2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
40+3 deyim ama doğum beriltisi hic yox doğum başlamazsa carşanba suni sanci verilecek. Suni sanciyla doğum yapanlar başıma neler gelicek bilmek isdiyorum

Merhaba kizlar bnm ilk bebegim olacak tecrubeaisizm 37 haftalik olduk benm oglumun gelisimi 1 2 hafta falan onden gidiyor o yuzden erken olur mu acaba diye dusunuyorum nstlerde hic sanci cikmiyor ne zamn olur acaba dogum biraz korkuyorm suanlik sknti yok normal dogm gibi duruyor yorumlari okudum da ya bnmkide gelmezse diye dusundum bakalm artk hayrlisi

Canm benimkinin de gelişimi önde ama bu durum doğumu etkilemiyor malesef , doktorum çok iri olmazsa bebek normal doğum yaptırmaya çalışırım dedi bana

Merhaba öncelikle hayirli olsun Allah anali babali büyütsün... Ben sezeryanla dogum yaptim ama kanama arada kesiliyor bir kac gun sonra tekrar basliyor normalmis yani baslar yine.... ilk bebegim sarilik olmustu sütekli emzirdim cene altini ayaklarini kasidim uyandirmak icin oyle demislerdi...birde emzirirken serin olmali yani zibinla emziriyordum performansi artiyordu...

Doğum belirtisi Yok derken ? Günlerimiz aynı benim de Doğum belirtim Yok ama doktorum bu yüzden seZaryen olmalısın demedi ? Bebek ters mi?
ben kendim istedim sezeryani canim bazi sebeblerden dolayi.yoksa normal dogum pozisyonunda bebegim.normal yapacak olsam daha bekleyecek demek istedim sancim vs yok cunku henuz

40+3 deyim ama doğum beriltisi hic yox doğum başlamazsa carşanba suni sanci verilecek. Suni sanciyla doğum yapanlar başıma neler gelicek bilmek isdiyorum

Ben de dogum yapmadim daha ama bosver bazen cahillik iyidir. Hic bilmemek daha iyi Bi de herkesin dogumu farkli oluyor o yuzden. Gerci burda hep %90 guzel dogum hikayeleri okuduk :)

Canm benimkinin de gelişimi önde ama bu durum doğumu etkilemiyor malesef , doktorum çok iri olmazsa bebek normal doğum yaptırmaya çalışırım dedi bana
Iste bnde biraz ondan korkuyorum 36+3 te 3300 kg cikti cok kilolu olurda normal doguramzsam diye korkuyrm bakalm ins cok gec olmadan saglkli bir seklde dogar

o zaman miniğin inşallah doktorunu bekler
geceler zorlaştı evet.. ama şimdiden alıştırıyorlar gece uykusuzluklarına..
şimdi kontrolden geldim bebek 3100 gr olmuş. ama ultrasondan küçük doğabilir dedi.
bana da sezaryen tarihi verdi doktor haftaya salı..epidural önerdi..
kafa çapının geriliği 4 haftaya çıkmış o beni endişelendiriyor, inşallah kızım sağlıklı olur..

merhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
Tam haftasini hatrlamiyrm cnm ama bnmde bir ara doktor amniyon sivisi azalmis bol bol sivi tuket su ic ve dinlen dedi gunluk 2.5 3 lt su ic mutlaka ben oyle yaptm snra normale dondu

Tam haftasini hatrlamiyrm cnm ama bnmde bir ara doktor amniyon sivisi azalmis bol bol sivi tuket su ic ve dinlen dedi gunluk 2.5 3 lt su ic mutlaka ben oyle yaptm snra normale dondu

inşallah benim de öyle olur. doktoruma işyerinden izin alayıımmı rapor yazacakmısınız dedim, yorulmanla alakası yok dedi hiç anlamıyorum kime sorsam dinlen demiş doktoru

inşallah benim de öyle olur. doktoruma işyerinden izin alayıımmı rapor yazacakmısınız dedim, yorulmanla alakası yok dedi hiç anlamıyorum kime sorsam dinlen demiş doktoru
Banada dinlen dedi ama bnde pek dinlenemedim cnm calistim daha bugun son gun ise gittim yarn rapor alcm 37. Hafyamdym dinlenmeye degilde suya cok onem ver bol bol ic ben sık wc ye gidyom diye bi ara birakmistm o zamn oldu havalarda isiniyor 3 lt mutlaka ic ins duzelecektr

çok teşekkürler inşallah sağlıklı bir doğm geçirirsin

Kizlar bugun isten gelirken yurudum bi yarm saat kadar cok yavas degldi adim attikca alt tarfta batma gibi bicak saplanr gibi biseyler oldu smdi evdeym hala devam ediyor bu zamana kadar hic olmamisti fazla mi yordm kendimi acaba normal mi boyle olmasi ayni seyi yasayan var mi

Canım o bende de birkaç haftadir oluyor, tabi yürüdükten sonra falan artıyor, doktoruma demiştim normal demişti, yürüme falan da dememişti o nedenle ben hareketlerimi kisitlamadim, birde artık 37.hafta bitti ya, bebek yerleşsin diye daha çok yürümeye çalışıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…