- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.581
Gözünaydın canım maşallah sizeKızlar sabah 8 de sezaryene girdim. Spinal anestezi oldum. Bir önceki gece 1-2 saat zor uyudum stresten. Ama gerçekten korkulacak birşey yokmuş. Ameliyatta bu muymuş bilsem uyurdum dedim :) tabi ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç. Ama katlanıyorum.Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Çok şükür bu günleri yaşatana... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
Sende mi ya ben ne zamannnnKizlar sancim var insallah bu sefer dogum sancisidir
Kızlar sabah 8 de sezaryene girdim. Spinal anestezi oldum. Bir önceki gece 1-2 saat zor uyudum stresten. Ama gerçekten korkulacak birşey yokmuş. Ameliyatta bu muymuş bilsem uyurdum dedim :) tabi ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç. Ama katlanıyorum.Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Çok şükür bu günleri yaşatana... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
Kizlar bende sabah sezeryana girdim epidural oldum bebegimin ilk sesini duymak tarif edilemez bi duygu suan yanimda sutum az gelio ama mememden hic ayrilmak istemiyor sezeryan sonrasi biraz zor oldu ayaga kaldirma yurutmevama simdi cok iyiyim bu arada 39 hafta 3960 dogdu
Malesef degilmisSende mi ya ben ne zamannnn
Kizlar bende sabah sezeryana girdim epidural oldum bebegimin ilk sesini duymak tarif edilemez bi duygu suan yanimda sutum az gelio ama mememden hic ayrilmak istemiyor sezeryan sonrasi biraz zor oldu ayaga kaldirma yurutmevama simdi cok iyiyim bu arada 39 hafta 3960 dogdu
canim sen doğurdun mu seni merak ediyordum:)Yesammm sagol canim benim insallah
Tez zamanda sen de bebeğine kavusursun umarım
Cok sinir bozucu bir durum. Ben de basima gelir diye tahmin ediyordum. Kayinvalidem her seyi yonetme hastasi. Planini yapti dogumda ve lohusalikta annemin yanimda olmasini degil ille kendi olmasini istiyordu bir sey demiyordu ama.yaptigi katakullilerden anlasiliyordu. Annemle ben de bir sey demedik madem cok hevesli gelsin dursun diye. Kadinin benim aileme gicikligi var. Ben de simdiden kara kara lohusaligimi dusunuyordum bu yuzden. Ama malesef bir saglik problemi yuzunden gelemiyor. Uzuldum yine hayati bir sey degil ama agrisi var sonucta. Ama iste Allah katakulli yapinca firsat vermiyor.Merhabalar arkadaşlar, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğum yapacaklara allah kolaylık versin..
Ben 11gün önce spinal doğum yaptım, öncelikle rahat olun çok zor değilmiş, sadece benim ameliyatta biraz midem bulandı ama sonrası çok daha kolaydı....
Sadece şu an çok moralim bozuk, eşimin ailesi gereksiz alınganlıklar yaptı, doğum sonrası bebek kontrolümüzde k.validemle tartıştık, sonra tartışma eve kadar geldi...eşimin desteğini bir An bile hissetmedim. Babalık izni boyunca her gün bile bahaneyle dışarı çıktı, belki bir kısmı gerekliydi ama kısa sürede halledebileceği işlerini uzattı..ki buda ailesinin gerginliğin den kaynaklıydı.... Hayatımdaki en özel anlarımdan biri de böyle geçti ve canım çok sıkkın...ailesini geçtiim, eşimden de uzaklaştım, aynı evde dahi durmak istemiyorum... Her gün tek kaldığım bi ara en az yarım saat kendi kendime ağlıyorum ... Her şey geçecek ve sadece bebeğinizl siz kalacaksınız...doğum yapacak arkadaşlarım, etrafınızda negatif enerji aldığınız kim varsa uzak tutun, ister ananız ister dananız...o özel anı bir daha yaşayamayacaksınız ve sonrasında kendinize kızmayın
Kavuştum canım, nazlı çıktı biraz, gelesi yoktu ama cok şükür saglikla geldi :)canim sen doğurdun mu seni merak ediyordum:)
umutcuk gelmiş nihayet rabbim analı babalı büyütsün inş:)
Merhabalar arkadaşlar, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğum yapacaklara allah kolaylık versin..
Ben 11gün önce spinal doğum yaptım, öncelikle rahat olun çok zor değilmiş, sadece benim ameliyatta biraz midem bulandı ama sonrası çok daha kolaydı....
Sadece şu an çok moralim bozuk, eşimin ailesi gereksiz alınganlıklar yaptı, doğum sonrası bebek kontrolümüzde k.validemle tartıştık, sonra tartışma eve kadar geldi...eşimin desteğini bir An bile hissetmedim. Babalık izni boyunca her gün bile bahaneyle dışarı çıktı, belki bir kısmı gerekliydi ama kısa sürede halledebileceği işlerini uzattı..ki buda ailesinin gerginliğin den kaynaklıydı.... Hayatımdaki en özel anlarımdan biri de böyle geçti ve canım çok sıkkın...ailesini geçtiim, eşimden de uzaklaştım, aynı evde dahi durmak istemiyorum... Her gün tek kaldığım bi ara en az yarım saat kendi kendime ağlıyorum ... Her şey geçecek ve sadece bebeğinizl siz kalacaksınız...doğum yapacak arkadaşlarım, etrafınızda negatif enerji aldığınız kim varsa uzak tutun, ister ananız ister dananız...o özel anı bir daha yaşayamayacaksınız ve sonrasında kendinize kızmayın
Kızlar merhabalar benim minik hastalandı ya tecrübeli anneler yapabileceğim birşey var mı yardımlarınızı bekliyorum önce ben hastalandım. Boğazım yandı burnum aktı derken. Maske falan kullanmama rağme dün öğlenden beri kızım da nefes alırken tıkanıyor arada öksürüyor genzi hışır hışır sürekli genzi tıkanınca birer damla süt damlatıyorum ama daha çabuk iyileşmesi için yapabileceğim bişey var mı sık emzireyim diyorum ama sanırım halsizliği var ki uyanmıyor bir türlü. Şimdi bile başında bekliyorum ağlıcam artık ya
GöZün aydınPrensesimizzzz geldii çok şukur kızlar korktuğum gibi hiç olmadı sabırlı olun yetiyoo
Ayy heycanlandım senin adına ama malesef yalancı sancıymış en yakın zamanda biz ve bizim gibi bekleyen herkes bebeklerine kavuşurlar inşallahKizlar sancim var insallah bu sefer dogum sancisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?