• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
günaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?
Ben ishal oldum 4 gun kadar sonra iyi oldum ama acayip kötü nasıl gecicek bilemedim eger daha uzun surseydi doktora gidecektim gecti allaha şükür cok halsiz kaliyordum ayakata duramiyordum

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı
Canım ne kadar üzüldüm bilemezsin :( tüp bebek sürecini yaşamış bir kaderdaşın olarak seni çok iyi anlıyorum... Rabbim hayırlı ise versin diye dua ettik hep bu süreci yaşayanlar bilir. Sorununuz ne bilmiyorum hani bebek olmaması için.. Ama inan bana Rabbim isterse öyle mucizeler veriyor ki...yaşamış biriyim o mucizeyi :( arkadaşım 11 yıl sonra kavuştu mesela oğluşuna hem de 3 başarısız tüp bebek ten sonra normal yolla yeterki Allâh bizlere sağlık versin tedavi için maddi güç versin... İnşallah hakkında hayırlısı olur

Acını okadar iyi anlıyorum Kı, bende tüp bebek ile hamile kalmıştım ilk seferde tuttu çok mutluydum 7.haftada kalp atışını duydum,10.haftada Dr kontrolünde kalp atışını duymadık resmen yıkıldım... Kürtaj oldum büyüktü çünkü... Drum miyomun var alalım Dedi 1 ay sonra acık ameliyat sezeryan ile miyomlarımdan kurtuldum..drum dediki 6 ay çocuk düşünme ilişki serbest ama bekleme Dedi... Tam dondurulmuşlarımı acaba alsam mı Kı bu ay diye düşünürken inan bayram sonrası gebe olduğumu ögrendim...annem zorla kan testi yaptırdı ve sonuç pozitif tı... Düşün aynı yıl 2.gebeliğim ve normal yoldan... Hala inanamıyorum,azıcık Dr fobim var doğal olarak... Şükür ediyorum dua ediyorum demekki hayırlısı buymuş diyorum normalde dogum yapmış olacaktım düşün bu ay...
Kısacası inan bana son die bişey yok bu bir imtihan biliyorum acını anlatacak kelimen yok ama inan Rabbim yine yüzünü güldürecek... Hadi o incilerini gözyaşlarını topla yine yeniden başlayacaksınız... İnşallah azda olsa sana umut olmuşumdur... Bununla çok gecmiş olsun cnm bnmmmm

Canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun.Yaradana güç hiç bişey yok o ol desin yeter ki.Duadan vazgecme umidimide kaybetme

Sevalerva Sevalerva canim benim ne desek boş.uzulme demek cok anlamsiz ama elden baska birsey gelmezki.Allah boyle takdir etmis arkasinda gizli olan mukafati ve daha guzelinin gelecegini dusun arkadasim.Rabbim tez vakitte dogal yoldan nasip eder insallah.

Sabah işe gittim, öğleden sonra kendimi doktorda buldum. 3. Günde kanlı akıntı devam etti. Morelim çok bozuktu. Gittim bebek yanlış yere yerleşmiş, plazanta aşağıdaymış. İçerde olması gerekirken ucuna konumlanmış. Bu bebek için sorun olmaz ama 4. Aya kadar kanamaların olur dedi. En azından neden olduğunu anlamış oldum.

Kızlar benim akintim hep beyaz kremsi gibi geliyo sizin nasıl geliyor bayada yoğun geliyo her gelişinde tuvalete git gel yoruldum acaba ne diye puff :confused:

Hepinizden allah razı olsun kızlar cok iyi kalplisiniz üzülmemek elde degil eşim beni güldürmek icin elinden geleni yapıyo dizime uzandı sen yanımda ol yeter dedi iyiki böyle bi kocam var bizim sorunumuz ben pkoluyum başka bi sorun yok normal yolda olmuyo anca tüp bebek senede 2,3 defa anca adet oluyorum ne deyim inşallah bidaha nasip eder hakkımda hayırlıysa tabi inşallah bu grupta bidaha böyle üzücü olaylar yaşamazsınız tek dilegim

Canım ben bebeğinin kalbinin atacağına inanıyorum, bunu sen iyi hisset diye söylemiyorum sanki 2 gün sonra duyacakmışsın gibi geliyor. Belki gec döllenmedir.
Canım 2. Gittigim doktor bekleminin bi anlamı yok sabah ac karnına gel alalım dedi ama normal doktoruma gidicem cok güzel gelişmişti herşeyini gördük kafasını felan ne bilim garip duygular icerisindeyim

Back
X