2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
AyyinsaAllah canım yasa inşallah tutunmustur civcivim bu akşam içini açtım baktım ikinci test de de incecik kıl gibi bi çizgi var.
Hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah Rabbim. Rabbim hepimize sağlıcakla miniklerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin

Pazar gününden beri kanamam var daha yeni başladım ilaca suan hala geliyo ya tuvalete gidince peçeteye kahverengi leke seklinde anlamadım ama daha az sabah aksam iki kere içiyorum 1 gün oldu ilaca baslayalı daha bakalım ne kadar devam edicek.

Allah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlık evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin.
Ya 6 haftalık olanlar sizde belirtiler ne durumda ben de iştahsızlık ve mide bulantısı var ya zorla su içiyorum su içerken bile midem bulanıyo

Bende pek bi belirti yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden

Bende hiç belirti yok arada hala sancılarım oluyor adet olacak gibi. Bide saat 5.30 6 arası baş dönemeç oluyor ama hergün aynı saatte çok ilginç Protestan kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyoemm

Bende hiç belirti yok arada hala sancılarım oluyor adet olacak gibi. Bide saat 5.30 6 arası baş dönemeç oluyor ama hergün aynı saatte çok ilginç Protestan kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyoemm
Ben de progestan içiyorum bugün ilk defa gözüm karardı başım döndü benimde

kızlar günaydın hayırlı cumalar...dün ben hiç uyuyamadım dönüp durdum sizlerde de oluyor mu böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…