Merhabalar arkadaşlar, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğum yapacaklara allah kolaylık versin..
Ben 11gün önce spinal doğum yaptım, öncelikle rahat olun çok zor değilmiş, sadece benim ameliyatta biraz midem bulandı ama sonrası çok daha kolaydı....
Sadece şu an çok moralim bozuk, eşimin ailesi gereksiz alınganlıklar yaptı, doğum sonrası bebek kontrolümüzde k.validemle tartıştık, sonra tartışma eve kadar geldi...eşimin desteğini bir An bile hissetmedim. Babalık izni boyunca her gün bile bahaneyle dışarı çıktı, belki bir kısmı gerekliydi ama kısa sürede halledebileceği işlerini uzattı..ki buda ailesinin gerginliğin den kaynaklıydı.... Hayatımdaki en özel anlarımdan biri de böyle geçti ve canım çok sıkkın...ailesini geçtiim, eşimden de uzaklaştım, aynı evde dahi durmak istemiyorum... Her gün tek kaldığım bi ara en az yarım saat kendi kendime ağlıyorum ... Her şey geçecek ve sadece bebeğinizl siz kalacaksınız...doğum yapacak arkadaşlarım, etrafınızda negatif enerji aldığınız kim varsa uzak tutun, ister ananız ister dananız...o özel anı bir daha yaşayamayacaksınız ve sonrasında kendinize kızmayın