2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaa var çizgi gördüm çok tatlış :)

Bişey söylemedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sadece ama güzel kesen oluşmuş güzel yerde dedi

Hoşgeldin kaç haftalık
Ay benim doktorum çok salaktı. Hiç bir şey öğrenemedim adamdan. Pazartesi inşallah bende duyarım kalp atışını

Ay benim doktorum çok salaktı. Hiç bir şey öğrenemedim adamdan. Pazartesi inşallah bende duyarım kalp atışını

Ben bu doktoru çok beğendim bir sürü bilgi verdi aslında anlattı keseyi görüyormusun dedi folik asit kullanıyormusun dedi dikkat et kendine dedi sadece kesenin ne kadar olduğunu gln söylemedi nedense :)

Bişey söylemedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sadece ama güzel kesen oluşmuş güzel yerde dedi

Hoşgeldin kaç haftalık
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzdu

Hoşgeldin kaç haftalık
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzdu

Hayirliii olsun tatlimmmm hosgeldinn aramiza cogalmak burda cok guzellll rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize de sat larimiz ayniymis bu arada
Hosbuldm cnm :) bence guzel paylasimlarmz olack:) senin en son kan degerin kacti peki bi de gordn mu keseyi

Kanamam yoktu benim rahatsız da değildim ondan gitmedim sen de kendini takip et .

Kızlar kesenin resmini yolladam ordan yorumlayabilen olur mu :) kaç haftalık kese ne kadar boyutta fln diye

Ben bu doktoru çok beğendim bir sürü bilgi verdi aslında anlattı keseyi görüyormusun dedi folik asit kullanıyormusun dedi dikkat et kendine dedi sadece kesenin ne kadar olduğunu gln söylemedi nedense :)
Maşallah Can'ım bende salı günü gidicem inş hayırlı haberler alırım 5+6 olucam bende salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…