• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim kocaman oldu görürsün artik merak etme benim kerata 2 haftada 1.5 cm olmustu :) kanama herkeste olmazki agrilarin hepsi normal benimki beni yatirmiyor istedigim gibi dedim ya cekistiriO hemen rahat etmeyince :)) git gönül rahatligiyla gör bevegini kontol ettir bi ihmal etme
Bu kasılma beni rahasız etti canım herzamanki gibi olmadığını hissetim ve açıkkahve lekelenmem başladı şimdi gördüm:(((((

Malasef olmadı kızlar bu elimdeki son şanstı olmadı dünyam başıma yıkıldı ama ne care elimde ne varsa bunun icin harcadım hoşçakalın inşallah hepiniz saglıklı bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız kendinize iyi bakın :cry:
Allah büyüktür dileğim en kısa zamanda allah tekrar nasip etsin. Kendini hırpalama herşey allahtan. Allahım seni korusun kendine dikkat et :dua:

Sende bendensin inş Çarşamba günü duyarız ve hayırlı haberler alırız allahım hepimizin bebişlerini korusun
İmşallah duyarız canım ya, heyecanla bekliyorum ben de. Rabbim o pıtpıt atan kalbi duymayı her anneye nasip etsin inşallah:KK200: Senin SAT nedir canım?

Aynen hep hayırlısını istedim ALLAH BÜYÜK yapacak bişiey yok
Canım ya çok üzüldüm, Rabbim herşeyin en iyisini bilir. bu forumda bebeğini kaybedip bir ay sonra güzel haberi alanlarda çok var. Sakın üzülme, bol bol dua edeceğiz senin için de, tez zamanda güzel haberi alıp aramıza dönmeni bekliyoruz. Biz hep yanındayız, dualarımızla :KK200:

İmşallah duyarız canım ya, heyecanla bekliyorum ben de. Rabbim o pıtpıt atan kalbi duymayı her anneye nasip etsin inşallah:KK200: Senin SAT nedir canım?
Amin inş canım sen kaçta gidiceksin Dr a yaz mutlaka sonucu :) ben 7+4 deyim 18 mayıs olarak görünüyor tahmini Doğum tarihi

Kizlar basimda kepek olustu kapali oldgm icinde basim cok hava almiyor . kepek sampuani kullanilabiluyormuyuz hamileyken biliuomusunuz
Bu kasılma beni rahasız etti canım herzamanki gibi olmadığını hissetim ve açıkkahve lekelenmem başladı şimdi gördüm:KK43:((((
İnş biereyin yoktur başka dr yokmu beklemesen bir hafta daha

ya işte en son 7+1 de gittim ben testleri vermişti kalp atışını duyduk bir ay sonra gel dedi ama benimde içim rahat etmiyor kaldı 11 gün kontrole ama ben çatlıyorum meraktan her şey yolundamı diye banada çok uzun geliyor ama bakıyorum etrafta genelde herkes 1 ayda gidiyor:sus:
Benide 1 ay sonraya çağırdı canm . Pek bisey de kalmamış sana 11 güncük . Bana daha 28 gün var :(

KİZLAR bugun canim aşırı hamburger istiyo ...kola cay neskafe falan içmiyorum ama...hamburger reklamını görünce cok istedim 7+6 yiz..yesem bisi olur mu ya :(

Kızlar 3-4 dkda bi sanki rahmim balon gbi şişiyomuş gbi acıyo normal mi sizce aranızda başına gelen var mı rahim mi genişliyo hala bilmiyorum ki :(

Amin inş canım sen kaçta gidiceksin Dr a yaz mutlaka sonucu :) ben 7+4 deyim 18 mayıs olarak görünüyor tahmini Doğum tarihi
ÇArşamba günü saat 16:00 da randevum, sen benden bir hafta öndesin :KK39: Ben 6+4 deyim, acaba doktorum bana erken mi randevu vermiş ya, sen bir hafta öndesin çünkü benden:KK68:

Kızlar 3-4 dkda bi sanki rahmim balon gbi şişiyomuş gbi acıyo normal mi sizce aranızda başına gelen var mı rahim mi genişliyo hala bilmiyorum ki :KK43:
Benimde dün bi sol bi sağ kasıkta hafif ağrı şeklinde sancım oldu ama bugün yok. Hala rahim genişliyor ve kese oluşumu devam ediyor diye düşünüyorum.

Progrstan kullananlar hamislerr agizdan almak zaten vucudumuzda var olan gebelik hormonunu daha da arttirdigi icin hamilelik belirtilerini yani bas dinmesi mide bulantisi halsizlik gibi belirtileri 2 ya 3 e katladigi gibi tansiyin dusuklugude yapiyo o yuzden vajinal alinmasinin hem daha etkili hemde yan etkilerinin daha az olmasindan daha iyi oldugunu soyledi doktorum bilginize.... :)

kızlar bana da progestan ilacını verdi alltan al dedi, koyuyuorum bir saat sonra erimiş hali geri geliyor çamaşıra ,normal mi ki, kullanan var mı alltan bu ilacı

Aynen hep hayırlısını istedim ALLAH BÜYÜK yapacak bişiey yok
canım çok üzüldüm inş hayırlısı ile tekrar hamile kalırsın

ÇArşamba günü saat 16:00 da randevum, sen benden bir hafta öndesin :KK39: Ben 6+4 deyim, acaba doktorum bana erken mi randevu vermiş ya, sen bir hafta öndesin çünkü benden:KK68:
Benim 13:30 da randevum. Ben 6+1 de gittim ama duymadım normalde duymam lazımdı geç döllenme olduğunu söyledi Dr o yüzden randevu verdi tekrar bakalım inş bu defa duyarım sen normal döllenmeyse duyarsın büyük ihtimalle allahım çok heyecanlı umarım hayırlı haberlerle döneriz ve yazarız :dua:

ya işte en son 7+1 de gittim ben testleri vermişti kalp atışını duyduk bir ay sonra gel dedi ama benimde içim rahat etmiyor kaldı 11 gün kontrole ama ben çatlıyorum meraktan her şey yolundamı diye banada çok uzun geliyor ama bakıyorum etrafta genelde herkes 1 ayda gidiyor:sus:

Canım yanlış anlamazsan özel muayeneye mi gidiyorsun acaba

Benim 13:30 da randevum. Ben 6+1 de gittim ama duymadım normalde duymam lazımdı geç döllenme olduğunu söyledi Dr o yüzden randevu verdi tekrar bakalım inş bu defa duyarım sen normal döllenmeyse duyarsın büyük ihtimalle allahım çok heyecanlı umarım hayırlı haberlerle döneriz ve yazarız :dua:
Benim tahminimce benim normal döllenme, çünkü yumurtlama zamanımda rastgele kadın doğuma gitmiştim ve doktor bugun yarın bebek için en yüksek ihtimalli günler demişti:oops: Ben de 5+7 de gittim ve keseyi gördüm. Doktorda 6 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görelim diye. Bakalım hayırlısı, inşallah güzel haberlerimizi yazarız :dua: Bolca dua edicem ikimize :KK200:

Benim tahminimce benim normal döllenme, çünkü yumurtlama zamanımda rastgele kadın doğuma gitmiştim ve doktor bugun yarın bebek için en yüksek ihtimalli günler demişti:oops: Ben de 5+7 de gittim ve keseyi gördüm. Doktorda 6 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görelim diye. Bakalım hayırlısı, inşallah güzel haberlerimizi yazarız :dua: Bolca dua edicem ikimize :KK200:
Sağol canım benim dualarım seninle benimle bütün hamişlerle :KK200::KK200:

Back
X