2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
767 değerde kese nasıl göründü şaşırdım

bendede sarı akıntı ve arada bel ağrısı oluyo ama dediin gibi test negatif çıkınca herşey bitti gibi geliyo
Ben gögüslerimde de aşırı hassasiyet olunca dayanamadım kanda baktırdım ama 2küsür çıktı ama dr daha çok erken olduğu için olsa dahi gözükmeyebileceği bat günü tekrarlatmamı istedi, üzülmem daha ilk aydan desem de ne yalan söyliyim üzüldüm çok

Canım ben carsamba gunu kan verdim 2200 cikti, tahmini doğum tarihi 2 mayıs olarak çıktı.. Seninki daha ufakmis, bence mayisin 10-15lerinde olabilir.. adet dongun duzenli mi? Yumurtladigin gunu biliyor musun..?? Ben ayni zamanda ates olcme yontemiyle yumurtlama gunumu tami tamina hesap ettim. Bende gec dollenme problemi var. Doktorum hayret etti tarihi dogru tahmin edince.. Uzulmee.. Kesen 4 mm olamaz ki.. Bu tarihlerde daha 1,5 mm olurmus. Susam kadarlar.. :)))) cok heyecan verici.. Benim 6 eylule randevum var. Rabbim
Nasip ederse kalp atisini duyacağız insAllah...

doktor demis canim bak erken diye daha 8 gun artabilir insallah

Bat ne zaman??

35 günde bir adet oluyorum ama düzenli değil adetim ya Bebek gözükmedi zaten sadece kese görülüyor dedi o kadar az önce tuvalete gittim leke geldi korktuğumuz basıma geldi sanırım

Aynen cnm zira bu döllenmis yumurta zaten rahme 4 ila 7 gunde yuvarlana yuvarlana gidiyor sonra kendini gömüyor ve beta hcg salgilatmaya basliyor yani rahne gomulmesi adetten 7 gun once ve ilk gunlerde salgiladigi miktar kanda bile anlasilamiyor idrarda gözücek seviyeye gelmesi bat ve sonrasi...

tesekkur ederim aciklaman icin bakalim kismet artik

5 eylulu artik sayemzde duymayan kalmadi
Öyle oluyor biliyormusun benim oğlumda 30hazirandı okadar çok söyledik ki dr.larda beynime işlemiş artık özel bir gün müydü 30haziran diye düşündüm geçeblerde aklıma gelmedi eylül 5de öyle olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…