- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.101
Insallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dediHosbuldm cnm :) bence guzel paylasimlarmz olack:) senin en son kan degerin kacti peki bi de gordn mu keseyi
Maşallah Can'ım bende salı günü gidicem inş hayırlı haberler alırım 5+6 olucam bende salı günü
Ben alttan baktrmak istemiyrm acaba karindan gormek icin kacnci hafta olmasi lazm doktor demis miydiInsallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dedi
Kuzummm gördüm varr insaAllah hayırlısıylakizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis
Pazartrsi randevuda gorucez insallah oanik yapma dedi ama ne zaman gorundugune dair bir bilgim yok tatlimm gorup goremeyecegimizde kesin degil acikcasi ama gidicem yine de :) :)Ben alttan baktrmak istemiyrm acaba karindan gormek icin kacnci hafta olmasi lazm doktor demis miydi
InsaAllahhhhh5 eylül uğurlu geliyor herkese
BETA hcg 1000in üzerinde ise alttan görünüyor karindn gorunmesi icin 4000-5000 olmasi lazim diye biliyorum canımBen alttan baktrmak istemiyrm acaba karindan gormek icin kacnci hafta olmasi lazm doktor demis miydi
Anladm.cnm saol bekleyecm o zamnBETA hcg 1000in üzerinde ise alttan görünüyor karindn gorunmesi icin 4000-5000 olmasi lazim diye biliyorum canım
Bebişe herhangi bi zararı yok ama bende baktirmama tarafiyim canım.Anladm.cnm saol bekleyecm o zamn
Dunku degerm 1040 ti cnm cumaya kadr 5000 leri bulur mu acaba sonra bayram tatili var hastanede doktor bulamayabilirm die soryrmBebişe herhangi bi zararı yok ama bende baktirmama tarafiyim canım.
merak etme canım bulur ben pazartesi 304 perşembe verdiğimde 1581 di pazartesi 6355 olmuştu mutlaka çıkar senindeDunku degerm 1040 ti cnm cumaya kadr 5000 leri bulur mu acaba sonra bayram tatili var hastanede doktor bulamayabilirm die soryrm
Benim de ptesinilk degerim 308 cikti bu ptesi bi hafta olack o zamn bu hafta ici carsamba falan giderm benmerak etme canım bulur ben pazartesi 304 perşembe verdiğimde 1581 di pazartesi 6355 olmuştu mutlaka çıkar seninde
Evet çarşamba veya garanti olsun diye cuma gunu gidebilirsin canım :) miniklerinize görmeye az kaldıBenim de ptesinilk degerim 308 cikti bu ptesi bi hafta olack o zamn bu hafta ici carsamba falan giderm ben
Evet cnm grip olcakmis gibi ama hic bir seyin yokmus gibi de gozlerini boyle saatlerdir acik tutmussumda gozumu kirpinca yaniyo, menepoza girmis gibi bi yaniyorum bi usuyorum normalmis bunlar tatlim ozellikle de aksamlari oluyo :)kızlar bikaç akşamdır hep aynı saatler ateşim çıkıyomuş gibi hissediyorum gözlerim yanıyo gibi oluyo benim gibi olan var mı aranızda?
Aynen ben de bi ateş basıyor bi üşüyorum. Grip oldum bidekızlar bikaç akşamdır hep aynı saatler ateşim çıkıyomuş gibi hissediyorum gözlerim yanıyo gibi oluyo benim gibi olan var mı aranızda?
Cok guzel belirtiler bunlarin hepsiiiAynen ben de bi ateş basıyor bi üşüyorum. Grip oldum bidebide yaa çok afedersiniz çok gaz sıkıntım var
Seninle aynıyız bat tarihin kaçtıInsallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dedi
Ben hemileligimi ateşim yüksekliğinden anladım vücut ısısı yükseliyordu hamilelik dekızlar bikaç akşamdır hep aynı saatler ateşim çıkıyomuş gibi hissediyorum gözlerim yanıyo gibi oluyo benim gibi olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?