2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım ya ben veremem ellere evladımı.. hele hele eşinin annesine anne derse yakarım hepsini..
Kimselere anne diyemez. yataktan kalkamıyorum burda açim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim

Sen de dünden razıymışın he.. çocuğu yaptın adama gerek kalmadı mı artık? Ver gitsin ozaman
biri söylese diye bekliyordum. doktor 10 gün kadar ilişki de yasak dedi zaten. biz onu çocuk doğana kadar sürdürebiliriz. ilkinde eşim benimle ilşkiye girememişti zaten beşinci aydan sonra. bu defa da farklı şeyler hissedeceğini düşünmüyorum

Kimselere anne diyemez. yataktan kullanıyorum burda acim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim
Beraber yolarız kız.. önce seninkini sonra benimkini birlikten güç doğar..kahvemi içtim şimdi falımı kapadım bakalım gerizekalı dünürler arkamızdan ne İşler çeviriyorlar

Bizi serbest bıraktı o konuda doktor. Romantik olmak şartıyla tabiki.ama gelde Gir ilişkiye ikimiz de tedirginiz bişey olcak diye..

Beraber yolarız kız.. önce seninkini sonra benimkini birlikten güç doğar..kahvemi içtim şimdi falımı kapadım bakalım gerizekalı dünürler arkamızdan ne İşler çeviriyorlar

Yolarız valla. Ezdirmeyiz çocuklarımızı. sırayla bir senin dünürü bir benim dünürü dinlene dinlene yolarız

Ay kızlar allah razı olsun emi sizden sıkıntı tasa kalmadı gülmekten arada böyle geyik muhabbeti yapmak lazımmış.

Olur olur nasip bu işler. Yok kız sen bebişime kötü davranmazsın kötü kaynana ışığı görmedim sende
Yok kız kıyar mıyım ben ikiside evlat olur? Ama kız olursa damat kayınpederden çeker azıcık. Kızım olursa baba zor verir gibime geliyor kocamın huyu aynı babam çünkü.babam baya zorlamıştı evlenmek için kocamı..

Cqnım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda daha saglıklı bi yavru nasip etsin.hiç üzülme sana eşine bişi olmasın hayorlı olsaydı bi zarar gelmezdi hayorlı değilmiş demekki Allah bilir belki sanada zarar vericekdi.belki daha çok büyüyüp o zaman kaynedicektin öle daha çok üzülürdün Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşallah
Hahahaa benimkide abartiyosun desede ustume gelmiyo o gun dedi ilk uc ay cok tehlikeliymis halbuki ben soylemistim demekki kendi okudu sonra diyo dikkat et sakin agir kaldirma bana soyle gerci oncede tasitmazdi ama yani :))
Yok üzerime hiç gelmez ama abartiyosun diyordu ben çok sinirlenincrhiç bi iş yaptırmıyor valla işten geliyor evimizi süpüyor çamaşır sepetini bile taşıtmıyor kocacım benimiyiki varlar
Denicez artik o halde sirayla. Bebe yagi benim vucudumu kurutuyo ya soyuluyo sonra. Bakalim ne deneyebiliriz dusunmek lazim
Doktprumuza danışmamız lazımmış ya
Canım kontrol olmadınmı ? Kanaman başlayınca? Amin İnşallah canım 24 yaşındayım..İnşallah senin yavrunada bi zarar gelmemiştir..

Ooh gözün aydın kuzum çifte mutluluk Allah ım daim etsin saglıkla alalım kucagımıza İnşallah

Mrb cnm senin sat ney?

Kızlar hic ii Değilim ne yesem çıkarıyorum artık gücüm kalmadı resmen eşimde evde Yok cok zor geciyo bu dönemlerim bilmediğim Bi şehirde tek başıma .aksamdan aksama görüşüyoruz eşimle üstüne hamilelik dayanamıyorum artık

Cok üzüldüm sizin adiniza, gecmis olsun. ( Tam olarak kac haftalikken lekelenme oldu? Lekelenmeden önce sanciniz vb varmiydi? Ben suan 6+0 haftalik hamileyim ama iste bu yüzden daha hic mi hic baglilik hissetmiyorum bebekle. Sanki hamile degilmisim gibi. Cok Garip. agrim sizim da yok.

Kuzum iyice kötü düşünüp bebeğinide etkiliyorsun.bende aynı sen gibi yanlızım akşamdan akşama eşimi görüyorum.bu ara baba evime geldim çok iyi geldi kafam dagılıyor.yanlızken yemek yenmior bile insanın içi almıyor kalabalıkta iyi yeniyor.bu çıkarmalar tatlı sorunlar inan bu sorunları yaşamak isteyen bi çok kardeşimiz var.sen ye az az.çıkarsa çıksın.gerekli besini alır vücudun..peynir ekmek yada sade ekmek bastıyor bulantıyo bunları dene istersen..Allah kolaylık verisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…