- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.521
Kızlarrrr benim suyum geldi. Tıpkı filmlerdeki gibi oldu yaa. Cok fazla su geldi. Hemen apar topar hastaneye geldik. Nstye bağladılar simdi. Ama sancim yok ya. Dualarınızı bekliyorum. Sancı yoksa nasıl olacak bu is? S
Sagol canım, sinyal vermesi iyi bi şey demek ki gelmek istiyor. Gelmek istemeyeni dogurmak daha zor bence :)Canım tebrik ederim, sonunda gelmiş nazlı oğluşun. Benim oğlan da dünden beri bana sinyal yolluyor geliyorum diye ama henüz kavuşmadık. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüsün yavrun.
Epidural sadece ağrıyı kesiyor (bulan cennetlik bence), kasılmalar ve ıkınma hissini hissediyorsun. Sadece sanci cekmiyorsun. Bir de mesela sürekli açıklığına bakıyorlar, onlari da sadece dokunduklarini hissediyorsunCanım gözün aydın, sağlıkla büyütün kuzunuzu. Biz de o haftaya doğru yol alıyoruz:)
Epidural ıkınmayı zorlaştırabiliyo diyorlar, sen öyle bir durum ysşadın mı?
Sen çok korkuyordun normal dogumdan ama başardın işte ne güzel :)Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün epidural diye gitmiştim bende ama doktorum risk almak istemedi normal dogum oldu öyle yada böyle geçiyo cok şükür Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Ben bu durumu 41'te yaşadım, 39 bence de erken ama kanala girmeyecekse de girmiyor ben bunu anladım. Suni sancı ile başlatıldı bizim dogum da ona ragmen direniyordu inmemek icin. Seninki belki iner bence bekle 39 erken.Kızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş
Canım ne yaptın ? Doğum gerçekleşti mi ?
Sonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Normal dogum yapmayı düşünüp epidural alsam mı diye tereddutlu olanlar vardı, bilmiyorum dogum yaptılar mı ama diyeceğim şudur ki: Epidural candır :)
Son olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun
Hahahha ayy uazik adamlara:) aynen aynen.. Bende deliksiz uyuyorum.sagdan sola donerken uyaniorm sdc. Hatta yanima hasta kulodu aliyorum cantama. Disarlarda geziorum:) :) suyum falan gelirse diye :) masallah diyelim kendmze. :) benmde aynen, 40 a kadar yolu var dedi doktorum. Hadi bakalim hayirlisi:)
Saat 12 itibariyle 40 ım doldu. Yavrum kanalda değil bekliyoruz hala bakalım. Doktorumun sezaryen için sınırı ne bilmiyorum. Bakalım, güzel olsun hepimiz için
bnmde aynen öyleydi.karın hep 1 hfta gerideydi. hiç bir skntı olmadı. su az oldgu için sürekli kontrol altndaydım ve 36.haftada doğdu. hiç bi skntı olmadı şükür.Merhaba anneler çoğunuz anne oldunuz hayırlı olsun . Allah sağlığınızı neşenizi eksik etmesin..
Benim bir sorum olacaktı. Doktorum son ayda kafa ve bacak yapısının haftasından önde olduğunu, karın çevresininde haftasından geride olduğunu söyledi. Suyunda da azalma oldu.
Aranızda böyle durumda olup doğum yapan oldumu ?
Kızlar 00.15te normal doğumla kızımı kucagima aldım cok şükür. İkimiz de iyiyiz. Açılma cok iyi oldu. Suni sancı almadım. Kendi sancılarım geldi hemen. 6 cme kadar açılınca epidural istedim. 8 cme kadar hic birsey hissetmeden açılma oldu. Sonra epidural az gelmeye başlayınca sancıları daha net hissetmeye başladım. Epiduralin dozunu arttırdılar. O zaman biraz rahatladım. 10cm açılma olunca artık yavastan ittir demeye basladi ebe. Ama benim ittirme kısmı yaklaşık 3 saat surduaçılma iyiydi son kısmı baya yordu beni.. Allah gucunu veriyormuş gercekten ama. Bebegim gelince ne agri, ne sizi kaldı. Allahım hepinizin yardımcısı olsun. Bu arada dikisim de var. Hersey gececek insallah
Benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bizdeErkek anneleri bebisleri kacinci haftada dogurdunuz acaba? Benimkinin gelmeye hic niyeti yok.. ne sanci var ne acilma
Erkek anneleri bebisleri kacinci haftada dogurdunuz acaba? Benimkinin gelmeye hic niyeti yok.. ne sanci var ne acilma
bizimde carsamba sezeryan olacak kismetse.hic dogum belirtisi yok normal dogum olsaydi daha bekleyecektik sanirim bizde :)Erkek anneleri bebisleri kacinci haftada dogurdunuz acaba? Benimkinin gelmeye hic niyeti yok.. ne sanci var ne acilma
Ayy bi gün daha durur sanırım takvim:)Canım takvimin de bitmiş.Hayırlı olsun. Bizim kuzular nazlı çıktı o kadar beklettiler ki alıştılar herhalde bekletmeye..
hayırlısı olsun hakkında , oğluşunun gelmesi çok yakınlaştı..sen de iyice sabırsızlaşmışsındır
bizimde carsamba sezeryan olacak kismetse.hic dogum belirtisi yok normal dogum olsaydi daha bekleyecektik sanirim bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?