• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah bebişin..

Bende sürekli şişkinlik ve alt karın ağrısı. 9 haftalık olduk ama sanki hala adet ağrısı gibi. Sizde de aynı sıkıntı var mı?
Şişkinlik ve kasık krampı oluyor ama adet sancısı gibi deil.şuan adet döngündeysen gelemediği için olabilir.9ay adet Zaman'ı sancı yaşayan varmış..

Canm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum ki
Kesinlikle ondandır Can'ım doktor ne diyorsa uy.. araştırma boşver. Çok bilmek iyi dil ben kafayı yicem artık doktorum Google yasak dedi..

Şişkinlik ve kasık krampı oluyor ama adet sancısı gibi deil.şuan adet döngündeysen gelemediği için olabilir.9ay adet Zaman'ı sancı yaşayan varmış..

Adet kadar şiddetli değil ama alt karında kasıklarda sürekli bir ağrı var. Şişkinlik de hiç geçmiyor. Sanki bir de sürekli tuvaletim varmış gibi :)

Nette bakıyorum bakıyorum sonra orda hep en kötü ihtimaller yazıyo yasa bürünüyorum 1haftadır doktor yasakladı diye araştırmıyorum vallahi ne rahatım tabi stres yapıyorum kalp atışı için ama koyverdim gitti artık.internetten bebek videoları izliyorum bebek ürünlerine bakıyorum çok iyi geliyo.birde sardım durmadan komedi filmi izliyorum moral mükemmel sürekli gülüyorum.geçen hafta psikomanyak gibiydim şimdi tam tersi eşim bile tırstı sen normal değilsin korkuyorum diyo adam artık..

Oyle tabi..bulantidan eli ayagi titriyo her istifra sonra kendine gelmek cok zor.kusunca bitse keske.halin dermanin olmuyo malesef.
Allahtan böyle bir sorunum yok suan canım yoksa çalışıyorum bide ben işi gücü bırakıp evde yatış yapmam lazımdı o zaman:KK17:

Mrb cnm senin sat ney?
23 ağustos cnm;)
Slm canım hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın sende bebeğini ya bende doktora gittiğim gun sevinçliyim görüyorum rahat oluyorum ama oyle aglama falan duygulanma bendede yok sadece mutlugu cok hisediyorum ama okadar bende kendimi cok duygusuz hissettim ama ilkinde bebegimi kaybettim ben kurtaj oldum sonra şimdi yine hanileyim hep bi tedirginlikde oluyor aslinda tuhaf duygular icindeyim ve aşırı sinir var herseye sinirleniyorum
sinir yok ben de şükür.sinir adet döngünden kaynasklanabilir belki. bi süre sonra geçer inşallh.
Tabiki saglikla sihhatle gelsin butun meleklerimiz.Kizim 7 yasinda bide oglum var 13 yasinda :halay: okul servisi yapmakla geciyo gunum aralardada ev isleri.cok sukur iyiyim bu hamileligimde.oncekilerde sabahlari mutaka gune istifra ederk basliyodum
kaç yaşındasın yaaa harika:)
Kizlar ben de hic kusmadim ama midem cok bulaniyor :KK43: kendi vucut kokumdan bile tiksiniyorum
ilk hamileliğimde eşimin yanına yatamıyordum kokudan ki ben onu koklayarak uyurdum normalde. o kadar hassas oluyor burnun yani:)
Isyerinde baya hissediyorum ve sabah cok erken kalkincada evde fazla degil ve heyecanlı oldugumda hissediyorum. Dediğin gibi bizede bağlı vallah ben ayakta çokdurunca belimde ağrıyor kaslarım zayıf galiba. Aslinda yürüyüş yapmak lazım yavaş yavaş. Ultrasonla kalp atışı dinletmiyorlar zararlı diye ctg aletiyle ilerleyen zamanlarda duyucam inşallah ama görüyorum kalp atışını hareketini inşallah sende duyar ve görürsün.
ben yürüyüş yapıyorum. çok iyi geliyor. sabah ve akşam. üstelik normal doğum için de çoookk faydalı;)
Kızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda
bize de 10 gün kadar yasak. boşalmamayı ilk defa duydum. enfeksiyon demiş arkadaşlar. demek ki bizim ki garantiye alıp komple yasaklamış:))

Arkadaşlar hayırlı cumalar, kontrole gittim bugün,iki kese var demiştim ya, birinde bebek oluşmuş 5+6 haftalık 3 mm, ve kalbi atıyordu çok şükür :KK200:,ama diğer kese bozulmuş bebek olşmamış, Yakında kanama ile düşecek dedi, kanaman olduğu gibi gel dedi, sağ bebeği de etkilemesin düşük yaptırmazın diye Progestan ilacını verdi, sıkıntı olmaz dimi arkadaşlar, biraz korkuyorum

Nette bakıyorum bakıyorum sonra orda hep en kötü ihtimaller yazıyo yasa bürünüyorum 1haftadır doktor yasakladı diye araştırmıyorum vallahi ne rahatım tabi stres yapıyorum kalp atışı için ama koyverdim gitti artık.internetten bebek videoları izliyorum bebek ürünlerine bakıyorum çok iyi geliyo.birde sardım durmadan komedi filmi izliyorum moral mükemmel sürekli gülüyorum.geçen hafta psikomanyak gibiydim şimdi tam tersi eşim bile tırstı sen normal değilsin korkuyorum diyo adam artık..
ben de çok okuyordum ama emin olun olacağı varsa olur. doğumdan 2 gün önce bile kalbi durup ölen bebişler var.çok zor. rabbim hiç kimseye yaşatmasın. hamileliğin ilerleyen dönemlerinde hareketlerinden anlaşılıyor. hareketi hissetmediğin an koşuyorsun doktora ama şu an henüz hareket olmadığı için inanın kalbi dursa da anlayamıyoruz. ancak bir daha ki kontrolde doktor görüyor:( o yüzden en iyisini ypıyorsun düşünme boşuna strese girme.
ama bu hamilelik çok fena. komedi filmlerinde bile ağlıyorum ben. reklamlara falan....

IMG-20160930-WA0012.webp

23 ağustos cnm:KK66:

sinir yok ben de şükür.sinir adet döngünden kaynasklanabilir belki. bi süre sonra geçer inşallh.

kaç yaşındasın yaaa harika:)

ilk hamileliğimde eşimin yanına yatamıyordum kokudan ki ben onu koklayarak uyurdum normalde. o kadar hassas oluyor burnun yani:)

ben yürüyüş yapıyorum. çok iyi geliyor. sabah ve akşam. üstelik normal doğum için de çoookk faydalı:KK66:

bize de 10 gün kadar yasak. boşalmamayı ilk defa duydum. enfeksiyon demiş arkadaşlar. demek ki bizim ki garantiye alıp komple yasaklamış:))

32 yasindayim :KK76:

Canım kesenin birinin Içinde(sağdaki yamuk Kese) bebek oluşmamış, ve kan pıhtısı olmuş artık, Yakında kanama ile atılır dedi doktorum

Bakın bu da görüntüsü,sağdaki bozuk kese,soldakinde minik kuzum var, ve kese yuvarlak, acaba kız mı:anneadayı:
Canım allahın izniyle bişi olmaz doktor ztn soylerdi sen ne duyorsa yap doktorun soledıgını ıcını ferah tut,bide bişiy merak ettimm kese yuvarlak olunca kızmı oluyormuş ilk defa duydum bole bişi cnm mrk ettim

Back
X