2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba kizlar, yeni hamilelerimiz varmis ne guzel :)
Ben de carsamba ogleden sonraya kadin dogumdan randevu aldim. Pazartesi sabah da kan testini yenileyeceğim. Carsamba günü SAT'a gore 5+1 oluyor kese gorunur mu sizce? 4. haftada bile gorenler var okudugum kadariyla :) insallah her sey guzel gidiyordur da mutlu haberlerle gelirim :)

Aman seni burada görmek ne güzel bu ay umudum kalmadı ablacım ya test yaptım az önce negatif tabi rabbim den umut kesilmez doğru bildiği. Bi tarih vardır
Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır et

Aynen ablacım hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ki bakalım gelmeyen regli den ümit kesilmezmis buraya da alışmıştım ama bilmiyorum bakalım
Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır et

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sen hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çooooooooooooooook tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi bakalım acaba yesa1 mayıs annesi olabilecek miydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

son 14 günnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaaaa hadi insallaaaah nooooluuur sen de gel burayaaaa :)
Ya eveeet sanirim oyle :) cooook sagol canim benim insallah sen de bu ay hamilesindir :))
Kac gündür gozlerim seni ariyor vallahi :)

Yaaaa hadi insallaaaah nooooluuur sen de gel burayaaaa :)

Ya eveeet sanirim oyle :) cooook sagol canim benim insallah sen de bu ay hamilesindir :))
Kac gündür gozlerim seni ariyor vallahi :)

yaaaaaaaaaaaaaaa şok ola ola okudum mesajını bayadır girmiyordum girsem de sadece bildirimlere bakıp yazmadan çıkıyordum bu ay kafaya takmamaya karar verdim eşim bile şoklarda.. çocuk fikrinden mi soğudun hiç bahsetmiyorsun diyor... bahsetsen bi dert bahsetmesen bi dert :)

o kadar sevindim ki senin için hangi doktora gideceksin :)

Benimki daha minik ya bi sorun mu var diye kafama takılıyo 5+1 de 3 mm di acaba geç döllenme fln mı oldu bilmiyorum ki hayrlı olsun bu arada cnm

Olmuş olabilir tabiki neden olmasın ki. Doktor bişey dedi mi bu konuda? Bieden bire kocaman da olabilir ki :) sen iyi hisset yeter :)

Ay hadi insallah bu kafaya takmaman işe yaramıstırrr :)) Valla nasıl sevinirim senle aynı ayda hamile kalsaaak :)

Ben simdi listemdeki doktorları denemeye baslayacagım, henüz tam kararımı vermedim :) Koru'ya gidecegim Aylin Arslan'a, bakalım elektrik alabilecek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…