2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim bende ailemle olmak istiyorum ama doktor hamilelik boyunca otobus yolculuğunu önermiyorum dedi.. 12 saat bide doğudayız biz gurbette daha Bi zor okuyo hersey

Canim bende ailemle olmak istiyorum ama doktor hamilelik boyunca otobus yolculuğunu önermiyorum dedi.. 12 saat bide doğudayız biz gurbette daha Bi zor okuyo hersey
Hmmolsun yine yanlız degilsin kuzunla konuş kucagına alacagın günü düşün stres üzüntü yasak bize canım benim

Allah razı olsun Can'ım vala iyi ki burası var hepten yalnız hissedecektim kendimi
Valla ben yakın olsamda evde bize ihtiyacı olan eşimiz var o yüzden hiç gelip kalamadım daha bu ilk canım benimde.yoksa bende akşama kadar yatıp odalar arası gezintiye çıkıyorum eşim gelene kadar :) burası cidden iyiki var çevrede birine sorulmuyor saçma sapan çokbilmişlik yapıyorlar.burda hepimiz aynı durumdayız anlıyoruz halimizden:)nisan mayıs ayına bebek doldurcaz İnşallah

Insaallah canım benimmmm

Ay insallah Can'ım hayirlisiyla gelsin o guzel gunler

Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim
Bende öyleyim şimdi hastaneden geliyorum 3 gündür geçmedi hiç bişey vermedi ateşin çıkarsa gel dedi bir bardaktan fazla bitki çayı içme dinlen dedi

Ay bende atlatırım inşallah ya

Ya çok hoşsun :) :)

Selam kizlaaar, bende araniza katildim 6 haftalik melegimle birlikte mayis annesi adayiyimmm Herkese saglikli gebelik diliyorum, bebislerimizide saglikla kucagimiza alalim insalllah

Hoşgeldin gözün aydın canım

Kimselere anne diyemez. yataktan kalkamıyorum burda açim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim

Yaa koptum hasta hasta çok iyi geldii

Kızlar randevum vardı bugün çok şükür kalp atışlarını gördük . Ama dinletmedi bende ısrar etmedim okadar güzel gözüküyor ki . Çok şükür rahatladm
Gözünaydın canım kaç haftalık görünüyor ultrasonda

Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim
geçmiş olsun olsun canım.bende 10 gün çektim hala da ara ara öksürüğüm var

Selam kızlar. Az önce oksurmek zorunda kaldım bogazima Su kaçtı kasiklarim çok ağrıdı bişey olmusmudur tutamadım kendimi mecbur oksurdum((

Selam kızlar. Az önce oksurmek zorunda kaldım bogazima Su kaçtı kasiklarim çok ağrıdı bişey olmusmudur tutamadım kendimi mecbur oksurdum((
Banada geçen hapşırık tuttu aynı şekilde kaşığıma ağrı girdi geçti.bişey olmamıştır heralde benim bir hafta oldu kanama falan olurdu kanımca bişey olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…