• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hala icim yanıyo ya acı cekiyorum cok zorr ALLAH kimseyi evlatla sınamasın
Çok geçmiş olsun canım lütfen üzülme biliyorum çok zor dayanmak ama lütfen umudunu kaybetme bak benim ablamda senin gibiydi bebeğinin kalbi durdu aldılar kürtaj la sonra ki ay hemen hamile kaldı şuan 8 aylık oldu sende umudunu kaybetme dualarım seninle

Bende ishal olmuştum 5. Haftada 2 gün devam etti Dr gitmedim bol bol ayran içtim muz yedim yoğurt yedim pirinç lapası yedim ama 3. Gün yine devam edince Dr gittim serum taktı vitamin taktı birde toz verdi ve direk geçti eğer devam ederse de git bence sıvı kaybetme daha fazla
Yarın için dahiliyeye randevum vardı zaten gidince sölicem saol canım inşallah gecer

Sevalerva Sevalerva geçmiş olsun canım. Üçüncü tüp denemesi nde pozitif almış biri olarak diyorum ki; vardır Rabbimin bir bildiği. Sagliksizmis demek ki. Ve daha güzel günler bekliyor seni emin ol. Ve çok şükür ki tüp bebek şansımız var canım. Tabi ki çok çok acı. Ama güzel günlerin garantisi bu kötü günlerdir zaten dimi...

kızlar slm bişey sorcam size:110: hemogram testindeki plt ile kan pıhtılaşması testi aynı mı ögrenmek için ayrı bi test mi yaptrmamz gerekiyor yoksa hemogram yeterli mi
Ya onu bende anlamadim ve icime dert oldu plt oldugunu saniyodum ana bugun kuzenime gittim o iki gun once pihtilasmadan bebegini kaybetti onda tam cikmadi falan dedi. Bu pihtilasma icin ne yapmamiz gerekiyo bilen varsa aydinlatabilir mi bizi?

Ya onu bende anlamadim ve icime dert oldu plt oldugunu saniyodum ana bugun kuzenime gittim o iki gun once pihtilasmadan bebegini kaybetti onda tam cikmadi falan dedi. Bu pihtilasma icin ne yapmamiz gerekiyo bilen varsa aydinlatabilir mi bizi?
Plt nin ne olduğunu bilmiyorum ama pıhtılaşmaya genetik testlerle bakılmışti

Hemogram kansizlikla alakali bir test, kan pihtilasmasini herkes yapmiyor genetik test olrk da diyorlar trombofili paneli de diyorlar hematoloji bölümü bakiyor kan pihtilasmasini orda yaptirabilirsiniz umarim yardimci olabilmisimdir

Hemogram kansizlikla alakali bir test, kan pihtilasmasini herkes yapmiyor genetik test olrk da diyorlar trombofili paneli de diyorlar hematoloji bölümü bakiyor kan pihtilasmasini orda yaptirabilirsiniz umarim yardimci olabilmisimdir
Daha dogrusu hemoglabin kansizlikla ilgili hemogram kan hucreleriyle ilgili butun degerlere bakiyorlar ama kan pihtilasmasi daha ozel bir test

ya bende oyle basit bişey sandımdı yaaa:( fiyat olarak nasıl peki devlet hastaneleri yapıyor mu?

yaptırıcam artık kuzenimde oldu belki genetik birseydir 5 aylık koca bebek gitti Allah korusun ihmal edilecek birsey deil.
Üniverste hastanelerinde yapıyorlar ben orda yaptırdım tüm genetik testlere bakıldı benim düşük ve kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım birazda fazla olunca profesör doktora gittim

Üniverste hastanelerinde yapıyorlar ben orda yaptırdım tüm genetik testlere bakıldı benim düşük ve kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım birazda fazla olunca profesör doktora gittim
cok geçmiş olsun bebegın ıcın tesekkur ederım yardımcı oldugun için.

ya bende oyle basit bişey sandımdı yaaa:KK43: fiyat olarak nasıl peki devlet hastaneleri yapıyor mu?
Universiteler ucretsiz yapiyorlar dye biliyorum bir ay gbi bir sure de cikiyor, ben ozelde yaptirmistm yaklasik bin lirayi bulmustu genetik testler yapildi sadece kan aldilar pihtilasmam ckti 14 gunde sonucum ckmisti

Back
X