- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.761
Kimselere anne diyemez. yataktan kalkamıyorum burda açim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben benAynen canım ya ben veremem ellere evladımı.. hele hele eşinin annesine anne derse yakarım hepsini..
biri söylese diye bekliyordum.Sen de dünden razıymışın he.. çocuğu yaptın adama gerek kalmadı mı artık? Ver gitsin ozaman
Beraber yolarız kız.. önce seninkini sonra benimkini birlikten güç doğar..kahvemi içtim şimdi falımı kapadım bakalım gerizekalı dünürler arkamızdan ne İşler çeviriyorlarKimselere anne diyemez. yataktan kullanıyorum burda acim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim
Bizi serbest bıraktı o konuda doktor. Romantik olmak şartıyla tabiki.ama gelde Gir ilişkiye ikimiz de tedirginiz bişey olcak diye..biri söylese diye bekliyordum.doktor 10 gün kadar ilişki de yasak dedi zaten. biz onu çocuk doğana kadar sürdürebiliriz. ilkinde eşim benimle ilşkiye girememişti zaten beşinci aydan sonra. bu defa da farklı şeyler hissedeceğini düşünmüyorum
Beraber yolarız kız.. önce seninkini sonra benimkini birlikten güç doğar..kahvemi içtim şimdi falımı kapadım bakalım gerizekalı dünürler arkamızdan ne İşler çeviriyorlar
Kızzz böyle konuşuyoruz da dünya küçük dünür olmayalım ilerde bide.. dünürleri yolcaz derken birbirimizi yolarız allah muhafaza..Yolarız valla. Ezdirmeyiz çocuklarımızı. sırayla bir senin dünürü bir benim dünürü dinlene dinlene yolarız
Ay kızlar allah razı olsun emi sizden sıkıntı tasa kalmadı gülmekten arada böyle geyik muhabbeti yapmak lazımmış.
Demekki strestenmiş...kalk iki lokma bişey at ağzına açlıktan dönmesin şimdi de..Senden de razı olsun canım. Benim de başımın dönemsi sanki azaldı gibi
Kızzz böyle konuşuyoruz da dünya küçük dünür olmayalım ilerde bide.. dünürleri yolcaz derken birbirimizi yolarız allah muhafaza..
Yok kız kıyar mıyım ben ikiside evlat olur? Ama kız olursa damat kayınpederden çeker azıcık. Kızım olursa baba zor verir gibime geliyor kocamın huyu aynı babam çünkü.babam baya zorlamıştı evlenmek için kocamı..Olur olur nasip bu işler. Yok kız sen bebişime kötü davranmazsın kötü kaynana ışığı görmedim sende
Cqnım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda daha saglıklı bi yavru nasip etsin.hiç üzülme sana eşine bişi olmasın hayorlı olsaydı bi zarar gelmezdi hayorlı değilmiş demekki Allah bilir belki sanada zarar vericekdi.belki daha çok büyüyüp o zaman kaynedicektin öle daha çok üzülürdün Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşallahNormal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Yok üzerime hiç gelmez ama abartiyosun diyordu ben çok sinirlenincrHahahaa benimkide abartiyosun desede ustume gelmiyo o gun dedi ilk uc ay cok tehlikeliymis halbuki ben soylemistim demekki kendi okudu sonra diyo dikkat et sakin agir kaldirma bana soyle gerci oncede tasitmazdi ama yani :))
Doktprumuza danışmamız lazımmış yaDenicez artik o halde sirayla. Bebe yagi benim vucudumu kurutuyo ya soyuluyo sonra. Bakalim ne deneyebiliriz dusunmek lazim
Canım kontrol olmadınmı ? Kanaman başlayınca? Amin İnşallah canım 24 yaşındayım..İnşallah senin yavrunada bi zarar gelmemiştir..Ben umudumu kestim heralde benimki yok bayramdan beri kanamam var.Hamilelik belirtimde yok artik herseyin en iyisini Allah bilir deyip tevekül etmek lazim senin adina sevindim meyr_asende hamilelik belirtileri var saglikli kucaginiza alirsiniz ins herkez için bu dugam.Buarada kac yasindasin ?meyr_a
Ooh gözün aydın kuzum çifte mutlulukUrmicca @qiza Günaydin Sekerler ve Güzel Anne adaylari, şükürler olsun bu sabahki kontrolden cıktık. Artık gönül rahatlıgıyla İKİZ annesi oluyorum diyebilirim İki bebegimin de kalbi atiyor, o kadar tatli bir duygu ki anlatamam Yalniz ikiz oldugundan bir tanesi birazcık geriden geliyor ( aralarında yaklasık 1 hafta / 10 gün kadar fark var dedi doktorum) ama ilerleyen aylarda yoluna giriyormuş. Allahim isteyen herkese en güzelini nasip etsin insaallah. 3 Hafta sonra tekrar cagirdi / ense kalınlıklarına bakacakmıs... Sanırım ikili test bu oluyor.
Mrb cnm senin sat ney?ne miden bulanıyor ne göğsün şiş ne yapalım
şaka bi yana en güzeli bu. sorunsuz hamilelik. ye iç gez tadını çıkar. inan mide bulantısı baş dönmesi mide ağrısı mide ekşimesi felaket bişey.kafan kalkmıyor.elinden hiçbişey gelmiyor. hamileliğinden bişey anlamıyorsun.valla ben sabah bir kalkıyordum dağılmış vaziyette oluyordum. halil sezai gibiydi saçım başım
şükür edelim nazara gelmeyelim.
amin canım :)Hayırlı olsun canım Amin İnşallah saglıkla kavuşalım miniklerimize
Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Kuzum iyice kötü düşünüp bebeğinide etkiliyorsun.bende aynı sen gibi yanlızım akşamdan akşama eşimi görüyorum.bu ara baba evime geldim çok iyi geldi kafam dagılıyor.yanlızken yemek yenmior bile insanın içi almıyor kalabalıkta iyi yeniyor.bu çıkarmalar tatlı sorunlar inan bu sorunları yaşamak isteyen bi çok kardeşimiz var.sen ye az az.çıkarsa çıksın.gerekli besini alır vücudun..peynir ekmek yada sade ekmek bastıyor bulantıyo bunları dene istersen..Allah kolaylık verisnKızlar hic ii Değilim ne yesem çıkarıyorum artık gücüm kalmadı resmen eşimde evde Yok cok zor geciyo bu dönemlerim bilmediğim Bi şehirde tek başıma .aksamdan aksama görüşüyoruz eşimle üstüne hamilelik dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?