2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gözünaydın canım maşallah size o mis kokusu tüm acılarını ağrılarını unutturuyor darısı bekleyen arkadaşlarımıza inş.

Hayırlı olsun gözün aydın kolay geçmesine sevindim.. Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün
Maşallah tosuncuk gibi doğmuş..Sütünün gelmesine de çok sevindim, bol sütün olsun yavrunun rızkı bol olsun..
darısı bizim başımıza, ben de epidural olacağım

Oyy masallah tam bir tosuncuk dünyaya geldi desene, rabbim sağlıklı bol sütlü günler nasip etsin :)

Merhabalar arkadaşlar, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğum yapacaklara allah kolaylık versin..
Ben 11gün önce spinal doğum yaptım, öncelikle rahat olun çok zor değilmiş, sadece benim ameliyatta biraz midem bulandı ama sonrası çok daha kolaydı....
Sadece şu an çok moralim bozuk, eşimin ailesi gereksiz alınganlıklar yaptı, doğum sonrası bebek kontrolümüzde k.validemle tartıştık, sonra tartışma eve kadar geldi...eşimin desteğini bir An bile hissetmedim. Babalık izni boyunca her gün bile bahaneyle dışarı çıktı, belki bir kısmı gerekliydi ama kısa sürede halledebileceği işlerini uzattı..ki buda ailesinin gerginliğin den kaynaklıydı.... Hayatımdaki en özel anlarımdan biri de böyle geçti ve canım çok sıkkın...ailesini geçtiim, eşimden de uzaklaştım, aynı evde dahi durmak istemiyorum... Her gün tek kaldığım bi ara en az yarım saat kendi kendime ağlıyorum ... Her şey geçecek ve sadece bebeğinizl siz kalacaksınız...doğum yapacak arkadaşlarım, etrafınızda negatif enerji aldığınız kim varsa uzak tutun, ister ananız ister dananız...o özel anı bir daha yaşayamayacaksınız ve sonrasında kendinize kızmayın

Cok sinir bozucu bir durum. Ben de basima gelir diye tahmin ediyordum. Kayinvalidem her seyi yonetme hastasi. Planini yapti dogumda ve lohusalikta annemin yanimda olmasini degil ille kendi olmasini istiyordu bir sey demiyordu ama.yaptigi katakullilerden anlasiliyordu. Annemle ben de bir sey demedik madem cok hevesli gelsin dursun diye. Kadinin benim aileme gicikligi var. Ben de simdiden kara kara lohusaligimi dusunuyordum bu yuzden. Ama malesef bir saglik problemi yuzunden gelemiyor. Uzuldum yine hayati bir sey degil ama agrisi var sonucta. Ama iste Allah katakulli yapinca firsat vermiyor.

Kendini üzme. Bebeğinle ilgilen... bu günlerde geçecek yapan yaptığıyla kalacak.
Gün gelir devran döner

Kızlar merhabalar benim minik hastalandı ya tecrübeli anneler yapabileceğim birşey var mı yardımlarınızı bekliyorum önce ben hastalandım. Boğazım yandı burnum aktı derken. Maske falan kullanmama rağme dün öğlenden beri kızım da nefes alırken tıkanıyor arada öksürüyor genzi hışır hışır sürekli genzi tıkanınca birer damla süt damlatıyorum ama daha çabuk iyileşmesi için yapabileceğim bişey var mı sık emzireyim diyorum ama sanırım halsizliği var ki uyanmıyor bir türlü. Şimdi bile başında bekliyorum ağlıcam artık ya

İlk üç ay bebek hastalandığında direk doktora götürmeniz gerekiyor

Kizlar arada sizide takip ediyorum başima gelecekleri bilmek hosuma gidiyor:) doğum yapanlara bol sütlü dogum yapacak olanlara bir avazda doğum diliyorum bugun cati muayenesi oldum agrili oldu kastım tabi birazda doktor catida darlik var bebegin kafasida 10 gun onde ama normal dogum deneyelim dedi boyle olupta normal yapan varmi aranızda cok istiyorum normal bi cesaret olur diye soru-yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…