- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.021
Valla emzirirken zayıfladım diyolar da bizde pek geçerli olmuyo sanırsam 6 aylık olunca bebeğin başlarsın canım ben oyle yapacağım 7 kilo fazlam varKizlar daha erken ama şu tarih diye kafama koymazsam zayiflayamam hangi ayda diyet ve spora baslasam siz ne dusunuyorsunuz
Ben sling aldım, elimden geldiğince kullanmaya çalışıyorum ama bizimki sanki sevemedi bi türlü. Sözde sıkı sıkı olmayı severlermis, bizimkisi hareketleri kısıtlanıyor diye veryansın ağlıyor içine girince. Cok mutlu olduğu bi anda koymam lazım ki anca oyle :) çok istiyorum aslında içinde dursun ben de işime gücüme bakayım. Cocuğuna bağlı sanırım bu işler :)Sling ya da kanguru kullanan var mi aranizda
Aslinda bunun icin sordum benimki de sevmediBen sling aldım, elimden geldiğince kullanmaya çalışıyorum ama bizimki sanki sevemedi bi türlü. Sözde sıkı sıkı olmayı severlermis, bizimkisi hareketleri kısıtlanıyor diye veryansın ağlıyor içine girince. Cok mutlu olduğu bi anda koymam lazım ki anca oyle :) çok istiyorum aslında içinde dursun ben de işime gücüme bakayım. Cocuğuna bağlı sanırım bu işler :)
Neden 7 kiloKanguru için 7 kg olmasını bekliyorum
Acaba ilk doğdukları zamandan başlayıp alıştırmak mı lazımdı diye düşünmüyor değilim.Aslinda bunun icin sordum benimki de sevmedi
8 yaşında bir kızım var ona yaptırdım şimdi oğluma da yaptıracağım çok önemli bi aşı çok kolay bulaşabilen tehlikeli bir hastalık çünküKızlar rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Az önce başka bi yerde bu hastalıktan ölen bebek duydum çok etkilendim eşimde devlet karşılamıyorsa bi sıkıntı mı yaratır acaba diye beni huylandırdı fikirleriniz nelerdir?
emziriyorum cnm.doktor emzirebilirsin dedi.kortizonu aldiktan 4 saat sonra emzir dedi.80 mg dan basladim.ilacima.40 mg olunca 4 saat beklemene grek yok dedi.benim tabi pek icime sinmediginden ilaci ictikten sonra 4,6 saat icinde sutumu komple sagip atiyorum.yeni gelen sutle besliyorm ama tabi ilacimdan 7,8 saat sonra icmis oluyor.mama veriyorum aralarda .ama gece sutlerimi saklamayi dusujuyorym sonucta ilac alimimin ustunden 20,24 saat gecmis oluyor.ayrica biraz da depoladim ilac almadan evvel.emmeyi unutmasin diye mama yedirdikten sonra emziriyorum hem az maruz kaliyorSutunu sag canim. Arkadasin dedigi gibi mamayi kesinlikle biberonla verme. Memeye donmen cok zor olur. Meme ucuna benzeyen biberonlar da kesinlikle tuzak. Alistirma bardagi alip onunla mama verebilirsin. Cok gecmis olsun
Yeni doğan aparatını çok sağlıklı bulmadım momfort baby için geçerli tabi :)Neden 7 kilo
Vermiyorum. Evet emzik iyi bisey degil. Biraktirmaya çalışmalisinArkadaslar Bugun doktora gittik bebegım uyuyordu uyandı ağlamaya başladı bende hemen emziğini verdim yanağını okşadım sakinleştirdim doktor dedıkı ooo emziğe iyi alışmış emzik iyi bişey degıl verme dedi.bende o an soramadım.neden öyle dedi acaba siz bebeğinize emzik verıyormusunuZ.benım bebegım emzikle uyuyor sonra çıkarıyor zaten i.neyapmalıyım bilemedim
Yeni doğan aparatını çok sağlıklı bulmadım momfort baby için geçerli tabi :)
Cok gecmis olsun. Allah kizina da sana da acil sifalar versin insallah. Belliki yasadiginiz zorluklar tum aileyi etkilemis. Fayda eder mi bilmiyorum ama annen ve esinle hislerini konussan. Sonucta sana yardimci olmak icin ordalar bunu hatirlasalar iyi olur sanki. Gercekten saglik hayat meselesi olan seylerin disindakileri takip da kendi yukunu artirma bence. Allah kolaylik ve sabir versinne guzelmis boyle yargilanmadan dinlenmek.annem surekli kizim.dogdugundan beri klimalara karsi izmir yniyor sicaktan nemden.neymis esimden ayri salonda yerde yaticakmisim.klimayi degil balkon kapisini acip oyle uyucakmisim.ve de surekli halde yazin bebek bakmak korumak zor deyip duruyor en son dayanamadim.ne yapayim icime sokayim.ocak ayinda dogurayim.dedim.artik geldiler.esim desen o da alem surekli beni strese sokuyor her yaptigim hareket soyledigim soze elestiriyor gerci hmile kaldigimdan beridir boyle canimdan bezdirdi beni.anneme de surekli kiziyor tabi ona bisey diyemediginden bana sariyor.sastim kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?