2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım tebrik ederim, sonunda gelmiş nazlı oğluşun. Benim oğlan da dünden beri bana sinyal yolluyor geliyorum diye ama henüz kavuşmadık. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüsün yavrun.
Sagol canım, sinyal vermesi iyi bi şey demek ki gelmek istiyor. Gelmek istemeyeni dogurmak daha zor bence :)
Kolaylıklar diliyorum dogumunda
Canım gözün aydın, sağlıkla büyütün kuzunuzu. Biz de o haftaya doğru yol alıyoruz:)
Epidural ıkınmayı zorlaştırabiliyo diyorlar, sen öyle bir durum ysşadın mı?
Epidural sadece ağrıyı kesiyor (bulan cennetlik bence), kasılmalar ve ıkınma hissini hissediyorsun. Sadece sanci cekmiyorsun. Bir de mesela sürekli açıklığına bakıyorlar, onlari da sadece dokunduklarini hissediyorsun
Sen çok korkuyordun normal dogumdan ama başardın işte ne güzel :)

Ben bu durumu 41'te yaşadım, 39 bence de erken ama kanala girmeyecekse de girmiyor ben bunu anladım. Suni sancı ile başlatıldı bizim dogum da ona ragmen direniyordu inmemek icin. Seninki belki iner bence bekle 39 erken.

Canım ne yaptın ? Doğum gerçekleşti mi ?

Kızlar 00.15te normal doğumla kızımı kucagima aldım cok şükür. İkimiz de iyiyiz. Açılma cok iyi oldu. Suni sancı almadım. Kendi sancılarım geldi hemen. 6 cme kadar açılınca epidural istedim. 8 cme kadar hic birsey hissetmeden açılma oldu. Sonra epidural az gelmeye başlayınca sancıları daha net hissetmeye başladım. Epiduralin dozunu arttırdılar. O zaman biraz rahatladım. 10cm açılma olunca artık yavastan ittir demeye basladi ebe. Ama benim ittirme kısmı yaklaşık 3 saat surdu açılma iyiydi son kısmı baya yordu beni.. Allah gucunu veriyormuş gercekten ama. Bebegim gelince ne agri, ne sizi kaldı. Allahım hepinizin yardımcısı olsun. Bu arada dikisim de var. Hersey gececek insallah

Canım gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah.

Merhaba anneler çoğunuz anne oldunuz hayırlı olsun . Allah sağlığınızı neşenizi eksik etmesin..
Benim bir sorum olacaktı. Doktorum son ayda kafa ve bacak yapısının haftasından önde olduğunu, karın çevresininde haftasından geride olduğunu söyledi. Suyunda da azalma oldu.

Aranızda böyle durumda olup doğum yapan oldumu ?

bende de o korku başladı.. ya dışarda yolda izde suyum gelirse diye korkuyorum.. tek ben değilmişim :)

Saat 12 itibariyle 40 ım doldu. Yavrum kanalda değil bekliyoruz hala bakalım. Doktorumun sezaryen için sınırı ne bilmiyorum. Bakalım, güzel olsun hepimiz için

Canım takvimin de bitmiş.Hayırlı olsun. Bizim kuzular nazlı çıktı o kadar beklettiler ki alıştılar herhalde bekletmeye..
hayırlısı olsun hakkında , oğluşunun gelmesi çok yakınlaştı..sen de iyice sabırsızlaşmışsındır

bnmde aynen öyleydi.karın hep 1 hfta gerideydi. hiç bir skntı olmadı. su az oldgu için sürekli kontrol altndaydım ve 36.haftada doğdu. hiç bi skntı olmadı şükür.

SAglıkla büyüt bebeğini.. gözün aydın

Yeni anneler mrb normal dogum yaptim bugun 5.gun ilk iki gun sonrasi kanamam cok azaldi adetin son günleri gibi simdi bitti bitecek durumunda normalmiki.ve kizim emdigi zamn fazla 15 dk.emiyo o surectede dinlene dinlene hafif sariligi var dedi dr.cok emzir ama zor uyanip az emiyo ne yapacağım bilmiyorum

Erkek anneleri bebisleri kacinci haftada dogurdunuz acaba? Benimkinin gelmeye hic niyeti yok.. ne sanci var ne acilma
Ayyyy ya aslnda normaliz biz. Ama cevremzde okadar cok 37_ 38 de dogum yapan var ki, sendr benim gbi erkenden ayaklanmisin buyuzden anlasilan:) ha onlarda normal 38 39 40 41 .... Artik gelecegi zamanlar. Suan herkes etrafmda dior ki; amaannn erkek 41 i gorur... Haydaaa dedim annem de oyuzden yanima gelemedi, daha gelmez o diyor:) ne sanciiii, ne agriiii, ne acilmaa, :) bravo oglummmm bravoooo:)

kizlar carsamba dogum yapacagim dun gece evde sular kesildi carsamba gunu gece gelecekmis arizadan dolayi.
ne kadar sanssiz bir insanim yarin annemler gelecek onlara hazirlik yapacaktim hem dogum oncesi evimi temizleyecektim son kez .birde banyo yapmam lazim bu kadar isi nasil yetistiririm bilmiyorum dogum tarihini ilerimi aldirsam bilmiyorum elim ayagima dolasacak boylede

Ayy bi gün daha durur sanırım takvim:)
Sabırsızlık ki hem de nasıl canım. Gece daralmaları mahvetti beni. Dr um Çarşamba pazar arası yokmuş ona cAnım sıkıldı iyice. Doğurasım da gitti
Sen nasılsın yolunda mı her şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…