- 26 Eylül 2016
- 671
- 612
- 23
- Konu Sahibi endless love
- #6.581
Hg canımm aramızaBirde gebelik takvimi yapabilsem güzel olacak ama nerdeee beceremedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hg canımm aramızaBirde gebelik takvimi yapabilsem güzel olacak ama nerdeee beceremedim :)
Bizi de haberdar et canımGidiyorum yoldayım kızlar dua edin nolur
25ağustos benimkide cnm24 ağustos benim sat.
Sizinki de sanırım?
Herşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canim benim insallah kalp atisini duyarsin. Baska bi doktora gitmekle iyi yapiyon yoksa o 2 gün sana zehir olurdu. Dualarim seninleGidiyorum yoldayım kızlar dua edin nolur
Hadi canım mutlu haberlerini bekliyoruz :)Gidiyorum yoldayım kızlar dua edin nolur
Canım inş 2 gün sonra hayırlı haberler alırsın dualarım seninleHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Dualarımız seninle içini ferah tutGidiyorum yoldayım kızlar dua edin nolur
Canim kocaman oldu görürsün artik merak etme benim kerata 2 haftada 1.5 cm olmustu :) kanama herkeste olmazki agrilarin hepsi normal benimki beni yatirmiyor istedigim gibi dedim ya cekistiriO hemen rahat etmeyince :)) git gönül rahatligiyla gör bevegini kontol ettir bi ihmal etmeValla canım hiç lekenmem kanamam olmadı hamile kalalı beri sadece akıntım var krem beyaz karışık.drda gitmedim ilgili degil başka dr buldum özelde pnunda boş randevusu yok bi iki tane randevu saati var oda eşime uymuyor çalışma saatlerine haftaya kaldı ö yüzden birde iyice büyüsün rahat göreyim kalbini falan istiyorum artık görmeden dönünce üzülüyorum
Nasıl yani yaMalasef olmadı kızlar bu elimdeki son şanstı olmadı dünyam başıma yıkıldı ama ne care elimde ne varsa bunun icin harcadım hoşçakalın inşallah hepiniz saglıklı bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız kendinize iyi bakın![]()
Malasef yokNasıl yani ya
Yok mu kalp atışı kuzum![]()
Çok üzüldümMalasef yok
Kızlar benimde 14 ünde randevum var ikili test için o zaman isterim konuşuruz tarihi demişti doktorum ama vakit geçmiyor sanki ya bazen diyorum ki acaba bir ay çokmu arada gitsem mi böyle sorular çok kafamı kurcalıyor bide benimde hiç belirtim yok hemen bi sorun mu var acaba niye belirti yok moduna giriyorumBenim ayin 15 deki randevumda gun verecek tatlim. Hayirli haberler alalim insallahhhhh![]()
Of ya cnm üzüldüm seni cok iyi anliyorum o an cok kötü birsey ya. Hayirlisi olsun cnm. Kendini cok yipratma. Allahim insallah tez vakitte tekrar hamile kalmayi nasip eder.Malasef olmadı kızlar bu elimdeki son şanstı olmadı dünyam başıma yıkıldı ama ne care elimde ne varsa bunun icin harcadım hoşçakalın inşallah hepiniz saglıklı bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız kendinize iyi bakın![]()
Aynen hep hayırlısını istedim ALLAH BÜYÜK yapacak bişiey yokÇok üzüldümumutsuzluğa kapılma lütfen Rabbim hayırlısını nasip etsin
![]()
Canım valla benim doktor 15 günde bir gelceksin dedi. Senin doktor 4 hafta sonra gel demis. 5 hafta sonra gel demişti bi doktor bi arkadaşa. Ara çok uzun değil mi arkadaşlar ya yoksa bana mı öyle geliyorKızlar benimde 14 ünde randevum var ikili test için o zaman isterim konuşuruz tarihi demişti doktorum ama vakit geçmiyor sanki ya bazen diyorum ki acaba bir ay çokmu arada gitsem mi böyle sorular çok kafamı kurcalıyor bide benimde hiç belirtim yok hemen bi sorun mu var acaba niye belirti yok moduna giriyorumsizde de oluyomu
Canım çok üzüldüm hayırlısı herşeyinMalasef yok
Canım çok üzüldüm ne desek boş tabi şuan ama allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırsın. Kendini üzmemeye çalış elinden geldiğinceAynen hep hayırlısını istedim ALLAH BÜYÜK yapacak bişiey yok
ya işte en son 7+1 de gittim ben testleri vermişti kalp atışını duyduk bir ay sonra gel dedi ama benimde içim rahat etmiyor kaldı 11 gün kontrole ama ben çatlıyorum meraktan her şey yolundamı diye banada çok uzun geliyor ama bakıyorum etrafta genelde herkes 1 ayda gidiyorCanım valla benim doktor 15 günde bir gelceksin dedi. Senin doktor 4 hafta sonra gel demis. 5 hafta sonra gel demişti bi doktor bi arkadaşa. Ara çok uzun değil mi arkadaşlar ya yoksa bana mı öyle geliyor