2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dinlenince gecti cnm dedigin gibi normal bisy sanirim bnde hareket etmeye yurumeye calisiyorum cnku hareketsiz kalnca otrup kalkrken bile canm aciyor iyice hamliyorum bide normal dogm istiyorum bisey olmazsa o yuzden yuruyorm harekt etmek dogumu kolaylastryomus

Bide son haftalara dogru bebegin yeri azaldigindan hareketleri azalir diye okudum yorumlardan faln bu dogru mu acaba yada dogum yaklasincami boyle oluyor acaba bnm bebek hic durmuyor nerdeyse bazen icim bi tuhaf oluyor boyle yuvarlaniyor gibi oluyor bnde herlde artk skldi diyorum:)

altını aç cnm anında uyanıolar

merhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
ben yaşadım atlattm şükür. en başta moralini yüksek tut. protein ağırlıklı beslen erken doğum riskine karşı bebek kilo alsn. kesinlikle bol su iç. carfrlarda havuç suyu ve hndistan cevizi suyu var onlardan iç. bol bol meyvesuyu iç. ve sürekli dinlen. güç efor sarfetme. ben bı şekilde atlattm

erken haftalardamı yasamısın ?

Iyi aksamlar bayanlar allah izin verirse carsamba gunu yavruma kavusacam.nedenini bilmiyorum ama kimsenin hastaneye gelmesini istemiyorum.sadece esimin ailesi ve benim ailem olsun istiyorum. Esimin ailesi yasadigim sehirde benima ise akrabaarim sehir disinda tek telefonla hepsi gelir bende eve gecince eve gelirler daha rahat ederiz diye sdogum yapacagimi soylemedim.

Ama esimin aktabalarindan biri duymus kalkmis beni ariyor biz yabancimiyiz bizden sakliyorsun diyor.sen yabanci degilsinde benim akrabam mi yabanci onlar alinmiyor da sen tiriplere giriyorsun.durduk yere sinirlerimi bozdu.

Kızlar sabah 8 de sezaryene girdim. Spinal anestezi oldum. Bir önceki gece 1-2 saat zor uyudum stresten. Ama gerçekten korkulacak birşey yokmuş. Ameliyatta bu muymuş bilsem uyurdum dedim :) tabi ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç. Ama katlanıyorum. Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Çok şükür bu günleri yaşatana... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

gozun aydin canim masallah ikinizede darisi basimiza artik benimde yarin son gecem carsamba sabah 8 de yatis yapilacak spinal olacak bizimde bende stresliyim simdiden :)

Ay okurken mest oldum su son bi hafta gecsin benimde oglusum yanimda uyusun.Allah anali babali buyutsun ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…