• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
KİZLAR bugun canim aşırı hamburger istiyo ...kola cay neskafe falan içmiyorum ama...hamburger reklamını görünce cok istedim 7+6 yiz..yesem bisi olur mu ya :KK43:

Bende sabah kahvaltıda bir çay ve gün içerisinde 1 tane bol sütlü çok az nescafe içiyorum. Sonuçta hamburger köfte düzgün bir yerden yedikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Kola içme ama baya zararlıymış

Hepinizden allah razı olsun kızlar cok iyi kalplisiniz üzülmemek elde degil eşim beni güldürmek icin elinden geleni yapıyo dizime uzandı sen yanımda ol yeter dedi iyiki böyle bi kocam var bizim sorunumuz ben pkoluyum başka bi sorun yok normal yolda olmuyo anca tüp bebek senede 2,3 defa anca adet oluyorum ne deyim inşallah bidaha nasip eder hakkımda hayırlıysa tabi inşallah bu grupta bidaha böyle üzücü olaylar yaşamazsınız tek dilegim
Tek derdin pko olsun tatlim bende de var biraz kilo verdim saglikli beslendim moralimi yuksek tuttum bebis geldi sana da gelecek emin ol Allaha teslim ol o istedikten sonra olmayacak sey mi var ? Umutsuz olma sakin

Bende sabah kahvaltıda bir çay ve gün içerisinde 1 tane bol sütlü çok az nescafe içiyorum. Sonuçta hamburger köfte düzgün bir yerden yedikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Kola içme ama baya zararlıymış
Kahvenin düşüge nedenoldugunu biliyorum neskafe azda olsa dr danismadan kulanmayin derim

Evet canm özele gidiyorum sen ?

Bende özele gidiyorum canım aslında onun için sordum birazda. Özele gidiosun 1 kerede dünya para alıyor. 1 ay sonra gittiğinde aynı parayı yine alıyor. Bu bana soygun gibi geliyor. Benimki de özel. 180 lira veriyorum muayene için. Ama ayda 2 kere gidiyorum. Onun dışında bişey olursa yine gidiyorum ve ücret demiyorum. Sizde de böyle olmalı bence. Ve 1 ay uzun bir süre olduğunu düşünüyorum.

Öle mi saol canım ayaklarıma koydum bende kötüyüm devam ediyo hala karın agrısı ishal:KK43:
Bende ishal olmuştum 5. Haftada 2 gün devam etti Dr gitmedim bol bol ayran içtim muz yedim yoğurt yedim pirinç lapası yedim ama 3. Gün yine devam edince Dr gittim serum taktı vitamin taktı birde toz verdi ve direk geçti eğer devam ederse de git bence sıvı kaybetme daha fazla

Canım 2. Gittigim doktor bekleminin bi anlamı yok sabah ac karnına gel alalım dedi ama normal doktoruma gidicem cok güzel gelişmişti herşeyini gördük kafasını felan ne bilim garip duygular icerisindeyim
Allah kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş ben inanıyorum allah yanında senin yardımcın en güzel haberler Seninle olucak kısa zamanda senden güzel şeyler duyacağımızı düşünüyorum allah yardımcın olsun sadece dua et :KK68:

Tek derdin pko olsun tatlim bende de var biraz kilo verdim saglikli beslendim moralimi yuksek tuttum bebis geldi sana da gelecek emin ol Allaha teslim ol o istedikten sonra olmayacak sey mi var ? Umutsuz olma sakin
Allah kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş ben inanıyorum allah yanında senin yardımcın en güzel haberler Seninle olucak kısa zamanda senden güzel şeyler duyacağımızı düşünüyorum allah yardımcın olsun sadece dua et :KK68:
Allah razı olsun sizden valla cok moral oldunuz hiç kanamam akıntım vs olmadı eger bebek yaşamıyosa düşmesi lazım degilmi

Allah razı olsun sizden valla cok moral oldunuz hiç kanamam akıntım vs olmadı eger bebek yaşamıyosa düşmesi lazım degilmi
Alttan muayene ettiler mi kalp atislarini duymak icin? Belki gec dollenmedir de oyuzden henuz kalp atislarini duyamadiniz. Bencede doktoruna tekrar git canim, rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insalllah❤️

Alttan muayene ettiler mi kalp atislarini duymak icin? Belki gec dollenmedir de oyuzden henuz kalp atislarini duyamadiniz. Bencede doktoruna tekrar git canim, rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insalllah❤️
Evet alttan baktı canım bebgin herşeyini gördük ama kafasını felan cok üzücü bi durum allah kimseye yaşatmasın

Canım açıkcası ben zaten durumu pek anlamadım yani kendi Dr iki gün sonra gel demiş sana normalde eğer Bebek yaşamıyorsa seni zehirlememesi için alınmasını tavsiye etmesi gerekirdi risk göze alıp neden bekle dedi ki 2 gün ne olur kalbini ferah tut dualarım seninle sende bol bol dua et sonuç ne olursa olsun inancını yitirme sen çok mükemmel bir anne olucaksın Eminim zamanı ya şimdi ya sonra ama olucak allah yardımcın olsun :KK68:

Canım açıkcası ben zaten durumu pek anlamadım yani kendi Dr iki gün sonra gel demiş sana normalde eğer Bebek yaşamıyorsa seni zehirlememesi için alınmasını tavsiye etmesi gerekirdi risk göze alıp neden bekle dedi ki 2 gün ne olur kalbini ferah tut dualarım seninle sende bol bol dua et sonuç ne olursa olsun inancını yitirme sen çok mükemmel bir anne olucaksın Eminim zamanı ya şimdi ya sonra ama olucak allah yardımcın olsun :KK68:
İyi düşüncelerin iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim canım doktorum bazı hastalarında bu durum görülmüş cok nadir olsada onun icin biraz daha bekleyim tam emin olalım dedi

İyi düşüncelerin iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim canım doktorum bazı hastalarında bu durum görülmüş cok nadir olsada onun icin biraz daha bekleyim tam emin olalım dedi
Uzuntunu acini hafifletebilecek tek kelime bulamiyorum canim ama inan dualarim seninle rabbim hakkinda hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah :dua::dua::dua:

6+ 6 günlük ken yanı cuma günü doktora gidicem . Kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce

Sevalerva Sevalerva Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yenisini verir inşallah. Can'ım daha yaşın 23 genceciksin. Yıkılmak için çok erken Bi dönem. Daha neredeyse kendin bebeksin. Üzülme canım rabbim her şeyin en iyisini bilir.

Rabbim buradaki tüm bebekleri korusun inşallah. Biz ne kadar pamuklara saralım karnımızı o bebeğin nasibi yoksa illaki bir şey olur. Nasibi varsa kendini taştan taşa çal yine de o Bebek doğar. O yüzden fazla evham yapmamak lazım. Serin olmak lazım.

Rabbim buradaki tüm bebekleri korusun inşallah. Biz ne kadar pamuklara saralım karnımızı o bebeğin nasibi yoksa illaki bir şey olur. Nasibi varsa kendini taştan taşa çal yine de o Bebek doğar. O yüzden fazla evham yapmamak lazım. Serin olmak lazım.
Çok doğru söyledin canim, en önemlisi sabirli ve de serin kanli olmak. Cani veren de koruyacak olan da Rabbimizdir, biz elimizden geleni yapacagiz amma takdir yine Allah'in :dua: Rabbim isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin :dua:

Back
X