali günü sezeryana gircez carsambaydi önce bi gün öne aldi doktorum..
Heycanliyim beni neler bekliycek bilmiyorum biraz panik oldum. Bebegime iyi baka bilcem mi sütüm gelir mi emer mi uyur mu...bebekli günler nasil gececek acaba yeni bir dönem biraz panikledim acikcasi sag salim gelsinler insallah bebislerimiz .. benim gibi böyle panik yapan varmi yoksa ben mi abartiyom

Cnm bizm haftamiz doldu ama iki gundur emzirebiliyorm meme ucum olmadigi icin uzun cabalar sonucnda basardk ama her meme aldignda agliyorm agridan kanioda meme ucum krem kullaniyorm sicak su yapiyorm fayda etmio sende agriboluo mu

Ben hep yanimda tutuyorum kremi her emzirmeden sonra kremi surup kalkani koyuyorum. Lansinoh kremi emzirme oncesi temizlemeye gerek yok ama ben yine de bezle sildiriyorum. Cok rahatlatiyor. Ilk gun kullanmadim ertesi gun kanamaya baslamislardi

Canım çok sevindim maşallah bebişine

Kızlar merhabalar benım kızım erken gelmeye karar verdi Doğum yapmış annelere sorum olacak. Hastanede uyardılar bizi erken Doğum olduğu için kan şekeri düşebilir uzun süre uyumasın diye ama aksi gibi benimki de çok uyuyor. Dün gece ne yaptıysam uyandıramadım artık dört saati geçiyordu mecbur kaldım sütümü sağıp şırıngayla verdim. Emziremeyince üzülüyor insan böyle bi şey yaşayan var mıdır

Canım bi doktor kontrolünden geçir istersen. Uyandıramıyorsan hafif sarılık olabilir.benim kız öyle olmuştu

Ben de aynı durumdayım canım. Haftanı bi doldur bakalım belki sancıyla beraber iner belki dedi. Yürüyüş yap dedi. 39+5 teki kontrolümde tekrar çatı muayenesi yaptı. İnmemiş. Bekledikçe kilosu da artıyor diyerek pazartesiye sezaryen için gün verdi. Suni sancı işe yaramaz dedi bana da. Sağlıkla doğsunlar da sezaryen ya da normal farketmez artık :) doktoruma güveniyorum sezaryen yanlısı değil. Sezaryen dediyse hakketen normal doğum risklidir diye düşünüyorum

Ikimizin de durumlar ayni desene. Pazartesi tekrar haberleselim o zaman canim

Aman ha canim dikkat et. Arkadasim erken dogum yapmadi 38 doldurmistu. Evindeydi de. Gecen hafta uzun suredir uyudugnu farketmisler, uyuyor die cok ustnde durmamslar.meger tam ememedgni farketmemisler. Kan sekeri dustgu icin bayilmis bebek. Uyandiramayipda minik kolu dusunce anlamislar .. Hastaneye gtmsler hemen.Hic bir sknti yok sukur cok panik yapmislar haliyle , bilemiyoruz ki dikkat etmek lazim

Arkaaslar iyi aksamlar... ubugunki kontrolde plesantamin yaslandigini ve suyumun sinirda oldugunu ogrendim..baska dr a da gitmedim .
Drm pazartesi epdurele alicak ...hersyim hazir cok sukur ki..ama korkuyrm sanirim sut gelmezse diye varmi tavsiyeleriniZ...DUALARINZI BEKLIYRZ ..bebeklerimiz saglikla kucagimizda olsunlar...

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Allah kolaylıkla doğumu nasip etsin. Hangi şekilde olursa olsun. Benim muayeneyi de çarşamba günü yapacak. Daha hiç muayene etmedi. Pozisyon alırsa o zamana kadar alır, almazsa bebeği riske atamam dedi. Bi hafta daha da beklersek 4 kiloyu geçecek dedi. Öyle işte. Hayal ettiğim gibi olmayınca üzüldüm biraz ama hep hayırlısı dedim tabi!i. Teşekkür ederim cevap icin

bizimde haftaya carsamba icin gun verdi sezeryan icin, carsamba kontrolumuz var yine erkenede alabilir bende cok heyecanliyim bebegime bakabilecekmiyim sutum yetermi acaba diye herseyi dusunur oldum simdiden.saglikla kavusalimda canim Allah yardim eder elbet

Duş al banyoda masaj yap. Süt birikmiş olabilir. Eğer hiç geçmezse doktoruna bir danis istersen. Genelde sütten dolayı bezeler oluşuyor ama doktora sormakta fayda var. Bende de olmuştu doktor suttendir demişti.
Sanki sutumun yerine yenisi gelmio gibi baya kuculdu ve ici bos gibi ilk gunler gibi dolup agirlasmio

Artk aglamaktan helak oldum ya sutum de yerine gelmio sanki gpguslerm baya bosaldi. Kremleri gunde belki 10 defa deniyorm cnm birqz yumusatio ama agriyi azaltmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…